CRX/Izverg 3 #201 Отговорено 30 Март, 2011 (Редактирано) Здравейте приятели. Фанелки с логото на хонда клуб русе е добра идея, а и самата визия може да е със същият надпис, като на лепенките. Ако някои не знаят още... в Русе до барче Европа (на центъра) от страни с/у входа на театъра има магазин ¨Project¨. Там за сумата от 10лв може да ни изработят такива тениски (къс ръкав). Остава да се заеме някой да отиде да попита на място колко ще струва и дали при голям брой желаещи може да направи отстъпка в цената. Редактирано 30 Март, 2011 от İzverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madmax-honda 0 #202 Отговорено 30 Март, 2011 ади де проверете за тениските и кажете точно колко ще струват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #203 Отговорено 30 Март, 2011 Ще се провери и ще измислим няколко варианта. Имам някъде векторизирано логото на клуба и ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #204 Отговорено 2 Април, 2011 И аз разполагам с доста снимки ако някой иска skype ми е - npuzpaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #205 Отговорено 2 Април, 2011 Мен ще ме включите ли 1 в клуба и после за тениска и аз искам и лепенки ако може Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #206 Отговорено 3 Април, 2011 Мен ще ме включите ли 1 в клуба и после за тениска и аз искам и лепенки ако можеМоже разбира се... имам достатъчно за ваички. Ако не ти се чака до следващата месечна, се свържи с мен и ще те уредим, както и всеки друг, който иска лепенки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #207 Отговорено 3 Април, 2011 Мен ще ме включите ли 1 в клуба и после за тениска и аз искам и лепенки ако можеМоже разбира се... имам достатъчно за ваички. Ако не ти се чака до следващата месечна, се свържи с мен и ще те уредим, както и всеки друг, който иска лепенки Митак ти само 1 вариант ли предлагаш? Не става въпрос за цветовете а за сами вид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #208 Отговорено 4 Април, 2011 (Редактирано) Да разликата е само в цвета (бял и черен)На края на този месец на срещата ще донеса една тениска и всички да обсъдим кое как да стане. Дизайн, цвят и други такива. Редактирано 4 Април, 2011 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #209 Отговорено 18 Април, 2011 Хонда фенове, предлагам да спретнем невиждана Хонда месечна среща на 24-ти !!! ,Като количество и качество, може да спретнем барбекюта, бири, веселби с колите и т.н., желаещите да пишат в темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #210 Отговорено 19 Април, 2011 Записвам се като желаещ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #211 Отговорено 19 Април, 2011 Бройте и мен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BassBoost 0 #212 Отговорено 20 Април, 2011 Абе и аз ще гледам да дойда, че нещо старите хондаджии се позабравихме... ..ама какво да се прави, времената са такива !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #213 Отговорено 21 Април, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #214 Отговорено 21 Април, 2011 И аз ще съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #215 Отговорено 23 Април, 2011 И аз ще дойда, носете си яйца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #216 Отговорено 23 Април, 2011 Ще се разтикам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #217 Отговорено 25 Април, 2011 Отново се получи доста добра среща! Доидоха много хора! Жалко само, че бързо си отидоха всички... :unsure:M_I_T_A_K_A, очакваме снимките скоро да ги качиш! Благодаря на Трънчо за табелката, много добре ми седи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #218 Отговорено 11 Май, 2011 (Редактирано) За следващата среща ще гледам и аз да съм на линия с CRV-то......... Има ли някоя друга клубна джипка в русенския клуб? Редактирано 11 Май, 2011 от JAMAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #219 Отговорено 13 Май, 2011 Няма други джипки засега,само едно хрв мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4v 0 #220 Отговорено 16 Май, 2011 Този месец ще има ли нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #221 Отговорено 17 Май, 2011 Би трябвало,последната неделя от 12и30 на кулата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stamenov 8 #222 Отговорено 18 Май, 2011 Последния път пропуснах, но тоя път съм там 29.05 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #223 Отговорено 18 Май, 2011 Естествено,че ще има нещо-много ХОНДИ да се надяваме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #224 Отговорено 22 Май, 2011 Досега сам нямал вазможност да дойда понеже работя всеки ден но тая няма да я пропусна понеже никой не познавам ще ми е драго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Сивик 5 3 #225 Отговорено 28 Май, 2011 Утре ще има ли среща и ако има в колко часа да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #226 Отговорено 29 Май, 2011 Да ще има среща в 12,30 на същото място горе на левента на паркинга поне аз ще бъда там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #227 Отговорено 29 Май, 2011 и аз съм там след час и половина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_Civi6 0 #228 Отговорено 31 Май, 2011 Митак ще ми пратиш ли снимките??? Да видим какво толкова снимка :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #229 Отговорено 31 Май, 2011 Ей голяма скръндза, на Националната като се надрънка с безалкохолно синя слива ще му отмъкна фотоапарата и ще дръпна всички снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #230 Отговорено 10 Юни, 2011 Пичове, какво се случва ще ходим ли на национална? Колко хора сме? Как ще пътуваме,заедно или всеки сам? Малко цапам темата ама да видим какво правим, че не остана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #231 Отговорено 10 Юни, 2011 И мен ме вълнува националната! Да направим тая неделя една среща да видим кой кога и с кого!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #232 Отговорено 11 Юни, 2011 Аз доколкото знам ще бъде пусната извънредна тема за нас кой ще ходи на националната ама нали изчакваме организаторите да решат проблема с палатковия лагер че, някой хора още не са се записали та срещата може да е през седмицата . Митака е обещал да пусне тема разбира се стига да не забрави отново или да е прекалил с безалкохолното (синя слива) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #233 Отговорено 11 Юни, 2011 ok, чакаме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #234 Отговорено 17 Юни, 2011 ok, чакаме! Я кажете кой кога ще тръгва за НС? Някой в петък? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #235 Отговорено 18 Юни, 2011 ok, чакаме! Я кажете кой кога ще тръгва за НС? Някой в петък?``Четвъртък вечер 3 коли а може би 4 не знам другата половина в петък някъде а ако искаш подробности пиши едно лично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glacier 1 #236 Отговорено 19 Юни, 2011 колеги аз съм от търговище и мисля да тръгвам с още 3 4 коли в петък 14Н някаде 15Н 15:20Н ще съм в търново ако искате дам да се изчакаме и да увеличим колоната към хисаря . вие ще минете директно през бяла и после търново до колкото ги познавам пътищата . Пишете на ЛС ако смятате че може да се получи организацията . Колкото повече толкова повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #237 Отговорено 4 Юли, 2011 (Редактирано) Момчета имам предложение за вас, но предлагам да го обсъдим на живо. Примерно утре 05.07.2011г. (вторник) да кажем около 20:00 часа на обичайното място (паркинга на тв. кула) И без това не сме правили месечна миналия месец та сега да я направим. Предполагам, че до тогава ще сте свършили работа и ще можете да дойдете. Предложението е интересно, но ще ви кажа там Малко в последния момент пускам темата, но се надявам да я видите и ако можете да се обадите на хора на които имате номерата. Поздрави. Редактирано 4 Юли, 2011 от M_I_T_A_K_A Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #238 Отговорено 4 Юли, 2011 Ок Митак, аз ще мина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #239 Отговорено 29 Юли, 2011 И какво казвате за тази неделя??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #240 Отговорено 29 Юли, 2011 Да се видим в 12,30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове