Jump to content
Miroslav.Ivanov

Hondaspace вече с 140 регистрирани фенове

Recommended Posts

Колеги, HondaSpace регистрира днес 140-ия си потребител. Малко бавничко се развива сайта, но всичко иска време. Имаме за идея от днес да започнем да промотираме сайта из чуждестранните форуми на Хонда и да направим HondaSpace малко по-интернационален. Пък дано някой ден да започнем да правим освен градски и държавни срещи, срещи на международно ниво.Ако някой е пропуснал предишната тема за HondaSpace може да я види тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък дано някой ден да започнем да правим освен градски и държавни срещи, срещи на международно ниво.

утопично, но дай боже.успех със хонда спейс

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де въпроси1. какво общо има колко потребителя е достигнал един сайт със този форум на хонда клуба?2 какво общо има това сас основния форум за дискусии на хонда клуба3 какво ме касае мен или хонда клуба че даден сайт ще става интернационален4 какво хонда клуб българия го късае е че галйддизайн има добри рекламни концепции5 какво ме касае че ще набирате средства от чужбина 6 какво трябва да ме притеснява че проблема на хонда спейс е в броя на учасниците - по скоро си мислих че ме касе броя на учасниците на хондабг.ком7 защо по темата хондаспейс има 2 теми и още други явъпроси имамотговора ми е общо взето единжелание за реклама сорри но това не е мястото - това не е форума - това не е раздела ако обичате просто престанете да рекламирате и популяризирате творенията си тук /поне не в основния форум - пишете си ги в офтопик/съжалявам че съм толкова остър - но мисля че търпях достатъчно такива нещаспоред мен такъв тип реклами трябва да са платени и парите от тях да влизат в клуба това е моето мнение надявам се да го разберете

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е там поне разделението на групи си е офицално... не като тук с подмолни игрички /визирам старозагорските избранници със ВИП купони те си/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво общо имаха старозагорските купони с темата??? :lol: Kоито иска идва в стз които неиска трае си !Kви подмолни игри4ки имаш предвид и аз не ходя на стз купоните макар да съм от стз !!! но .... това твое изказване хи4 ама хи4 не беше на място :)!!! Да правиш реклама по този начин на един саит и аз мисля че не е редно :P ! И съм със колегата gkb :) Поздрави от ПОДМОЛНИТЕ ИГРАЧИ от Стара Загора ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... не като тук с подмолни игрички /визирам старозагорските избранници със ВИП купони те си/

We have 6496 registered members

И при такава навалица как без групи.

Важна е Идеята, а тя е ясна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Добре де

въпроси

1. какво общо има колко потребителя е достигнал един сайт със този форум на хонда клуба?

2 какво общо има това сас основния форум за дискусии на хонда клуба

3 какво ме касае мен или хонда клуба че даден сайт ще става интернац

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb
Добре де

въпроси

1. какво общо има колко потребителя е достигнал един сайт със този форум

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov

Относно темата за застраховките - да моя беше темата и я пуснах затова, защото феновете на Хонда, ползват допълнителни отстъпки за застраховките, което отново е нещо в полза на Клуба. Защото клубните карти, които се коментираха във форума не даваха отстъпка за застраховки.Имам възможност да създам клубни карти, които да дават на Хонда феновете множество отстъпки свързани със застраховки, гориво, авточасти, тунинг аксесоари, гуми, отстъпки в хотели из страната и т.н, но не го правя, понеже тази инициатива е вече подхваната от управата на Форума и няма да ги конкурирам. Всичко, което правя не е в конкуренция на форума а в допълнение.Колко време чакаме за създаването на hondabg.com - преди доста време предложих да направя сайт, но отговора беше, че се работи по въпроса. Заради това създадох HondaSpace, защото това е нещото, което липсваше и както виждаш не съм създал втори Хонда форум, а ползвам вече създадения.И да според мен е правилно популяризирането на точно този сайт, по точно този начин - как иначе? Как този който го интерсува подобно нещо, би го намерил? Ако нямаше информация за сервизите на Ombre, как щяхме да резберем къде да си правим колите? И дори информацията във форума е малко, понеже винаги има хора, които определена тема не ги интересува и започват да плюят и да обвиняват в реклама. Няма нищо лошо в рекламата, когато тя е свързана с Хонда и автомобилите. Ако някой примерно рекламира прах за пране или марка чорапи, това вече е нещо, което е в разрез с правилата.И все пак ако модераторите смятат, че тази тема трябва да бъде премахната, нека го направят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Относно темата за застраховките - да моя беше темата и я пуснах затова, защото феновете на Хонда, ползват допълнителни отстъпки за застраховките, което отново е нещо в полза на Клуба. Защото клубните карти, които се коментираха във форума не даваха отстъпка за застраховки.Имам възможност да създам клубни карти, които да дават на Хонда феновете множество отстъпки свързани със застраховки, гориво, авточасти, тунинг аксесоари, гуми, отстъпки в хотели из страната и т.н, но не го правя, понеже тази инициатива е вече подхваната от управата на Форума и няма да ги конкурирам. Всичко, което правя не е в конкуренция на форума а в допълнение.Колко време чакаме за създаването на hondabg.com - преди доста време предложих да направя сайт, но отговора беше, че се работи по въпроса. Заради това създадох HondaSpace, защото това е нещото, което липсваше и както виждаш не съм създал втори Хонда форум, а ползвам вече създадения.И да според мен е правилно популяризирането на точно този сайт, по точно този начин - как иначе? Как този който го интерсува подобно нещо, би го намерил? Ако нямаше информация за сервизите на Ombre, как щяхме да резберем къде да си правим колите? И дори информацията във форума е малко, понеже винаги има хора, които определена тема не ги интересува и започват да плюят и да обвиняват в реклама. Няма нищо лошо в рекламата, когато тя е свързана с Хонда и автомобилите. Ако някой примерно рекламира прах за пране или марка чорапи, това вече е нещо, което е в разрез с правилата.И все пак ако модераторите смятат, че тази тема трябва да бъде премахната, нека го направят

по начина по които отговаряш аз разбирам че на теб ще ти бъде приатно в наи гледания раздел във форума утре да цъфнат около 20 теми в стилвижте страшен сайт за автомобиливижте страшен сайт за моторивижте .. къв як сайт за новини тука има много як сайт за запознанства ...и т.н.така че предлагам да напрвим някъде форум за линкове и там нека си слага които каквото искаа в най-четения раздел - нека останат смислени неща защото и без това всичко толкова се е разводнило че ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от скоро съм регистриран тук(няколко месеца мисля).Супер млад фен съм на марката и прочитам ВСЯКА ЕДНА ТЕМА в тоя форум.Пиша сравнително малко имайки предвид колко чета.Прави ми впечатление обаче че с всяка изминала седмица все повече зачестяват караниците в тоя форум.Модераторите да вземат бързо и адекватно решение кво да се прави в тая ситуация, вие двамцата се разправяйте на лични и това е...Да съди този който има право да го прави.Да упреква всеки може, но да го прави на лични.А иначе относно проблемацията в случая, и аз съм на мнение че това си е една своеобразна реклама но...модераторите ще преценят кво се прави в такъв случай.И СТИГА СТЕ СЕ КАРАЛИ.ИСКА МИ СЕ ДА ПРОДАЛЖАВАМ ДА ГО ЧЕТА ДЪЛГО ВРЕМЕ ТОЗИ ФОРУМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от скоро съм регистриран тук(няколко месеца мисля).Супер млад фен съм на марката и прочитам ВСЯКА ЕДНА ТЕМА в тоя форум.Пиша сравнително малко имайки предвид колко чета.Прави ми впечатление обаче че с всяка изминала седмица все повече зачестяват караниците в тоя форум.Модераторите да вземат бързо и адекватно решение кво да се прави в тая ситуация, вие двамцата се разправяйте на лични и това е...Да съди този който има право да го прави.Да упреква всеки може, но да го прави на лични.А иначе относно проблемацията в случая, и аз съм на мнение че това си е една своеобразна реклама но...модераторите ще преценят кво се прави в такъв случай.И СТИГА СТЕ СЕ КАРАЛИ.ИСКА МИ СЕ ДА ПРОДАЛЖАВАМ ДА ГО ЧЕТА ДЪЛГО ВРЕМЕ ТОЗИ ФОРУМ

Повнигнах темата не защото критикувам, или упреквамспоред мен такъв тип неща не са правилни .. повдигам дискусия по темата ... и мисля че всеки може да каже какво смятааз дадох предложжениянека всеки каже каквото смятаправилата са правила и трябва да се променят за да задоволяват нуждите и изискванията ни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няколко неща да кажа и аз. Форума е съсипан от кофти разпределение. Ако за gkb това е най-четения раздел, за мен не е. Защото една тема пусната тук потъва на 2 или 3 страница за няколко часа. В този раздел се пише предимно за срещите :-/. Смятай, щом важните теми на 1 страница са повече от обикновените. Освен кофти разделите, ще си позволя да критикувам и модераторите. Няма обща политика какво да се прави. Имате си служебен форум, взимайте групово решение и тогава действайте. Да не се получава "еди-кой-си изтрил едни теми, пък еди-кой си-можел да ги върне". Като цяло един страничен наблюдател като мен остава с впечатление че всеки модератор прави каквото си поиска - често решенията остават с това с кой е пил, с кой е ял и т.н.@Miroslav.Ivanov: Подхода ти наистина е грешен. Ако бях модератор вероятно бих те наказал. Не защото не ме кефиш или темата ти или HondaSpace.net. Даже напротив. Въпроса е принципен. Правилният подход според мен беше в една тема да помолиш ръководството на Клуба и ръководството на форума да ти окажат подкрепа за проекта. Просто обявяваш - искам да направя еди-какво си, може ли да ме подкрепите. Тогава можеше да си уредиш Важна тема, коят ода се почиства от глупостите и да бъде така да се каже "подкрепяна". Айде всички със здраве и стига сте се карали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересно всички пишете за хонда клуб ....каде е имали членове :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В шах съм :P За коректност ли трябва да пиша?За това кой какво е направил за Хондабг ли?За това кой от кога е тук ли?За това кой кога ще може да си рекламира бизнеса тук ли?За това което ме дразни ли?Тъпа работа.Ще преброя до 100 и ще пиша пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е там поне разделението на групи си е офицално... не като тук с подмолни игрички /визирам старозагорските избранници със ВИП купони те си/

Тъй като си позволяваш да пишеш глупости , които не са по темата ... ше си позволя да кажа няколко думи и аз извън темата , шото камъните са в мойта градина !

Разделение няма ... просто не ти понася алкохола на срещите и ставаш адски досаден ... няма да давам примери ... шото са цветущи !

Това не е само мое мнение ... а на доста хора , които са потърпевши ! Сори ... че трябваше аз да ти го кажа ... ама факт !

Трезвен си адския пич ... обаче пиинеш ли .. заеби ! Тфа е истината приятелю ... вгледай се в себе си ... не са ти виновни "старозагорските избранници със ВИП купони те си" ! Не държа на отговор !

Сори за поста ... извинете ме колеги ... амаааа ! :P

А по темата ше кажа че споделям мнението на Alexandro.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преброих до 200 даже :blush: Няма как да бъда кратък,защото това което чета надминава и най-лошите ми очаквания като взаимоотношения и държание.Винаги,ма ВИНАГИ съм се опитвал да разгранича Форума и Сервиза си....(наистина нямат нищо общо).Занимавам се с Хонда от 1997 година,форума се създаде много по-късно,а координатите на сервиза ми се появиха още 3 години по-късно и то пуснати не от мен.Забравете,че тук можете да си лансирате кранчетата от които печелите парички.(с мое решение се махна активния линк в подписа на мой личен приятел,който си рекламираше магазина).Това,което се случва тук е преценено и обсъдено с всички,които са направили ХОНДАБГ.КОМ само и само да има местенце за НАС(феновете на ХОНДА)На никой регистрирал се в Хондабг не му е обещано нищо,така че не предявявайте претенции.(ако не ви харесва-не влизайте)Никога никой не е позвал отстъпка в сервиза на Омбре ако постне суперлативи за сервиза(пратих "калинка"и има такъв модел)Това ,че Хондабг се листва добре в търсачките не значи ,че трябва да си правите рекламата на бизнеса тук.Махайте се ако сте решили да печелите тук.Някой беше писал преди време: "Частен форум=частни правила"..........Така май трябва да бъде за да няма простотии.Трябва ли от утре коректните и нормално мислещи потребители да получат ЛС със съдържание:"паролата ви за Хондабг.ком е ******"?НЕ разбира се.Айде сега ВИЕ пребройте до 100

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не мога да разбера защо всичко това трябва да става удостоение за всички :blush: Толкова ли беше трудно колегата gkb да пише едно лично съобщение на другия колега , както и Омбре и да се решат нещата дипломатически !!!

