Jump to content

Svetlix

Фен
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Svetlix

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 30.08.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Моето гето е д`гето
  1. Прогресото на Фулда не е никак лоша гума! Втори комплект такива си взимам и нямам оплавания. Относно по-ниския им клас не мога да изкажа мнение.
  2. В ДСК и Райфайзен идва най-дебело. И двете банки винаги са били някакви невероятни скъпчии. Аз миналата година взех заемче от Прокредит и климатика ми вместо 2100, ми стъпи реално на приблизително 1770 лева. При мен малката подробност обаче, е че аз изтеглих кредита, купих климатика и преди първата вноска още го погасих. Парите ги имах кеш но идеята беше просто да се възползвам от така наречената помощ. Та в крайна сметка ако не друго си спестяваш ДДС-то.Лично мое мнение, това че ти взмат разни такси и тем подобни не е ограбване. И банките трябва да живеят все от нещо. Ти все пак си си прочел договора, казали са ти условията и си се съгласил. В такъв случай не можеш да претендираш за нищо ...ПС: Шесте банки ако не се лъжа са Прокредит, Райфайзен, ДСК, ОББ, Уникредит-Булбанк и ЦКБ.
  3. Колега аз съм работил на ОМВ и мога да ти кажа от опит, че 90% от шофьорите не знаят, че гумите им са меки и до какво води това.Това е си е така .. някои ги мерят на око,а други знаят, че на Москвича едно време 2.5 атмосфери е било добре ...
  4. Червен антифриз под път и над път. Аз лично си взех на Мотул но и за този на AC Delco чувам хубави думи. Като гледам в сайта на Мотул обаче за твоя мотор препоръчват от синия антифриз ... Най-важното което трябва да запомниш, е че различните видове антифриз не бива да се смесват. При смяната на антифриза задължително промии хубаво охладителната система преди да налееш новия, обезвъздуши и ядове няма да имаш.
  5. Най-евтиното и практично е намазването с глицерин. По принцип запазва уплътненията и няма начин при отваряне на вртата сутрин гумата да остане залепнала някъде си Струва стотинки в аптеката.
  6. Потвърждавам, че са мега яки! Предишната ми кола беше с Баннер и на сегашната като избирах нов не се поколебах отново да си взема такъв!
  7. Ами ... и да и не!ДА: Сменя се на определен период от време защото постепенно антифриза гуми антикорозионните и смазващите си свойства.НЕ: Не е задължително на 2 години да се сменя ... или да сме точни зависи какъв антифриз ползваш. Ако е син (неорганичен) се сменя на 2 години, но ако караш с органичен (червен) се сменя на 4-5 години
  8. Това са 2 различни типа антифриз. По-добре не ги мешай!
  9. Аз какво правя:Паля, чакам 10 сек и изкарвам колата от гаража. Докато заключа гаража колата остава да си работи (около мин). После потеглям и карам около 100-200 м на първа предавка мах до 2000 об/мин. После си боцкам втора, трата .... като докато не стигне нормална работна температура не я юркам. Така по мои изчисления най-бързо се стига нормална работна температура.За дизелите знам, че най-добре наистина да поработи поне 2 мин на място.
  10. Момичето разработва собствена техника бре Вие каквото я нахранихте ... не бива така ПС: Още ми е студено като се сетя кво беше въпросния уикенд
  11. Много зависи от чипа на самия ключ ... има такива за по 40 лева, има и за по 140. Само ще дам за пример моя случай ... всички Nissan Almera до 1998 г. дубликата им струва 60 лева ... но за фейслифт модела след 1998, криптирането е друго и цената е 140 ;( Най-лошото, е че не всеки може да извади такъв ключ.
  12. Аз си взех втора ръка 4 бр. Lassa Snoways 2 (DOT 2707 ) и ще ги видим как са Малко скептично настроен съм ... но като се сетя, че и с CEAT ARCTIC III съм се предвижвал без проблеми ... значи ще свършат работа.
  13. Ами може да спукаш глава ако прегрее (ако вече не си я спукал).
  14. Абе момчета не взимахме ли Петрол от Русия? Кви са тия Средиземноморски истории? А и до скоро не се вдигаше цяната на бензина в зависимост от борсите в Лондон и Ню Йорк? Май цената на нашия бензин е в зависимост от това къде е по-скъп ;(
  15. 90% от българите с тва го свързват От тук си вадя изводи, че който не е ходил в казарма не обича Плевен ПС: Плевен Плевен - град прочут с курви и студ ...
×
×
  • Създай нов...