PoweRG 54 #1 Публикувано 21 Август, 2008 Вижте какво изтече току що:Новият CivicЧестно казано прекалено много ми прилича на С2000, а не ми се вярва Хонда да не сменят дизайна, както са го правили до момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 21 Август, 2008 9-та генерация не трябва л ида е ?до средната на предната гума има нещо от с2000 ако има такава визия ще е много як и както пише таип Р с ел мотор хахаха ужас какви времена настъпиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #3 Отговорено 21 Август, 2008 9-та генерация не трябва л ида е ?до средната на предната гума има нещо от с2000 ако има такава визия ще е много як и както пише таип Р с ел мотор хахаха ужас какви времена настъпиха Няма нужда, колега, да се хващаш за всяка запетайка! Нарочно съм го написал така, за да подчертая колко "извънземна" и нереална ми се струва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 21 Август, 2008 (Редактирано) ем изглежда че имам набито око и виждам неточностите (защотото 10-та генерация може и да може да лети вече ) и си изкавзам мнението а за нереална защо да е как изкараха сивика ония стъкелния (8-ма генерация хетчбек които прилича на космически кораб) Редактирано 21 Август, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
grem 0 #5 Отговорено 21 Август, 2008 Супер е Обаче, честно казано, малко ми прилича на Алфа Ромео Брера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #6 Отговорено 21 Август, 2008 Наистина съм много добре впечетлена! Визията е невероятна. Нямам търпение да я видя по нашите улици. Дано докато дойде време да я подкара някой тук, дупките са станали по - малко, за да няма проблеми да се кара с "ниско разположената предница". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #7 Отговорено 21 Август, 2008 кой каза че сивика е нисък клас? хаха нека ми е нисък клас! Уникално изглежда! Жалко че е само една снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Кирил #8 Отговорено 21 Август, 2008 @honda_huliganka - подкрепям - нека си милсят, че е нисък клас, аз да се возя в една такава Излгежда уникално, в едно от ревютата, някой беше казал за последния Сивик : "ето какво се случва когато не поставят ограничения на дизайнерите" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZaRRicK #9 Отговорено 21 Август, 2008 Тия пишат само глупости. Жизнения цикъл на поколенията Сивик е около 4-5 години, което значи че преди 2010-11 едва ли ще видим нов Сивик, може би фейслифт. Колкото до снимката: ако я направят така ниска като показаната и наистина махнат абсурдно грозния заден разполвен прозорец ще е много добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #10 Отговорено 21 Август, 2008 "ще бъде включен и хибриден агрегат IMA с 1,5-литров бензинов мотор с мощност над 150 к.с. и емисии на вредности под 120 грама на километър." луд умора няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #11 Отговорено 21 Август, 2008 Типично по български не се гледат предимствата а само недостатъците! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #12 Отговорено 21 Август, 2008 (Редактирано) Дизайна ми харесва... доста даже. Това е като перфектната комбинация между пета и осма генерация - двете любими. Редактирано 21 Август, 2008 от Pavkata 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #13 Отговорено 21 Август, 2008 сега е времето хонда да изкарат някои турбо мотор(300-400 коня + ) и да го сложат на ТОЗИ (FREAK ) маи така се пишеше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stancho #14 Отговорено 21 Август, 2008 извинявам се за офтопика но..СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТЕЗИ ЯКИ АУСПУСИ ДА НЕ СА КАТО НА ПРЕДНИЯ МОДЕЛ САМО ЗА КРАСОТА И ВЪТРЕ ДА СЕ ВИЖДАТ МАЛКИТЕ ТРЪБИиначе колата изглежда уникална с тия широки калници и всичко останало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #15 Отговорено 21 Август, 2008 На визия цепи мрака просто....това е моята кола, жалко че ще мога да си я позволя чак като стане 7-8 годишна освен ако тия от тотото не ми оцелят числата а и най-важното условие е да съм жив дизайна на фаровете и издължения капак на предницата също поцепват мраците... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #16 Отговорено 21 Август, 2008 Tая кола тъй като я гледам май ще е двуместна. Задницата не ми харесва с тея малки прозорчета нищо няма да се вижда и ще е супер тясно. По скоро за наследник на ЦРХ става, и без тва предницата наподобява ЦРЗ концепта и тая другата дето наскоро я показаха, не и помня името, една бяла пак с цяла лента фарове. Ако се барне малко има потенциал, иначе май ще си остане поредния интересен прототип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #17 Отговорено 21 Август, 2008 (Редактирано) Tая кола тъй като я гледам май ще е двуместна. Задницата не ми харесва с тея малки прозорчета нищо няма да се вижда и ще е супер тясно. По скоро за наследник на ЦРХ става, и без тва предницата наподобява ЦРЗ концепта и тая другата дето наскоро я показаха, не и помня името, една бяла пак с цяла лента фарове. Ако се барне малко има потенциал, иначе май ще си остане поредния интересен прототип.