Jump to content
D_I_V_A_K_A

Най-накрая!

Recommended Posts

Колеги,от преди малко,и аз се сдобих с хонда! :lol: Сивик,1.4ис,седан. Има климичка,SRS,ел стъкла,огледала и фарове.. супер много и се радвам! Верно,не е като аудито на вървеж,но е изключително приятна за каране много бързо си пълни оборотите и това е адски забавно.. изстрелва се доста доволно.. бе с една дума.. КЕФИ МЕЕЕЕ! :lol:))))Сега с въпросите,защото е невъзможно да вземеш кола на 10 години,и по нея да няма забележки... 1) Нема ми единя стоп,не свети? Габарита свети,стопа не! Утре ше гледам крушката..2) Пепелника,врътката на парното с 1/2/3/4 не се осветява,парното работи на 3-та и 4-та степен само,и климата е слабичка-според мен. И не ми свети под уреда за температура,както и от 0 до към 3 000 об. на оборотомера.. давайте идей,кво да разглабям и оправят ли се лесно тези работи? 3: Може да Ви се стори смешно,но други забележки нямам за сега,освен външни и лекички :lol: Пожелавам си много да си я караме и много,много да ни слушка! :) Много ми беше трудно докато я намеря,и докато всички майстори които ми помогнаха кажат в един глас,вземай я! ;))) Много нерви,много разкарване напразно.. но сега съм доволен,и благодарен... и на жената съм благодарен,че ме изтърпя,и че ме подкрепяше след всяко следващо поредното разочарование. Много е важно,да случиш на човека до теб! ;) Сега си имам и кола и жена-мечта! ;)

Редактирано от D_I_V_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега и сменяй бързо полето "Кара:" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и пусни една снимка да и се порадваме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво пи4 радвам се за теб и за колата и за жената пожелавам ти безпроблемно каране и без аварии знам през какво си минал ,минал сам през същото два пати :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честито :lol:  Добре дошъл в клуба  :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко което си изброил ще го оправиш. След това колата ще те кефи още повече. Пожелавам ти много безаварийни километри.За степените на парното - имаш изгоряло едно съпротивление. Потърси има теми във форума, ако не се ориентираш пиши ми едно лично ще ти дам повече информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито!!! Вече имаш кола за градско и кола за извънградско :lol: Добре дошъл! Дълго и безаварийно съжителство с колата и с жената :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви момчета! :lol:)) Много съм щастлив,много и се радвам,нямам търпение да слезна и да поразглобя тва онва по нея,да си я изчиста,да си я измия,да я закарам на една хубава мивка,бе да светне малко,че са е яко мърлява... :lol:)) Колеги,може ли някой да ми каже,утре ще я водя в КАТ,какво ми трябва само за смяна на собственик? Колата ше ми трябва ли? Някой май ми беше казвал,че изобщо не ми трябва колата,само документи..?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и щом ти се вижда слабичка ти пожелавам скорошен swap с някой голям мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей КолегаАми заповядай на месечната среща в неделя- 26.10.2008 на Булгарплод в Слатина, и там все някой ще може да ти помогне, и ще покажеш колицата :lol:Много безаварийни километриПоздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D_I_V_A_K_A

Благодаря за поканата колега,но тази неделя със сигурност ще я пропусна, имам важен повод. Може би другата среща,ще се видим! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и дълго време да си я караш :lol::lol:

Редактирано от spyker40o0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези неща дето си ги изброил са лесни за оправяне, Честито и със здраве да си я караш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sparco_civic

Честито колега пойелажам ти безавариино каране и таз година цижиц 1.4 is до година 1.6 V-tec :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай Честита да ти е Много да те радва и ти да я зарадваш някоя турбинка :lol: Добре дошъл в клуба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отиваш с колицата в КАТ-минаваш тех.преглед,документи/зависи-нов внос или собствек/и си готов :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Минах КАТ,минах сичко момчета! :rolleyes: Вече и се радвам и то пълноценно :P Оправих някои от дребните проблемчета,стоповете вече светят. Само не знам третият стоп от къде да го търся? нещо втора ръка,или нов? Няма му.. не знам как точно да го нарека.. самият стоп го няма,има само това дето си е лепнато към прозореца и една жица с накрайник виси.. това е..Смених си и филтъра на парното защото ужасно звучеше като пуснех парно,оказа се зверски задръстен с какво ли не..сложих CHAMPION, нищо че е бая скъп,тоя филтър предполагам не се сменя често..Остава да видя светлинките по таблото и врътките за парното,както и първа и втора степен на парното(не бачкат). Иначе.. след два дни вече каране.. колата е.. СУПЕР! :P Много съм доволен,че до последно не се отказах от ХОНДА и си я намерих! :censored: Сега я дебна с разхода как ше се справи.. сипал съм и занулих.. да видим кво ще покаже... :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...