Jump to content

peppo

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно peppo

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 18.05.1982

Profile Information

  • Място
    варна
  1. Не ти завиждам изобщо за колата.Хората ще ти я заглеждат и ще цъкат.....цък, цък, цък!Пък хич не и хубава, подарявай я докато е време-за тая работа съм насреща .Шегичка, разбира се, със здраве и много безаварийни километри и да кажа само, че ни е любимата генерация.Ако минаваш насам обади се да я полеем!
  2. Ето ни и нас двама/живот и здраве скоро трима/, скорошни фенове на марката.Ние сме Пешо и Ивето,а снимката ни е от последната ни почивка.http://img372.imageshack.us/my.php?image=s5001887db3.jpgПоздрави от слънчева Варна.
  3. Ние бяхме с момата забегнали до Синеморец от 28.07 до 31.07 /отново се уверихме че е райско местенце/,че някой дали е бил там по това време ни е въпроса.Просто да знаем дали да ни е яд че не сме пили по една бира с фен на марката на някой плаж .Разминавахме се с някоя и друга хондичка ,така че има вероятност да е бил някой от форума.Някой ако е ходил да препоръча местенце за отсядане , тъй като ние не останахме особено доволни от нашия хотел.
  4. За жалост отпадна плана,ще съм в Бургас по служебни въпроси,без жената даже,а колко щеше да е хубава да се съберем с други хондаджии.Сигурни сме че ще си изкарате супер ,а може друг път да ни се засекът пътищата
  5. Супер е там.Миналата година бяхме там и си изкарахме строхотно,невероятни плажчета има.Имахме намерение и сега да отидем , но по парични и служебни проблеми няма да можем.Искрено ви завиждаме и да си изкарате супер.
  6. И мойта е 96 г. но е D14A2 и също е 90 кончета,но е възможно твоята да е А3 или А4.А3 е 75 коня , а другите са по 90.Като се замисля обаче , дори и да е 75 , много лесно и евтино ще ти излеза да си я направиш 90 и то със смяна само на една гарнитура.Има такава тема тук , разрови се , там много хубаво е обяснено от наши колеги.Успех
  7. Ние с момето кроим планове за плажуване на с.Синеморец/райско местенце/ и едно плажче Кара дере до с. Бяла/4км. черен път/ към края на Юли , началото на Август.Но по принцип сме си във Варна и всяка Събота и Неделя сме на Черноморец да пием биричка с приятели/жената кара / .Минете за по една ако искате!
  8. Премерени са.Ключа по принцип също е вариант,трябва да го погледна,тъй кото дадох на късо първата и втора степен на вентилатора и не работеха,а третата по същия начин и си проработи все една е на четвърта тъй като няма съпротивление дефакто.Благодаря все пак.
  9. Моят проблем с вентилатора беше същия и го оправих с два резистора по 5W 1 и 1,5 ома, работи няколко дена и пак спряха първа и втора степен.Учудващото е че резисторите ми са здрави и двата,но не духа изобщона малките степени.Реших да дам на късо клемите от буксата при първа и втора степен,но резултата е нулев,а би трябвало да духа като на четвърта без никакво съпротивление.Като окъсих трета задуха силно.Значи отпада варианта да са изгорели резисторите,да е изгорял вентилатора,но нямам никаква идея от каде е проблема.Моля на помощ колеги!
  10. Аз точно от 19-ка скочих в една 6г хонделка англичанка,определено е по-твърда возията но пък вървежа си е страшен за мотор 1.4,карам си я на бензин/поне за сега/.Че на кратко мога да кава че и аз се чудих за меган,но се радвам на избора си,защото вътре определено е мислено за комфорта на човек,такива са си японците.Успех в избора, надяваме се да се похвалиш!
  11. Проблема: при каране на средна и висока скорост слад преминаване на неравност/дал Господ по родните шосета/,задния мост все едно се изнася на дясно,както и цялата задница и веднага след това се изправя,но ме е страх да я настъпя повече извън града,пък и много дразни. Въпроса: 1.можете ли да дадете някаква идея от какво може да е проблема и как да го реша; 2.дали ако отида предварително на реглаж на задния мост ще има някакъв ефект или ще е напразно. Колицата е англичанка d14a2
  12. peppo

    Мръсна кола?

    И ще бъдем прави,тъй като едва ли някой може да ни обясни с какво толкова застрашаваме учасниците в движението след някой кален дъжд примерно,особено в големите и много мръсни градове.
×
×
  • Създай нов...