На втората снимка се вижда подглавника на задната седалка тъй, че има и седалки отзад!, а на първата снимка се виждат задните седалки. Редактирано 21 Август, 2008 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #18 Отговорено 21 Август, 2008 (Редактирано) Искаааааааааааааааааммммммм Редактирано 21 Август, 2008 от wishmaster_333 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #19 Отговорено 21 Август, 2008 Бе те се виждат че ги има, ама то и Прелюда се води че има, ама стават само за инвалиди с отрязани крака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #20 Отговорено 21 Август, 2008 Бива го колето,няма да го върна,само парички да имам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #21 Отговорено 21 Август, 2008 Ма верно е много грозна задницата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #22 Отговорено 21 Август, 2008 изпаднали едни кофти ренднати картинки от някъде - даже не са на нещо което е прототипирано - и вие луднахте тая грозна задница в прототипа вероятно ще прилича на нещо по-добро , а и статията кърти с v6 и v8 моторите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #23 Отговорено 22 Август, 2008 Абе то задницата като цяло не е никак лоша,обаче някак си не и отива тази линия дето играе ролята на стопове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #24 Отговорено 22 Август, 2008 Мен точно задмицата ми харесва. Отпред прилича на следщо поколение S2000 със силно издължени и присвити фарове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #25 Отговорено 22 Август, 2008 Да де някои може да се уреди с ефтин s2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #26 Отговорено 23 Август, 2008 аз само едно не можах да разбера .....грозно било тва онова ...и т.н. ...абе на вашите коли да не е случайно по хубаво...на 5-та или на 6-та ген да не са мн хубави задниците?..айде фенове сте уж...колата е зверска и няма друг хетч който да предложи такъв дизайн.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #27 Отговорено 23 Август, 2008 уникално возило мен ме радва много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavkata 2 #28 Отговорено 27 Август, 2008 Не знам тия снимки стари ли са, или нови, но този прототип изглежда по подобен начин, само че кабрио: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #29 Отговорено 27 Август, 2008 на кабриото задницата стои перфектно огромна разлика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #30 Отговорено 28 Август, 2008 колата е перфектна като космически кораб вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MissCaprice #31 Отговорено 5 Септември, 2008 Дизайна ми харесва... доста даже. Това е като перфектната комбинация между пета и осма генерация - двете любими.И аз съм на твоето мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #32 Отговорено 5 Септември, 2008 Да и на мен дизайна ми харесва бая придава и агресия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valexy2008 0 #33 Отговорено 8 Септември, 2008 Вижте какво изтече току що:Новият CivicЧестно казано прекалено много ми прилича на С2000, а не ми се вярва Хонда да не сменят дизайна, както са го правили до момента.яка машинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #34 Отговорено 9 Септември, 2008 Да зимат да махат емблемите от тия кошници че срам и резил за марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Мерка #35 Отговорено 9 Септември, 2008 Абе аз да я имам, пък нека всички да ми казват, че е грозна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Тодор #36 Отговорено 14 Септември, 2008 Кво не й харесвате сега?!Дайте я насам да видя аз, пък вие си пишете рецензиите!Освен това си мисля, че ще я доизпипат докато стане време да я пуснят на конвейера!На мен не ми харесва, че стоповете са много тънки и я правят да изглежда като детска играчка отзад, но това навярно е реверанс към фенките на Хонда.Ако ги оширят и дооформят, Сивик 9 ще се превърне в "перфектният хеч"! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #37 Отговорено 18 Октомври, 2008 Колата е супер,а искам да питам MiHo кво не харесваш на дупаната на 5ген. Направо си е перфектен дизаина като се има впердвит че е проектиран около 1989г. не съм сигурен коя година точно беше.Ама след 20г. и пак е е красива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #38 Отговорено 18 Октомври, 2008 Само на мен ли ми прилича на новото Scirocco?! Доколкото разбрах, това май го гласят за наследник на S2000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #39 Отговорено 18 Октомври, 2008 Много ми допада тая количка! Доста агресия има в нея. Пък дето не и харесват задника, подарете ми я на мене, няма да я откажа Тази задница, не ми харесва. Някак странна ми е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AlexDJ 7 #40 Отговорено 18 Октомври, 2008 Колата е страхотна дано скоро се озове и за европа и да можем да я видим на живо .. Тази година на международния панаир я нямаше може би е още в разработка или я нама за европа ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове