Naz 0 #1 Публикувано 19 Октомври, 2008 Какво стана вчера, Събота 18.10.2008? На нас със Ръсто ни беше уееко скучно и се обадихме на няколко други явно скучащи от форума. И стана следното. >>ВИДЕО<< още >>СНИМКИ<< Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 19 Октомври, 2008 (Редактирано) Яко, яко, яко. Що не се обаждате бе? Или нямате места за "куфари"? Редактирано 19 Октомври, 2008 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #3 Отговорено 19 Октомври, 2008 М даа .. скуката е зверска ... а къде са Мори и Русия ве фингъри ! Като се замисля леко ... земем да ви доем "Шубрак-тийм" пак на гости .. че да потъпееме заедно ! Иаме един рацер ф тимъ дет опъва ръчни с 120 ... Видеото е мега яко ... поздрави !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #4 Отговорено 19 Октомври, 2008 Страхотно видео, браво великолепно. Супер сте, само така със скуката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #5 Отговорено 19 Октомври, 2008 Много арни тея 6-ти генерации бре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 19 Октомври, 2008 K'ви са тия педали дето не могат да карат бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest I_V_O #7 Отговорено 19 Октомври, 2008 и са кво.. тряя да ви завиждаме ли..???? ебаФкам се бе добре си трепате скуката , само пазете ората там дето се разхождат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Karlo_Design #8 Отговорено 19 Октомври, 2008 Много сте лоши нема спор Звъннете един телефон следващия път кат решите да убивате скуката по този начин и още повече по планините А и браво за видеото , яко е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #9 Отговорено 19 Октомври, 2008 ... а къде са Мори и Русия ве фингъри ! .. не бяха поканени .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #10 Отговорено 19 Октомври, 2008 Ей че яко сте си изкарали. Как ми се иска и аз малко да поскучая като вас, ама като няма с кой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #11 Отговорено 19 Октомври, 2008 На мен, а сигурно и на повечето посетители на StreetFire.net ще им направи особено впечатление състоянието на пътя до средата на клипчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 19 Октомври, 2008 Страхотно видео сте спретнали младежи и ква скука ва е налегнала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #13 Отговорено 19 Октомври, 2008 браво колеги готино клипче важното е че сте си направили кефа!така като гледам ми се роди една идеика!да се направи такова клипче,но да е добре организирано (всмисъл ентусиасти 6е се намерат,но да се знае кои кжо 6е праи и кога) и ако може да се намери не6то по яко за снимане и идеята е клип4ето да го пуснеме в youtube,vbox и така нататък да стане не6то като емблемати4но за клуба,да видят и тия където не са видели,4е има истински фен клуб на хонда в БГ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #14 Отговорено 19 Октомври, 2008 На мен, а сигурно и на повечето посетители на StreetFire.net ще им направи особено впечатление състоянието на пътя до средата на клипчето Да наистина беше много зле до средата пътя, добрата новина е, че са го изрязали и са го подготвили за кърпене, по-добрата новина е, че нагоре вече са го отремонтирали, така че за снежния сезон ще е готов за дрифт. Колкото до клипове, аз тъй като уж професионално се занимавам с това съм винаги готов да спретнем нещо такова. А този клип беше заснет с фотоапарат с размерите на цигарена кутийка. CASIO EXILIM И тогава ще си зема истинската камера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NIO 12 #15 Отговорено 20 Октомври, 2008 Наистина пътя нагоре е кофти, ама добре си починахме след работната седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #16 Отговорено 20 Октомври, 2008 (Редактирано) Браво момчета, видеото е чудесно. Добре сте разпуснали. Редактирано 20 Октомври, 2008 от Stefan Milev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #17 Отговорено 22 Октомври, 2008 браво колеги готино клипче важното е че сте си направили кефа!така като гледам ми се роди една идеика!да се направи такова клипче,но да е добре организирано (всмисъл ентусиасти 6е се намерат,но да се знае кои кжо 6е праи и кога) и ако може да се намери не6то по яко за снимане и идеята е клип4ето да го пуснеме в youtube,vbox и така нататък да стане не6то като емблемати4но за клуба,да видят и тия където не са видели,4е има истински фен клуб на хонда в БГммхм и аз тва си мислех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове