Draik 18 #1 Публикувано 20 Септември, 2008 Честит Рожден Ден на нашата фенка MorridinaНека целия и живот е съпроводен с много здраве, щастие и любов.Също така нека тази година е последна на пожелания и първа на сбъднати желания.От Шубрак Теам Честит Рожден Ден и на всички други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 20 Септември, 2008 Честит ден ден, какооооооооооооооооооо !! Одърте с още една година, ей .... да си ми жива и здрава още много по толко, че да ме возиш във варелчето. ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ ......... здраве да има, и много любов - останалото ше го откраднеме! Айде със здраве ... и НАЗДРАВЕ !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 20 Септември, 2008 Ч.Р.Д. Морииии Бъди жива и здрава, бъди вечно засмяна, както и с пожелание за много либоффф, пари и други хубави неща и много, много усмивки Весел празник и много наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #4 Отговорено 20 Септември, 2008 Мории Честит Рожден Ден, желая ти много мъже, бързи коли и много сбъднати мечти ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #5 Отговорено 20 Септември, 2008 Айде честито и от мен Много здраве, щастие .... общо взето същите пожелания и всичко най хубаво.И не на последно нясто Хонда модел 2008 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VersaceGirl 0 #6 Отговорено 20 Септември, 2008 Пожелавам ти да бъдеш най-щастливата и обичана жена на света.. ..И разбира се да напълниш багажника на Хондата с пари.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #7 Отговорено 20 Септември, 2008 Еййй, АДАШ верно ли имаш 4РД?! Айде да си жива и здрава,все така усмихната и само късметчета.....и червения дявол да не ти изневерява никога,както и мъжете де.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 20 Септември, 2008 Честит празник! Да бъдеш все така усмихната! И приятно купонясване :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #9 Отговорено 21 Септември, 2008 Айде честито, жива здрава, много права и корава! И все така яко усмихната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #10 Отговорено 21 Септември, 2008 (Редактирано) Какааааа, да си ми жива и здрава и все такава лудетина! И продължавай в същия дух ! Редактирано 21 Септември, 2008 от Д-р Конова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #11 Отговорено 21 Септември, 2008 Ооо Стаси , честито мацка :) :) :fun: Да си жива и здрава, все така готина, усмихната и лъчезарна !Най-хубавия празник да имаш днес! :) Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #12 Отговорено 21 Септември, 2008 Една бърза честитутка и мене! По мноу от всичко хубаво ти желая! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #13 Отговорено 21 Септември, 2008 Честит рожден ден и от мен Да си жива и здрава и всичко най най.ЧРД и на другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #14 Отговорено 21 Септември, 2008 айде честитооо само здраве, късмет, щастие, кинти и хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 21 Септември, 2008 ЧРД... вече ти честитих веднъж, но сега ти казвам да СПАЗВАШ ДИСТАНЦИЯ не с друго, ами с лошите неща в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #16 Отговорено 21 Септември, 2008 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK #17 Отговорено 21 Септември, 2008 Честит рожден ден, пожелавам ти всичко най-най- хубаво, здраве, много щастие и разбира се "COLD HARD CASH"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Animal #18 Отговорено 21 Септември, 2008 (Редактирано) Жик так. Аре кога ше черпиш, че съм жаден вече. Редактирано 21 Септември, 2008 от Animal Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #19 Отговорено 21 Септември, 2008 ЧРД Мори .... много пари и много ебане и най-вече здраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #20 Отговорено 21 Септември, 2008 (Редактирано) Честито шматке. Той Ръсти другото го каза. Редактирано 21 Септември, 2008 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #21 Отговорено 21 Септември, 2008 Честито,много пари и късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #22 Отговорено 21 Септември, 2008 Честито, желая ти много сбъднати мечти, честито и на другите рожденници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #23 Отговорено 21 Септември, 2008 Честито на всички рожденици Да са ни живи и здрави и по една нова Хондавелка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #24 Отговорено 21 Септември, 2008 Честит рожден ден и от мен на дамата, както и на останалите колеги!Бъдете здрави и правете любов - другото е бош лаф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #25 Отговорено 21 Септември, 2008 Стасииииииии сори че те събудих сутринта ама пусти зор да съм първа! Много щастие здраве и късмет във всички начинания-ти го заслужаваш Наздраве!Да напоиш здравата тия шубраци че на са пили цяла вечер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #26 Отговорено 21 Септември, 2008 ЧРД И много здраве късмет и успехи другото ще си го купиш. А да щях да забравя и много мъже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #27 Отговорено 21 Септември, 2008 Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава. Много успехи и споделена любов за напред Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #28 Отговорено 21 Септември, 2008 Стасииииииии сори че те събудих сутринта ама пусти зор да съм първа!И колко е било това ако не е тайна? Щото ний и се изредихме на телефона 00.09 ч. така чи .. дано ни напий довечера па и тя да са напии и ше стане шуро бадженаштината.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #29 Отговорено 21 Септември, 2008 И аз да честитя. Ч.Р.Д. и от мен. Много щастие , пари и любов. Поне 200 рожденни дни да празнуваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #30 Отговорено 21 Септември, 2008 Ч.Р.Д.Много здраве и......Големи УСПЕХИ във всяко едно начинание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #31 Отговорено 21 Септември, 2008 (Редактирано) Такаа, рожденик 1бр: Маса мезета 1бр: Хладилник с пиене 1бр: P.S. Доволен домакин 1бр: Редактирано 21 Септември, 2008 от Big Blonde Wolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #32 Отговорено 21 Септември, 2008 Благодаря отново на всички Приятели, направихте празникът ми пълноценен, без вас нямаше да е същото... чакай, какво говоря изобщо... без вас нямаше да е празник! :lol: Благодаря ви !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #33 Отговорено 21 Септември, 2008 ти стига писа че работа те чака. Виж горе колко има за изпиване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #34 Отговорено 21 Септември, 2008 Шшшш още не е свършило бе Хайде честит рожден ден и от мен, да си жива и здрава, пожелавам ти следващата ти кола да е ето тази Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #35 Отговорено 21 Септември, 2008 Шшшш още не е свършило бе Не е, ама заплашително намалява. Еле скритата лимонка в камерата.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zvero 0 #36 Отговорено 21 Септември, 2008 ЧРД Много Здраве,Щастие и Любов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondajapan #37 Отговорено 21 Септември, 2008 Ч.Р.Д! мнооооооого здраве,щастие,любов и парици за нови хондета!и мноого успехи в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #38 Отговорено 21 Септември, 2008 снимки в реално време ни мързи да пускаме. Мързи ме и да вдигна един видео стрийминг, така че ще кажа само наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stanislava #39 Отговорено 25 Септември, 2008 Офф... аз със закъснение, ама чак сега влизам във форума...Адашке, ЧРД, макар и на патерица! Пожелавам ти всички онези неща, за които няма Master Card! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #40 Отговорено 25 Септември, 2008 Бравос, добре сте си изкарали! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове