Jump to content
XplodX

Щели да се смеят

Recommended Posts

Днес колеги си стоя на едно кафе(корал) и слушам на съседната маса. -иии знаете ли че днеска имало някакво тунинг събиране на хондите на стадиона вика оня рапон -айде да ходим да им се смеем.а го гледам Рапона кара голф4е цл бял ама иначе много им знаят устите.и после как да се обичаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

естествено е да има смотаняци със Голф, както има и с Хонда. Това че по-голямата чест каращи голф за идиоти спор няма, ама не може да ги слагаме всички под общ знаменател. Не може като го видиш че е с Голф и да не го смяташ за човек. Това трябва да е след като си покаже интелекта.

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

естествено е да има смотаняци със Голф, както има и с Хонда. Това че по-голямата чест каращи голф за идиоти спор няма, ама не може да ги слагаме всички под общ знаменател. Не може като го видиш че е с Голф и да не го смяташ за човек. Това трябва да е след като си покаже интелекта.

Ей.....! Това teror1sta-че бе........! ;)  Много широко скроено  :thumbs1:  Много си прав за това Гоше и аз съм на това мнение  ;);) Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и свестни голфаджии, но са по-малко :thumbs1: Иначе нека се смеят, нека... че достатъчно реват по пътищата извънградско ;)

Редактирано от Pavkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се кефя на мойта Хонда и не ми пука за никакви мнения...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бря то тия юнаци със ГОУФОВЕ ще се смеят добре, ама малко нервно май, и им желая докато се смеят да не вземат да се озъбят само, че обикновено така става.А по въпроса за хората дето ги карат, мисля че те са си неориентирани по принцип, имам един комшия, средно заможен, кара-ше доскоро един голф 2, - вика влюбен съм в колата и туй то, моторница отвсякъде, ама той си я харесваше, та идин ден както си карал по един доста оживен булевард в Русе, седалката му барабар с дъното на голфа се издънили, нашия човек си седнал на земята и навирил петалите яко, изтървал волана и въобще изгубил тотално управление, чист късмет е че не е убил някой пешеходец, а се врязал в първия стълб в дясно, така свърши мъката на един изстрадал голф, каран бая години без каквато и да е поддръжка. Та тоя мамин убавец, средна ръка човек, не много беден, отишъл право в магазина и си взел на изплащане прекрасна фиеста - нова, това ако е ориентиран човек здраве му кажи...........Пази боже :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нека се смеят, те и без това друго не могат :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сам на мнение ... нека се смеят.. и без тва друго не могат..Мойта хондичка е с най малкия мотор за копето си 6-ген. Д14а3 И искам да ви кажа, че ако нее GT или GTI никаф щанс няма GT варвя на равно с него, а GTI вече минава пред мен .. Това са гонки из улиците на пловдив не по писти :thumbs1: иначе може да е друго знам ли ;)

Редактирано от AlexDJ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектната тема с перфектните коментари за " Общи дискусии" ... :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ilkocivic

Пичове да не ви пука кой кво кара, да си карат драгелите, японското е японско, аз от скоро съм със Civic D15Z6 г6 и съм доволен мн от нея, предната ми кола беше suzuki swift 1.3 glx и от нея се убедих че японците правят качество а не реклама. Брат ми му говорех че японско трябва да вземе и се сдоби с Мitsubishi Colt 98год. Три японки в къщи. Че мисълта ми е квато и да е колата, да си я харесва чевек, но да е японка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектната тема с перфектните коментари за " Общи дискусии" ... ;)

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мъка ми беше,че не видях нито една хонда на драга в дупница вчера, да не говорим,че и изван пистата имаше 1 2... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има хора, които карат голф, но не са голфаджии по душа. Има и такива, които карат други марки автомибили, но са си живи голфаджии. Третия вид са най колоритни, това са водачите на ГОЛФ с голфаджийска душа, тях ги оставям без коментар. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че понятието "голфаджия" е супер емблематично понятие за определен вид социално поведение в нестабилната и изключително променлива житейска среда на 90-те. Ако преведем глупостта, която току що написах в по-нормални понятия - избиване на комплекса на източно-европееца, което съвпада с ценовата атрактивност на голфа по това време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че понятието "голфаджия" е супер емблематично понятие за определен вид социално поведение в нестабилната и изключително променлива житейска среда на 90-те.

Много правилно си се изразил. Трябва вярно нещо да не ти е наред че да почиташ тази марка.Като кажеш голфаджия, просто е без коментар. Редактирано от Hime

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да коментираш интелекта или качествата на човек, съдейки по колата, която кара според мен е доста неправилно (или направо глупаво). Аз преди да си купя Хондата два Голфа (или както ги наричате в този форум - Гоуфове) съм сменил, сега съм с Хонда. И кво - до вчера бях някакъв малоумен тийнейджър с Голф тройка, днес съм улегнал сппециалист с Хонда Сивик?!?!? За мен колата е средство за придвижване, а не нещо с което да се гъзаря, да будя завист или да печеля дръпки на светофара. Нито с голфа съм се пускал да се гоня, нито с хондата ще го направя, и 300 коня да си взема кола - карам си спокойно, който иска да бърза. Нямам спойлери, спортни филтри, стикери и други подобни, имам един ароматизатор в колата. Така че, някой си там казал че ще се смее на хондаджиите... ми да си се смее. Вие като знаете че имате най-бързите и най-тунингованите коли, това защо ви притеснява?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е и моето мнение - идеята ми беше, че понятието голфаджия по същия начин можеше да бъде и хондаджия, ако хондичките бяха толкова достъпни през 90-те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е и моето мнение - идеята ми беше, че понятието голфаджия по същия начин можеше да бъде и хондаджия, ако хондичките бяха толкова достъпни през 90-те.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да разбера защо темата пак изби на голфаджии, хондаджии и пр.? Селяндура си е селяндур, ако ще и на совалка да се качи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проста такива теми не трябва изобщо да се пускат!!! Чул си ги да говорят, голяма работа, ние във форума все едно не им се смеем на тях и на още 10 марки поне!!! Трябва да има толерантност!!! Ако трябва да съм честен, познавам повече селяни с Хонда, отколкото с Голф!!!

Редактирано от tazzz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pamo

Колега XplodX, няма смисъл да се връзваш или обиждаш от всеки негативен коментар по марката който чуеш ;) Хората имат способността да бъдат простаци със всяка играчка попаднала в ръцете им! Не е от Хондата, Голфа, Бе Ем Ве-то, ЮМЗ-то, а от човека. Разбираемо е всеки егоман да си хвали своето и да плюе чуждото.Не отдавай значение на неща, които не те радват и това е! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да има на какво да се смеят мен ако питате.Защото на колелото горе си ходят само маняци и ще им съберат очите.като знам Димо кви ръчки опъваше там :) М/у другото много поздрави на СТЗ колега и тва корала преди време беше много яко,кухнята беше супер а пък евтинко.И сега ли е така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...