lord_of_the_road 3 #1 Публикувано 13 Август, 2008 Здравейте, колеги. Да се похваля и аз - след около 20-дневно ходене по мъките миналия вторник си взех хондичката - Сивик Хечбек, черна, 1.8 i-vtec 140 к.с. автоматик. Не можах да се похваля досега защото не съм слизал от нея 5 дена, вчера обаче я оставих в сервиза, трябваше да я върна за преглед на 1 000 км или 1 месец, а аз я върнах след 5 дена на 2 200 Трябва да ви кажа, че е страхотен автомобил и съм много щастлив, не съм притежавал нещо по-добро, а голфчето си го оставих на паркинга и сега даже не ми се доближава до него, само ще отида да го измия един път и го пускам за продан. И един въпрос сега да задам, ако някой може да ми даде съвет - колата е автоматик, не съм карал такава и не знам какъв трябва да е маниера на каране, нормално ли е да се изключва на неутрална, когато е по инерция или винаги трябва да е включена предавка, също на светофара дали си държа спирачката и после само подавам газ и тръгвам или изчаквам на неутрална и включвам на зеленото, когато паркирам на какъв режим да я оставям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 13 Август, 2008 Да ти е честита! Много безаварийни километри... Сложи снимки да я видимАвтоматик не се кара по инерция! Дори и на светофара не изключваш. Има си паркинг режим, обикновено с "P" е на лоста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #3 Отговорено 13 Август, 2008 ми аз нямам паркинг режим, лоста ми представлява следното + А/М N - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 13 Август, 2008 Айде честито колега Със здраве да си я караш, много да и се радваш и безброй безаварийни километри и дет се вика да почерпиш за да я полееш, както и се полага на таз красавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #5 Отговорено 13 Август, 2008 Честита нова придобивка, с кеф да си я караш и да те отведе до много хубави места Чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #6 Отговорено 13 Август, 2008 иии, къв съм... не се сетих за снимките. Като я взема от сервиза довечера ще я наснимам, пък после ще го измисля как ще ги кача във форума, бях чел някаква тема как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #7 Отговорено 13 Август, 2008 Честито колега и безавариини километри... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #8 Отговорено 13 Август, 2008 Честито! Само безаварийни удоволствия!Без снимки обаче не вярваме хахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 13 Август, 2008 Честита сладурана! Да те радва дълго време, в което не се съмнявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valiooo 0 #10 Отговорено 13 Август, 2008 а аз си взех Accord, 2003, tiptronichttp://mobile.bg/photos/1/big/11217399043924667_1.picтова е снимката на "дивото прасе" в мобиле-то (още не я е махнал човека)вече ходих да я пусна на Тракия, предстои и Предела.адски много и се кефя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #11 Отговорено 13 Август, 2008 Честито и на двамата! Най-благородно ви завиждам за готините коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
behemoth 0 #12 Отговорено 13 Август, 2008 Честито ви :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #13 Отговорено 16 Август, 2008 (Редактирано) и ето ги и снимките вечеhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=27...amp;pid=6968761 Редактирано 16 Август, 2008 от lord_of_the_road Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #14 Отговорено 18 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #15 Отговорено 18 Август, 2008 Ето ги вече и тук снимките на колегата 'lord_of_the_road', които той ми е изпратил Отново със здраве да си я кара и безкрай много приятни мигове и безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #16 Отговорено 18 Август, 2008 Здрасти, честито за колицата, много да те слуша и радва. Начи по въпроса ти за автоматика, А ти е автоматичния режим на каране, ако искаш сам да си ги сменяш, даваш на 1ва и си ги местиш нагоре, надоло, сигурно си видял ти ги изписва горе на таблото в ляво. На светофари и други кратки спирания по-добре си я дръж на спирачка. Като я изкл. я оставяй на скорост. Това е от мен, надявам се да съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #17 Отговорено 18 Август, 2008 Честито и от мен и на двамата колеги с готини возила!Много километри!Много приятни емоции! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #18 Отговорено 20 Август, 2008 Евала, много се радвам, че вече има колеги с нови постъпления в редиците ни. Та малко по малко да вдигнем генерациите! Честито на новите щастливци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wishmaster_333 0 #19 Отговорено 21 Август, 2008 Честито,със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peppo 0 #20 Отговорено 21 Август, 2008 Не ти завиждам изобщо за колата.Хората ще ти я заглеждат и ще цъкат.....цък, цък, цък!Пък хич не и хубава, подарявай я докато е време-за тая работа съм насреща .Шегичка, разбира се, със здраве и много безаварийни километри и да кажа само, че ни е любимата генерация.Ако минаваш насам обади се да я полеем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lord_of_the_road #21 Отговорено 21 Август, 2008 хм, имам голямо желание да се запозная с колегите от форума, но засега нямам никаква възможност, прибирам се в България рядко и за малко и не мога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #22 Отговорено 21 Август, 2008 Въй, колега честито!колата е мега яка!много да те радва и много безаварийни километри.А какъв голф имаше преди тва,че ми е интересно..На жената ще даваш ли да я кара? Направо е извънземна,а така браво нека да има повече колеги с новите генерации малко,че ще стане хонда ретро фен клуб скоро.. Айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lord_of_the_road #23 Отговорено 22 Август, 2008 Въй, колега честито!колата е мега яка!много да те радва и много безаварийни километри.А какъв голф имаше преди тва,че ми е интересно..На жената ще даваш ли да я кара? Направо е извънземна,а така браво нека да има повече колеги с новите генерации малко,че ще стане хонда ретро фен клуб скоро.. Айде със здравеАми първо имах един Голф 3, '92, обаче него го забих с 90 км/ч челно в едно борче и отиде за скрап, след което си взен пак Голф 3, '97 преди три години, 1.6, 101 к.с. с почти всички екстри за модела, които не са много Жената... жената едва ли ще се добере до волана, само може да сяда на седалката и да си вика бръм-бръм, Голфа го караше, но Хондата в близките 3-4 години едва ли . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pepix_ 0 #24 Отговорено 22 Август, 2008 айде честито и сичко най най... смени колата сега е ред на жената... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chicho #25 Отговорено 9 Септември, 2008 честито и на двама ви,много везаварийни и да ви слушат колиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове