ReX_7 0 #161 Отговорено 27 Ноември, 2010 Митака със 5-тата предлага след това да варима на Текето ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #162 Отговорено 27 Ноември, 2010 ..и аз ще дойда но за Текето незнам много разхода ще ми дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #163 Отговорено 27 Ноември, 2010 аз съм на работа ама ще дойда ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #164 Отговорено 28 Ноември, 2010 аз ще пропусна този път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReX_7 0 #165 Отговорено 28 Ноември, 2010 приятели аз и гощо с червения рекс ще закаснеем малко но ще дойдем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #166 Отговорено 25 Декември, 2010 Младежи с хубави коли утре е последната неделя за годината дайте да се посъберем и времето е перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #167 Отговорено 25 Декември, 2010 Весела коледа на всички! Дано и утре да е така приятно времето както днес та да завършим годината подобаващо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #168 Отговорено 25 Декември, 2010 Весела коледа и от мен пожелавам на всички весели празници и много успехи и здраве през новата година а най вече по една нова Хонделка ще се видим утре задължително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #169 Отговорено 25 Декември, 2010 ...може и аз да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #170 Отговорено 25 Декември, 2010 Весела Коледа Фенове ! Да сте живи и здрави! Все такива пичове и веселяги ! Весело посрещане на Новата Година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Age 17 #171 Отговорено 26 Декември, 2010 Благодарим не се познааме но от мен човек който наистина знае какво да каже и да направи.Поздрави и на цялата Габровска група Весели празници всичко най- добро ви пожелаваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #172 Отговорено 26 Декември, 2010 Русе, да сте живи и здрави приятели !През новата година да ни идвате по-често на гости в Габрово, аз обещавам и ние да дойдем до Русе да покараме заедно, че много рацери са се навъдили там като чета по форумите Весело посрещане на новата година на вас и семействата ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #173 Отговорено 26 Декември, 2010 Габрово,тъпкано да ви се връща весело посрещане на НГ и на вас и всичко най-най през новата годинка.За гостито ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReX_7 0 #174 Отговорено 3 Януари, 2011 Приятели моляви помагайте заслужали си това нещо да се купи. Моля за вашите мнения http://www.cars.bg/u252095 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #175 Отговорено 3 Януари, 2011 ами тази кола бе карана и тунинговата от колегата Стамен BOSS'HOGG за доста подробности я вземи се обърни към него иначе за колата... КРАСАВИЦА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #176 Отговорено 4 Януари, 2011 ...доста пари има наляти в нея а и доколкото знам има награда за тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #177 Отговорено 4 Януари, 2011 За мнного години нинджи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #178 Отговорено 4 Януари, 2011 Еми за много годинки сенсей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_Civi6 0 #179 Отговорено 26 Януари, 2011 За много години сектанти . Наближава първата месечна среща... Кои ще я уважи? M_I_T_A_K_A, ще донесеш ли лепенки от няколко цвята да си избера, защото ми трябва една Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #180 Отговорено 26 Януари, 2011 online съм 12:30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #181 Отговорено 29 Януари, 2011 И аз ще съм там 100% ще се видим пак дано се съберем хондички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #182 Отговорено 27 Февруари, 2011 Дали не е пак последната неделя за месеца??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #183 Отговорено 27 Февруари, 2011 По груби сметки май така излиза 12и30 на мястото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #184 Отговорено 27 Февруари, 2011 ..аз забравих за срещата .Преди малко ми звънна един приятел да ме пита на Хонда среща ли съм и се сетих за нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #185 Отговорено 28 Февруари, 2011 Няма проблеми събрахме се 3 коли :Д беше яко :Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #186 Отговорено 21 Март, 2011 27-ми наближава, да направим пролетно преброяване на хондите?Може да спретнем нещо в духа на протеста срещу високите цени на горивата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulkano82 1 #187 Отговорено 22 Март, 2011 Аз съм там сигура да преброим.Февруари бяхме 3 коли да видим март колко ще се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #188 Отговорено 22 Март, 2011 Ооо неделя съм си в Русенцето и ще имам уникалния шанс да дойда и аз един път. Досега все не съвпадаха датите Дайте наистина да измислим нещо съгласувано с протеста? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #189 Отговорено 22 Март, 2011 На линия съм най вероятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_Civi6 0 #190 Отговорено 23 Март, 2011 Там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Oyki Doyki 18 #191 Отговорено 25 Март, 2011 мойе да мина и аз и после да се пуснем към протеста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #192 Отговорено 26 Март, 2011 И аз ще съм на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #193 Отговорено 26 Март, 2011 Само да не забравите, че тази нощ времето се сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #194 Отговорено 27 Март, 2011 Тази месечна по моите наблюдения мина добре и се посъбрахме макар, че някой момчета, които бяха заявили присъствие, не можаха да дойдат. На протеста също добре се представихме. Давайте в същия дух и мислете за националната, че ей сега ще дойде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nencheff 0 #195 Отговорено 27 Март, 2011 Е дойдоха и някои, които не бяха идвали с месеци ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #196 Отговорено 27 Март, 2011 Митак, закичи някоя снимка де. Моите са много зле Радвам се че събрахме толкова хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReX_7 0 #197 Отговорено 28 Март, 2011 който иска снимки от събора да ме намери Al3x4oY_7 скайп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #198 Отговорено 28 Март, 2011 браводобра срещичка сте си направили..... дано да са по чести с още повече хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReX_7 0 #199 Отговорено 29 Март, 2011 искатели да си направим тениски на фен клуб Русе ако искате давайте идей как да иэглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #200 Отговорено 29 Март, 2011 искатели да си направим тениски на фен клуб Русе ако искате давайте идей как да иэглеждаАз съм навит. Айде на следващата да го обсъдим, че тук ще се проточи много и ще се оспами доста темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове