Guest bate_em4o #1 Публикувано 8 Октомври, 2008 (Редактирано) Седя и ми се пие в това дъждовно време :) Редактирано 8 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #2 Отговорено 8 Октомври, 2008 На нещо междинно ли ми мирише преи родопите? То и на мен ми се пие ама няма де да дяна децата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #3 Отговорено 8 Октомври, 2008 Бате Емчо, тука у Софията слънце грее бе, чиляк... сигурно затфа не ми се пие.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest YordanIvanov #4 Отговорено 8 Октомври, 2008 емчо пий като ти се пий.кво са кумиш.давай яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 8 Октомври, 2008 Ах вия пияници такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #6 Отговорено 8 Октомври, 2008 Малииии след 30 мин свършвам работа и едни свински ребърца ме чакат вкъщи а те колко пият .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xzibi7 0 #7 Отговорено 8 Октомври, 2008 и на мене ми се пие ама уйски, че и ми се мези Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 8 Октомври, 2008 Малииии след 30 мин свършвам работа и едни свински ребърца ме чакат вкъщи а те колко пият .... АААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #9 Отговорено 8 Октомври, 2008 На нещо междинно ли ми мирише преи родопите? То и на мен ми се пие ама няма де да дяна децата Хахахаха, и пред мен стои същата дилема. Иначе и на мен ми се пие, а пък карти как ми се играят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #10 Отговорено 8 Октомври, 2008 Бе само повод си търсите вие да пиете....Бате Емчо, давай ти си мъж, тебе повод не ти требе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #11 Отговорено 8 Октомври, 2008 (Редактирано) РАКИЯ connecting people! Редактирано 8 Октомври, 2008 от blueeye Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Desislav #12 Отговорено 8 Октомври, 2008 Абееее.. ай наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #13 Отговорено 8 Октомври, 2008 А нама ли да прочетеш нещо от книгата с тостовете или ..... " НЯМА ВРЕМЕ !" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #14 Отговорено 8 Октомври, 2008 Ха НАЗДРАВЕ! Кой не пие корем да го свие, е без жените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #15 Отговорено 8 Октомври, 2008 (Редактирано) Тост:Секси момиче се пече на плажа. Погледнало я Слънцето, страшно му харесало и решило да я накара да си съблече банския. Пекнало два пъти по-силно. Момичето си свалило горнището. Слънцето се ококорило и решило да я накара да свали и долнището. Пекнало три пъти по-силно.Никакъв ефект.Пет пъти по-силно...Никакъв ефект.Седем пъти...Накрая момичето си взело хавлията и се прибрало.Та да пием за мъжете, които са по-силни от Слънцето! Редактирано 8 Октомври, 2008 от Fido Dido Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #16 Отговорено 8 Октомври, 2008 Тост: Секси момиче се пече на плажа. Пог............................ Накрая момичето си взело хавлията и се прибрало. Та да пием за мъжете, които са по-силни от Слънцето! Еееееееее,те това...хлъц...........е приказка!....хлъц........... Аиде наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
guni 0 #17 Отговорено 8 Октомври, 2008 Е хайде наздраве от мен с едно Мерло от Стамболово и малко луканчица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #18 Отговорено 10 Октомври, 2008 Пия бе!Бургаска гроздова, пия бе!Аиде наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #19 Отговорено 10 Октомври, 2008 Домашна кайсиева от Кубрат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #20 Отговорено 10 Октомври, 2008 Наздраве с Монтанската гроздова на колегата... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #21 Отговорено 10 Октомври, 2008 Брей тия арабски хамбургери и суджута от Мимас как вървят с 2 кила биричка Пиринско.Наздраве на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #22 Отговорено 10 Октомври, 2008 Бургаска мускатова и тънко нарязан домат! Наздраве, колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #23 Отговорено 10 Октомври, 2008 На Тати винцето с гарнитурка ... суджуче ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #24 Отговорено 24 Октомври, 2008 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #25 Отговорено 24 Октомври, 2008 ЕЕееее ша се изложим пред чужденците... нема и 11 часа още ама мое едно малко от мен да мине Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #26 Отговорено 24 Октомври, 2008 (Редактирано) ЕЕееее ша се изложим пред чужденците... нема и 11 часа още ама мое едно малко от мен да мине коняче+чайче Редактирано 24 Октомври, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #27 Отговорено 24 Октомври, 2008 Е , НАЗДРАВЕ ! Може да не пия , но леекичко си мириша само от карловската анасонлийка - вместо афтършейф ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #28 Отговорено 24 Ноември, 2008 (Редактирано) На Тати винцето с гарнитурка ... суджуче ! Да вдигна темата малко.Винцето не е на тате, а на вуйчо, но това: е от мен. А наздраве. Редактирано 24 Ноември, 2008 от eddy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #29 Отговорено 24 Ноември, 2008 Който му се пие да пие, но с мярка за кеф, хайде и от мен наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #30 Отговорено 24 Ноември, 2008 Еха наздраве колеги като гледам тия месца и на мен ми се допи винце червенко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #31 Отговорено 25 Ноември, 2008 Ей,сега ша му ударя едно коняче! Наздраве на народа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #32 Отговорено 25 Ноември, 2008 Няма какво да чакаш аз от кога съм почнал още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #33 Отговорено 25 Ноември, 2008 И аз сипаф ино Жони с бадемки ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #34 Отговорено 25 Ноември, 2008 Ей таз троянска мноо арна ве, сека вечер ме успокоява, голяма зарибявка е ше знаете Апа една туршийка праа, напрао ше си умрете по нея, ууууууууууууфффффффффф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #35 Отговорено 17 Декември, 2008 (Редактирано) ла-ла-лааа,л,лалааа...................ААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!! :D :lol: :lol: :lol: Редактирано 17 Декември, 2008 от bate_em4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #36 Отговорено 17 Декември, 2008 (Редактирано) Можеше и още ама така ще е Редактирано 17 Декември, 2008 от doctor Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #37 Отговорено 29 Декември, 2008 Здравеите,дами и господа!Един призив покраи наближаващия новогодишен купон- НЕ КАРАИТЕ КОЛАТА, СЛЕД КАТО СТЕ СЕ НАХАКАЛИ ПОРЯДЪЧНО! Иначе-наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #38 Отговорено 29 Декември, 2008 Офф ... чироз и от мен .. мъча са тука в Харманли сам самичък в един хотел с един "пешак" и едни бадемки ! Тегло ... големо .. поне Конова да беше тука да си поиграйкаме ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #39 Отговорено 29 Декември, 2008 Незнам братлета ама аз добре съм се запасил за нова година направо ще се раазмажа а си виках, че ще спирам алкохола хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #40 Отговорено 29 Декември, 2008 (Редактирано) Ами наздраве и весело посрещане на Новата Година на всички Аз ще се включа чак на 2-3-ти януари някъде да видим колко оцелели ще има Редактирано 29 Декември, 2008 от honda_huliganka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове