Jump to content
Guest activity

2001 Honda Integra Dc5 2.0 Typer

Recommended Posts

:) HONDA INTEGRA TypeR - това е икона бат Емчо, религия на сектата! Това е един нормален автомобил с ненормални характеристики за времето си, който наложи духа и името на Хонда :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интеграта е ненормална кола, Виж тук :huh: Обърни внимание на оборотомера!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен и само външния вид ми стига , че да оправдая 25 бона :huh: А на всички ни е ясно , че това е само началото .... една от най-яките хонди за мен .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако говорите за интеграта 2.0 216 коня(д ц; 5)) тия 20-5 бона даже са и малкоколата е много бърза и много стабилна ! ( и има уникална визия !!)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Казват,че като почнат да одъртяват мъжете,започват да харесват спортни коли и млади гаджета! :) Аз маи взех да влизам в категорията. :huh: Това нещо,колото повече го гледам и чета за него,все повече ме зарибява! :D(ма по-стария модел де.)

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казват,че като почнат да одъртяват мъжете,започват да харесват спортни коли и млади гаджета! :)

Аз маи взех да влизам в категорията. :huh: Това нещо,колото повече го гледам и чета за него,все повече ме зарибява! :D(ма по-стария модел де.)

Ето за това говоря-1997 HONDA Integra 1.8 Type-R

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не разбирам много ама тва не е ли Integra DC type R..т.е. аз доколото съм ги гледал integra DC е с цял фар а integra си е с двата кръгли...разбира се може и да бъркам мн и да е разлика в годините на производство :huh: .. тва ми е любимата кола, само че да е бяла :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest wierdo

Мдааа, DC2 си е култов автомобил, истински Type R, особено с JDM фара, но за жалост е по-скъпа от и от S2000.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми скъпи са поради 3-4 причини:- Под капаците им има B18C5 за DC2(195к.с.) и K20A за DC5(220к.с.) кажи-речи рейсинг двигатели, кажи-речи рейсинг окачване и кажи-речи рейсинг всичко останало.- Щото е най-добре управляемата кола с предно предаване в света.- Щото са относително редки (доста по редки от Сивик Тайп еР да кажем).- И най-вече щото са КУЛТОВИ.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Да не забравяме и за акциза :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest activity

като си говорите за супер колите на хонда мисля ,че това е само един модел на марката NSX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря,колеги. Стана ми ясно за какво иде реч.Повечето марки имат по някои модел(спортен или луксозен),които ги изтрелва нагоре.Integra е страхотен автомобил,с агресивна и спортно-елегантна визия и нещо под капака,което явно дава много мощ на тази кола.Със сигурност има и още нещо,например: усещането когато я караш,рева на мотора,наистина бесния оборотомер и ................,но това са удоволствия,които пожелавам на себе си, а и на всеки колега да ги изпитаме лично. :( Ако има хора дето са собсвеници на Колата,даите едно кръгче де.................... :) Относно цените(без акциза) цитирани от мен, за модела 2001г и 1997г..,те са от англииски саитове и съответно за коли с десен волан.Тази на снимките от 1997г. излиза към 12-13 бона.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой дали има идея какъв разход ще давата тази кулува хубавица...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радко колеге ..... доста неуместен въпрос :) Не се сърди , но който ще си купува такава кола и ще пита за разхода и дали вози меко или побира 5 куфара , по-добре изобщо да не си я купува :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4465.html Тук я дават че гори 6 ама малко не ми се вярва,пак и мисля че няма значение.Това е една прекрасна кола.Мечта на много от феновете на марката. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В първото мнение не става ли въпрос за Интегра DC5

Публикувано изображение

за мен това е перфектната кола и ме радва много повече от DC2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А знаете ли дали се предлага с лява дирекция ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предлага се като Acura RSX и е само за US пазара. Като Honda Integra се предлага за азиатския пазар и е само с десен волан ако не ме лъже паметта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Понеже споменахте за най-добре управляваната кола с предно предаване. Ето малко тема за размисъл.Незнам това дали е на място, но си заслужава да се изгледа клипчето.

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не съм съгласен поради факта че това е муген а не е стандартен автомобил. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е все едно да кажеш , че не е Мерцедес щото е Брабус.Продава се сериино. Просто си е минала през Муген.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радко колеге ..... доста неуместен въпрос :worthy: Не се сърди , но който ще си купува такава кола и ще пита за разхода и дали вози меко или побира 5 куфара , по-добре изобщо да не си я купува :)

Евала голега Tino, то тука човек да не попита нещо... ми много ясно,че който реши да я купи преди това ще се интересува за харектеристиките на колата....Като гледам ако те питам теб каква кола харесваш..? И ти ако кажеш - червена ... дай вече да я вземаме...Човек брои пари и трябва да знае за кво ги дава! А и тази кола не е стотици хиляди лева та ми казваш,никой няма да гледа колко гори... !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми няма да гледа ,ебаси ;) Като искаш една кола да е бърза , стабилна и ще я използваш предимно за спортно каране - просто не виждам къде аз лично ще питам за това , ако си купувам такава кола ;) Ама айде да не си говорим и спорим за глупости :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радко колеге ..... доста неуместен въпрос :lol: Не се сърди , но който ще си купува такава кола и ще пита за разхода и дали вози меко или побира 5 куфара , по-добре изобщо да не си я купува :lol:

Евала голега Tino, то тука човек да не попита нещо... ми много ясно,че който реши да я купи преди това ще се интересува за харектеристиките на колата....Като гледам ако те питам теб каква кола харесваш..? И ти ако кажеш - червена ... дай вече да я вземаме...Човек брои пари и трябва да знае за кво ги дава! А и тази кола не е стотици хиляди лева та ми казваш,никой няма да гледа колко гори... !!
Вярвай ми ако си взимам интегра изобщо ама ИЗОБЩО няма да ми пука колко гори...ако ми пука ще продължавам да си карам сивичето :lol: А по темата, не помня къде бях чел някакво проучване, че интегра тайп-р е най-бързия автомобил с предно предаване и че в щатите едва ли не са я издигнали в култ и религиозна секта се кланя пред бронзовата статуя на автомобила :rolleyes::lol: :lol: Автомобила наистина е култов и някой ден ще се метна на една такава, без да ми пука колко гори :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...