Най-малкото защото на много хора във форума явно малко им трябва да се зашуми и да вдигне герлотията и въпроса , който него го интересува , което е адски грозно :blush:!!!

Вече ми писна ...

П.П. Омбре давай паролите наистина , че аман ...

Защо не съм написал лично ли ...

лично според мен тази тема е доста важна за да се изгради култура в този форум - ето за това сам го поставил на дискусия

лично според мен доста неща трябва да се променят в културата на този форум особенно с увеличаването на броя потребители

в крайна сметка това е форум на 6505 регистрирани човека - ако 6504 предпочитат да няма култура ... тогава нещата са прости "да взема да се самобанна" и да се приключи въпроса

Хора замислете се /особенно тези които не са от 1 седмица регнати/

Всеки един човек изгражда културата на форума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темите повдигнали некултурно поведение в много потребители се броят на пръсти и както казах преди са само предпоставка тези много потребители да засегнат свои теми . Ако ги нямаше тези теми на дали всичките тези потребители щяха да имат смелостта да постнат собствена тема и да засегнат въпросите им :blush: Освен културни потребители , форума трябва да има и хубава визия , която включва и пълноценни теми , тази определено не е от тях :blush:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ебати скандала стана тука. Пичове изтрийте темата, че така с това заглавие и толкова поста, се получава един вид доста добра реклама на моя "бизнес" . Дайте да направим една тема "Морала и потребителите" като важна и там да се храниме - пък туко виж някой ден като чета няма да правя разлика дали съм в Хонда Форум или BMW Power

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз няма да пиша за сканадала а само да попитам защо немога да качвам клипчета v HondaSpace дава ми едно като отделен прозорец пише канектинг и до там ;( стои така чакам 5-10 ми нне мърда ;(

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди известно време пак имаше някви спорове между личности от форума.Тогава му дръпнах едно писменно творение(за едни конкурси и журита),след което темата беше изтрита! :rolleyes:

Ако има нужда,да го изкарат от архива и да го пуснат пак в тази тема,та барем всичко свърши.

Сега ще кажа моето мнение по повдигнатите въпроси по-горе.

Защо изобщо има Хонда спейс?Моя отговор е:Защото Хондабг не се развива.Повече от година съм регистриран и съм видял да работи само форума и виндекодера.

Много хора тук имат собствен бизнес(вадят си хляба самички) и съответно се изкушават по някъв, макар и коствен начин да го рекламират.Според мен това може да се регламентира от собствениците на сайта и при добро желание, средсвата или част от тях да отиват за благотворителност.

Относно културата във форума.Мисля,че такава е на лице иначе щеше да гъмжи от "цветущи" изрази.Разбира се при наличието на толкова потребители винаги ще има някоя "изцепка".Тук вече модераторите имат думата и засега се справят добре.

