Rust 5 #1 Публикувано 28 Август, 2008 ЧРД Рацер , да си жив и здрав , много пари и късмет .... и все така да си голям пич ! и наздраве ! Честит празник и на другите рожденници , които не познавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #2 Отговорено 28 Август, 2008 (Редактирано) Редактирано 28 Август, 2008 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #3 Отговорено 28 Август, 2008 (Редактирано) А честито и от мен на Рацера Баце бъди жив и здрав, суров и курав, другото си го знаеш сам и дано много скоро вкараш не една, а няколко нови Хонди в колекцията (дай боже да са и 160 к.с., VTi ) Наздраве и да почерпиш при първа възможност ей П.С. Честито и на другите ! Нека и те да са живи и здрави и да им се сбъднат всичките желания Редактирано 28 Август, 2008 от Olmy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #4 Отговорено 28 Август, 2008 ЧРД на всички!Бате рацере, ти си звездата! квот си наумиш да го изпълняваш и пълен напред и мноо простотия \m/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #5 Отговорено 28 Август, 2008 ЧРД, много здраве и любов и късмет! :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #6 Отговорено 28 Август, 2008 Еййй одъртяя! Все така да няма скука при теб! Присъединявам се към пожеланията на Olmy!А и да не забравиш да почерпиш! :) Честито и на останалите родени днес. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #7 Отговорено 28 Август, 2008 Аре честито! и да знаеш Времето ти тече е сърдит съм ти ко... никФо диско за тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #8 Отговорено 28 Август, 2008 Айде честито и от мен на главния виновник за организирането за сумайти и софри , маси , банкети и т.н. Жив и здрав братле и винаги така весел , жизнерадостен и добър фен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 28 Август, 2008 ЧРД и от мен, жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 28 Август, 2008 Ч.Р.Д бахур и да си най-вече жив че те много здрави си отидоха.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #11 Отговорено 28 Август, 2008 И от мен честитка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #12 Отговорено 29 Август, 2008 Честито и от мен! Давай го лабаво ! Ам що тъй докторицата вика че си одъртял бе? По кво съди ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SweYo 0 #13 Отговорено 29 Август, 2008 честит и от мен жив и здрав това е най-важното :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #14 Отговорено 29 Август, 2008 Честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 29 Август, 2008 Мноо ви 10ю ... мили френдове ... най-големия ми подарък е че ви познавам ! Дани ... не я слушай докторицата ве ...тя шото ма иска само за себе си ... затфа ми праи такава реклама ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #16 Отговорено 29 Август, 2008 Честит рожден ден и от мен, Ивоооо! :) Да си жив, здрав и много късмет да имаш, хубави хонди да караш и много кинти да има!П.С. За какво одъртяване говорят тез хора ве Не ги слушай - напръхнала репичка си напрао Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #17 Отговорено 29 Август, 2008 И от мене едно жив и здрав баце! И от диваци като нас - да не се отървеш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #18 Отговорено 29 Август, 2008 Честито ,жив и здрав Ето ти и едно музикално подаръче от мен !http://www.youtube.com/watch?v=YPOeAIUEVbs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #19 Отговорено 29 Август, 2008 ЧРД Май френд жив и здрав, и всичко по-по най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #20 Отговорено 29 Август, 2008 айде ЧРД и от мен на Рейсъра - весел празник!p.s. и като прекалите довечера - утре да не ви боли глава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #21 Отговорено 29 Август, 2008 (Редактирано) Честит рожден ден, Рацер, бъди все така луд и продължавай да ни радваш и да ни събираш по софрите И да слушаш кака, ей, и Хонда да и купиш, да я почерпиш за рождения ден Да са живи и здрави и другите рожденици Наздраве!! Редактирано 29 Август, 2008 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #22 Отговорено 29 Август, 2008 Една голяма Честитка и от мен за един от най-готините фенове Иво Честит Рожден Ден, пожелавам ти здраве, щастие, любоффф с хубавото Весе и много бързи и яки хонди в гаража Пожелавам ти всичките ти мечти да се сбъднат с изключение на една.. защото ако човек винаги трябва да има за какво да мечтае )Весело изкарване на празника от мен и много усмивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #23 Отговорено 29 Август, 2008 Честит Рожден Ден мой, да си жив, здрав и много късмет. А туй за рекламата си беше направо антиреклама ама какво да се прави аз и по телефона ти го казах Тей дни очакваме включване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
нищо 0 #24 Отговорено 29 Август, 2008 Честит Рожден Ден и от мен на всички рожденници!Много здраве,пари и коли ви пожелавам :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #25 Отговорено 29 Август, 2008 Честит рожден ден, на най-забавния фен на Хонда, жив и здрав и от Хонда, да не се оттървеш :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #26 Отговорено 29 Август, 2008 ЧРД о от мен Ивко желая ти всичко най най най в живота ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stanislava #27 Отговорено 29 Август, 2008 Да си жив и здрав поне 150 години оттук нататък и всяка година да ти се случват поне по 150 хубави неща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #28 Отговорено 29 Август, 2008 Ивооооооооо,да желая ти от сърце бацка да си все такъв готин шубрак ,дивак и гъсталак много здраве и късмет разбира се.........за либофта кфо ти кажа,повече от тва ко искаш..........и жината та обича и ний (сичките шубраци)та аресваме..........весел празник и наздаве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #29 Отговорено 29 Август, 2008 Ейй хора ... пуснах една сълза от щастие ... да сте живи и здрави всички ... за да мога да ви събирам по партита по честичко ! Да са живи и здрави и всички колеги сърожденници ! Аз минавам в режим .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #30 Отговорено 29 Август, 2008 Жив и здрав,колега ЕГ3, странно ама точно в момента бият камбана в широка лъка ....Много щастие и още повече събирания с хондаджийците.ВиВа Ла RoadRACER фургам ти 2 бири от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #31 Отговорено 29 Август, 2008 Ч.Р.Д. ИВО!Много здраве и щастие и от мен и Razorsedge!Пожелавам ти един Prelude i едно VTI,ей така да си ги менкаш според настроението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #32 Отговорено 29 Август, 2008 жив и здрав да си братле, много готини мигове ти желая Наздравичката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ian #33 Отговорено 29 Август, 2008 Опса, Иве! Ах ти, мамин благ... ой ти, пиуе шарено ... айде и тука да та поздравим, ве... От сърце пожелавам много живот на Рейсъра, много здраве на Рейзъра, много успехи на Рацера и много споделена лебоф на Рицара! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #34 Отговорено 30 Август, 2008 Я сеичас увидел,что здес нада поздравляем.С день рождения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #35 Отговорено 1 Септември, 2008 Ей хора .. такъф ЧРД не бяф изкарвал .. голема емоция в рамките на 2 деня ! Искам да благодаря на 'Шубрак-тийм'/Антон,Ники и Конова/ за развилите се събития м/у 19-00ч на 29.08 и 23-30ч на 31.08 ! 10х и на Ангел/founder , Дида/dida 81 и Орлин/olmy за хубавите срещи ! Ей го матряла .. ф снимки и едно видеоце ... ... ЧРД-ИВО/roadracer 29-31.08.2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове