Madison 2 #1 Публикувано 29 Август, 2008 Здравейте на всички. От тази вечер вече съм горд собствник на Honda Civic ( за сега няма да казвам точният модел ). Имах удоволствието да карам таз кола 5к км преди да я купя и съм невероятно доволен от нея. Вярно, няма същият комфорт като другата ми кола ( Audi 100/C4 ), но пък е върховно удоволствие да чувстваш динамиката на колата. Надявам е да ме приемете във форумът си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 926 #2 Отговорено 29 Август, 2008 Добре дошъл и честито за избора!Давай и модела и снимките,не се стеснявай ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #3 Отговорено 29 Август, 2008 Здравейте на всички. От тази вечер вече съм горд собствник на Honda Civic ( за сега няма да казвам точният модел ). Имах удоволствието да карам таз кола 5к км преди да я купя и съм невероятно доволен от нея. Вярно, няма същият комфорт като другата ми кола ( Audi 100/C4 ), но пък е върховно удоволствие да чувстваш динамиката на колата. Надявам е да ме приемете във форумът си Добре дошъла модела тайна ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 29 Август, 2008 Здравейте на всички. От тази вечер вече съм горд собствник на Honda Civic ( за сега няма да казвам точният модел ). Имах удоволствието да карам таз кола 5к км преди да я купя и съм невероятно доволен от нея. Вярно, няма същият комфорт като другата ми кола ( Audi 100/C4 ), но пък е върховно удоволствие да чувстваш динамиката на колата. Надявам е да ме приемете във форумът си По-добре е да УПРАВЛЯВАШ МиГ 29 от колкото да се ВОЗИШ на Боинг 747:)Добре дошъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #5 Отговорено 29 Август, 2008 Честито,добре дошъл в "лудницата"! Качваи снимките та да го видим животното! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #6 Отговорено 29 Август, 2008 Honda Civic 1.7 CTDI, Sports ( ако не се лъжа е Type S limited edition), Червени емблеми. Не знам повече какво да кажа за колата. Снимки още нямам, но скоро ще я снимам и постна снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 29 Август, 2008 Добре дошъл в отбора и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fisherman 9 #8 Отговорено 30 Август, 2008 Добре дошъл,чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #9 Отговорено 30 Август, 2008 Честито и добре дошъл! Попълни си профила, за да видим откъде си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #10 Отговорено 30 Август, 2008 По-добре е да УПРАВЛЯВАШ МиГ 29 от колкото да се ВОЗИШ на Боинг 747:)Добре дошъл.сори хора, не искам да размивам темата ама не можах да се сдържа: ОМБРЕЕЕЕЕЕЕЕ МНОГО СИ ГОЛЯМ, ОБАДИ ГОЛЯМ МОХАБЕД, ДА ЗНАЕШ.ше го помна вовеки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksana_86 1 #11 Отговорено 30 Август, 2008 Еми честито колега..със здраве и беззаварийно...дай снимки да го видим тоз звер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Biboto 0 #12 Отговорено 31 Август, 2008 Честито и от мен колега Със здраве да си я караш и да и се радваш много време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Madison #13 Отговорено 5 Септември, 2008 Ето и снимките на Хондьо: http://hostingillusion.com/images/Honda/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #14 Отговорено 5 Септември, 2008 Честитка,колега много е яка колицата...и мацките ще и се кефят..дано се засечем някой път я на месечна,я на седмична.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Madison 2 #15 Отговорено 6 Септември, 2008 ... я на пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове