Jump to content

Nencheff

Фен
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nencheff

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 26.08.1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе
  1. Е дойдоха и някои, които не бяха идвали с месеци )
  2. http://www.vbox7.com/play:fd48c256 .... твоята не е черната E.. казах ти, питай го Смятам, че няма да ставаме като рибарите 'хванах ейййй такава риба, с ейййй такова око'
  3. ...аз го засякох 10 и нещо ,градски ти не се ли пуска с Еленко на драг на Монтюпето той май те водеше поне 200-те метра които се виждашеоколо 10 сек. са, мокър асфалт (вчера беше доста кофти време) Определено старта куцаше, аз не казвам, че стана прекрасно това си беше просто един опит... Питай Еленко лично, дали ме е водил . Аз казвам 'не'. Водих го до края . Това го направих от Щръклево към главния път Русе-Варна. Що годе равно, но ще пробвам пак и този път ще се снима и пътят, да не кажат хората, че карам на долу по баира на село.
  4. Ето ме и мен.. абсолютен сток .. Д15Б2 хеч ..
  5. Преден капак, радиатор за д15б2 имаш ли ги и на каква цена за хеч ми трябват, а и десен фар с мигача до него
  6. Мммм .... Яшо последниа път на седмичната снима .. прати снимките да видим на какво мязаме.. :P
  7. Паднах да се хиля .. за мой късмет само 1 път са ме спирали за проверка към 24 часа, а честно да си кажа.. не карам много много спокойно.. та даже и ме питаха :Полицая: С колко кара?Аз: Вие ще кажете.Полицая: Аз искам ти да ми кажеш.Аз: Ми.. не повече от 50 Полицая: Вземи си разчисти документите, че имаш много излишни хартийки заедно с тях, лека вечер.Аз: Лека.
  8. ДА и аз така мисля че нешто напоследьк се става една И последно?!?! Аз мисля 19:00 пак на Артисти, ще чакам там .. който дойде, дойде.. който не се надявам да го видя на Фемили .. щом няма нещо ново .. това значи, че си остава старото.
  9. Колеги, днес е четвъртък 26.06 и е отново ден за среща
  10. Сладката ми тя, сладурчето ми, красавицата ми, 'silver bullet'... абе за всякакви такива които може да се сетите.... всеки ден си и пращам въздушни целувки ;)
  11. Жорже... бутнеш ли ми липа.. ще хвърчат глави Sorry за оффа.. ама тоз ми е заплюл липа още в деня когато ходихме да видим Хондата . Довечера ще се видим.
  12. То 'фатката' е градът да ни види от Артисти до Фемили Нека някой наистина да мине да запази маси.. въобще не минавам от там.. работя и живея на др. край на града..
  13. 1982-1986 - [31.78%]26 скоро.. одъртявам ех...
  14. Nencheff

    The Fast And The Furious 4

    Но чак 2009 година.
×
×
  • Създай нов...