Ами,в общи линий-това е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Модераторите можем да извадим много такива теми като тази от архива. Конкретната темата не е "140 регистрирани потребители в хондаспейс.нет", но резултатите са същите като тези които стават тук. Така че бройте до 10000 и тогава пишете пак. Цикличността на тези теми е между 4 и 6 месеца. От тогава са и последните две които направиха такъв огромен отзвук. Така че хайде да заровим томахавките и да гледаме в една посока и да мислим позитивно и креативно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така...!Евала на пичовете дето са се захванали с Hondaspace, наистина евала. За усилията им и за нервите които са хвърлили. Та така да започна аз!Станчо и Тишо защо мислите че не дойдохте на сбирката при Ягодите а?!?Явно сами не можете да си отговорите ( поне си мислехме 40 човека че ще се сетите сами )Ми заради това че като се напиете и сте неконтрилируеми, точно заради това! Към Станчо: теб не те познавам но знам какво направи на националната и това е достатъчно! Към Тишо: теб пич те познавам и нямам нищо към теб, даже напротив. Свестен си и то доста, евала. ама като се напиеш Тишо и не си узнаваем, честноЗащо на нашите 2 сбирки на Баните и Ягодите възгласите бяха: "Много яко си изкарахме", "Голям купон беше"А след националната беше: "Тея се сбиха", " Тоя такава простотия направи" и т.н.Явно наистина сами не можете да се усетите хора! Събираме се да си правим весело, не някой от нас да изригне и да прави каквото си иска все едно сички трябва него да гледат и с него да се съобразяват!Замислете се над това, и то доста добре!И такива твърдения като ВИП купони на еди коя си група и еди какво си са пълна боза!Бяха всички добре дошли, както и записах всички които искаха ( даже и такива които не знаеха ) но хора на място! Хора с които можеш да се забавляваш на максимум! Пак казвам: Замислете се добре над това ( явно след предишното записване не го осъзнахте) и си помислете какво искате да бъде отношението на нас към вас и вашето към нас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз подържам Miroslav.Ivanov с инициативата му. Браво! И аз се занимавам професионално с web програмиране и преди няколко месеца бях предложил безвъзмездно да помогна по някакъв начин за доразвиването на този сайт(не на форума!). И на мен ми беше отговорено, че няма нужда, че вече се работи по въпроса. Уви, аз не съм забелязал. И за да не бъда разбран погрешно - и само форума де е пак е достатъчно ценнен, но при положение че има дейни и креативни от към идеи хора... не мисля че този ресурс трябва да се хаби. Това, че колегата рекламира сайта тук дори го намирам за добре. Всичко интересно и що е свързано с Хонда трябва да го има. Да, жалко, че трябва да е във форума(е да, може би трябваше да е в off topic), но при положение че друг начин за публикуване на инфо тук няма... ще се цапа.До тук единствената реклама която е на HondaSpace е тази за изкоментираните застраховки. В бетата помня, че имаше google adwords, ама и от там едва ли ще се извадят някакви пари. Та ако някой си мисли, че колегата Мирослав ще забогатее особенно с този проект и използва лукави трикове да постигне целта, като ни натрапва такива теми и ни опропастява форума... греши. Ще си извади пари, колкото да си плати хостинга и още малко, но едва ли толкова повече, че да му изплати ресурса вложен за направата на проекта (а всъщност му пожелавам мн повече). Общо взето излиза, че го е направил наистина като идеален проект, така че хората с хапливи езици да се спират и да се опитат да погледнат на нещата по маааалко по-различен ъгъл.Edit: Защо username е до 4 букви. Излеза, че аз съм извън стандарта :tease:

Редактирано от sfu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няколко пъти опитвам и не успявам да си постна мнението в темата, не съм си у нас и разполагам с кофти нет, но с две думи само ще кажа - форума си има правила, собственик, админ, щеше да има вече и действащ клуб, но няколко наглеца (които ги няма вече тук) успяха да се изплюят и да стопират засега добрата идея, която отдавна е реализирана в други форуми. Но и това ще стане. Как ще се развива този форум, кога ще се ъпгрейдва и променя не е работа на 2-3 отворковци по уеб-дизайн или незнам какво си там. Скритите и явни реклами за големи или малки печалби скоро ще се допускат СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, като парите няма да отиват в джоба на собственика на сайта и форума (оттам единствено излизат пари вече 5 години), а за всички добри идеи, прокламирани досега в този форум!!! На когото не му харесва това, може да последва "ония" 2-3, които нямат вече работа тук. Нахвърлихте се срещу Жорето ( гкб) - почти всички го познаваме като един от най-свестните пичове тук и аз не мога да трая това повече!!!Който иска да проявява подобен ентусиазъм или да си върти рекламата - да се обръща пряко към админа или модераторите на лични. Това е форум за събиране и общуване на хонда-маниаци, а не свободна сергия на бит пазар или поле за изява на няколко дизайнерчета. След като веднъж сте предложили и не сте приети, защо пак се натискате бре? Ако потрябвате на някого ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ!!!Съжалявам за острия тон, но на мен ми писна!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато отворих тази тема...очаквах да прочета нещо, но сега съжалявам че я прочетох цялата....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно препрочитам темата за клубните карти ,ужас.......... колеги не ви ли писна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, да му се не види. Тъкмо си мислех, че тази тема ще остане назад в историята и пак се прописа по нея. Аз подкрепям Hondaspace, и не мога да разбера защо българите сме такива хора...под вола-теле търсим. Човекът-ентусиаст е решил да направи нещо хубаво, да подпомогне развитието на Хонда и да привлече повече фенове....обаче веднага се намериха хора да го съсипят с комерсиалните си изказвания. Вместо да се подкрепят хонда феновете - те се ***** един-друг. Хайде оставете човека намира, да си работи по проекта и стига сме се излагали пред останалите хора които четат тази тема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...