Jump to content
Sign in to follow this  
angel_16v

слаби къси светлини

Recommended Posts

Имам проблем с късите фарове на сивика много слабо светят.Колата е 95г 1.3 16в гледах че кружките са H4 какъв модел да си купя за по силна светлина.Преди имах фиат и ми казаха осрам найт брейкар 90% повече?Надявам се да ми помогнете че само на дълги бива иначе е мн зор.Благодаря

Иди при някой жичкаджий да ти сложат релета на крушките и ще видиш голяма разлика.После сложи и някакви +% и ще се родиш

Или слагай направо ксенон.

Иди при някой жичкаджий да ти сложат релета на крушките и ще видиш голяма разлика.После сложи и някакви +% и ще се родиш

Че сивика не си ли е с релета ? дай малко яснота по въпроса ,че това си е глобален проблем

колега това си е проблем на 5г поне според мен!Вечер при разминаване се чувствах сляп.Сложих Осрам +50% - имаше ефект, но само толкова ;)После боднах ксенон - Н4 биксенон 4300К, за да съм точен и разликата е голяма(и положителна) :)Според мен само това е решението... колиците ни са със сравнително ниска позиция на водача и това влошава положението, сега даже се чуда ако карам с ксенона на дълги дали някой отсреща ще забележи ;)

Guest Dimitar Petrov

Здрасти колега, наложи ми се да сменя една крушка и сложих Дженерал Електрик и открих голяма разлика с старите Хела в положителна страна смених и другата и пред мен грейна. Пробвай с една така или иначе като дойде зимата ще трябва винаги да си с пуснати светлини и ще е хуубаво да имаш резервна.

не ми се дават пари за ксенонони мкар че знам че там ще е най големия ефект.Изка ми се да сменя само кружките с такива каквито ще имам най добър резултат но какви да са те?

Бля Бля много ясно че ксенона свети много повече но фаровете на 5та ген са си много хубави просто като не са барани от както е излезнала от завода много ясно че няма да свети хубаво решението на проблема е много просто. Сменяш буксите за крушките същите са като на жигули струват 2 , 3 лева слагаш крушки осрам наит бреикър 90% и колата почва да свети а най доброто което може да ти подобри силата на фара са релетата както споменаха колеги по горе.Пуска се един кабел 4квадрата или повече от акомулатора кън релета и колата свети доста по добре само за информация на моята на акомулатора при замерване ми дава 14волта а на фара 11 с релето и на фара идва същото каквото и на акомулатора 3волта загуба не са малко :lol:

нямаше смисъл да се сменят нито релета нито кружки,малко ги вдигна фаровете и това беше

Колега, ако сложиш както си на Н4 биксенон, тогава вече ще се родиш!

Определено H4 биксеона ти решава проблема колега ! Както казват пожечето колеги направо светва прет тебе даже почваш да дразниш другите които карат срещо тебе! А като нетисе дават кинти за биксеона осрам крушките с среле пак става

А каде във Варна ги регулират варовете и за колко пари,че и аз съм сляп нещо ме съмнява :) Благодаря

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Upcoming Events

No upcoming events found
  • Create New...