angel_16v 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2008 Имам проблем с късите фарове на сивика много слабо светят.Колата е 95г 1.3 16в гледах че кружките са H4 какъв модел да си купя за по силна светлина.Преди имах фиат и ми казаха осрам найт брейкар 90% повече?Надявам се да ми помогнете че само на дълги бива иначе е мн зор.Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 6 Септември, 2008 Иди при някой жичкаджий да ти сложат релета на крушките и ще видиш голяма разлика.После сложи и някакви +% и ще се родиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #3 Отговорено 6 Септември, 2008 Или слагай направо ксенон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #4 Отговорено 6 Септември, 2008 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #5 Отговорено 6 Септември, 2008 Иди при някой жичкаджий да ти сложат релета на крушките и ще видиш голяма разлика.После сложи и някакви +% и ще се родишЧе сивика не си ли е с релета ? дай малко яснота по въпроса ,че това си е глобален проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #6 Отговорено 6 Септември, 2008 колега това си е проблем на 5г поне според мен!Вечер при разминаване се чувствах сляп.Сложих Осрам +50% - имаше ефект, но само толкова После боднах ксенон - Н4 биксенон 4300К, за да съм точен и разликата е голяма(и положителна) Според мен само това е решението... колиците ни са със сравнително ниска позиция на водача и това влошава положението, сега даже се чуда ако карам с ксенона на дълги дали някой отсреща ще забележи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dimitar Petrov #7 Отговорено 6 Септември, 2008 Здрасти колега, наложи ми се да сменя една крушка и сложих Дженерал Електрик и открих голяма разлика с старите Хела в положителна страна смених и другата и пред мен грейна. Пробвай с една така или иначе като дойде зимата ще трябва винаги да си с пуснати светлини и ще е хуубаво да имаш резервна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #8 Отговорено 8 Септември, 2008 не ми се дават пари за ксенонони мкар че знам че там ще е най големия ефект.Изка ми се да сменя само кружките с такива каквито ще имам най добър резултат но какви да са те? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #9 Отговорено 8 Септември, 2008 Бля Бля много ясно че ксенона свети много повече но фаровете на 5та ген са си много хубави просто като не са барани от както е излезнала от завода много ясно че няма да свети хубаво решението на проблема е много просто. Сменяш буксите за крушките същите са като на жигули струват 2 , 3 лева слагаш крушки осрам наит бреикър 90% и колата почва да свети а най доброто което може да ти подобри силата на фара са релетата както споменаха колеги по горе.Пуска се един кабел 4квадрата или повече от акомулатора кън релета и колата свети доста по добре само за информация на моята на акомулатора при замерване ми дава 14волта а на фара 11 с релето и на фара идва същото каквото и на акомулатора 3волта загуба не са малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #10 Отговорено 4 Януари, 2009 с регулиране всичко е супер сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angel_16v 0 #11 Отговорено 4 Януари, 2009 нямаше смисъл да се сменят нито релета нито кружки,малко ги вдигна фаровете и това беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #12 Отговорено 4 Януари, 2009 Колега, ако сложиш както си на Н4 биксенон, тогава вече ще се родиш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #13 Отговорено 4 Януари, 2009 -браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INKTEC 0 #14 Отговорено 4 Януари, 2009 Определено H4 биксеона ти решава проблема колега ! Както казват пожечето колеги направо светва прет тебе даже почваш да дразниш другите които карат срещо тебе! А като нетисе дават кинти за биксеона осрам крушките с среле пак става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fero 9 #15 Отговорено 5 Януари, 2009 А каде във Варна ги регулират варовете и за колко пари,че и аз съм сляп нещо ме съмнява Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове