paRADOx 1011 #1 Публикувано 22 Юли, 2008 Здравейте колеги! Не знам как става този номер, но винаги когато си пусна предните чистачки на 2-ра степен(по-бързата), двигателят губи мощността си и загасва! Все едно че горивото свършва... Става Въпрос за Honda Prelude 2.0 Чудя се,дали проблемът не е свързан с алармената ми система по някакъв начин?! Вие как мислите??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 22 Юли, 2008 Не ми се вярва да има връзка с алармата. По скоро някакво късо и да натоварва алтернатора. Вади мултицета или я карай на някой. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #3 Отговорено 23 Юли, 2008 Някакви други мнения?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #4 Отговорено 23 Юли, 2008 (Редактирано) Като син на татко жичкаджия ще ти кажа тате какво ще ми каже в този случай:"дай синнко да видим аджеба, каква е консумацията на тез чистачки"Което ти загатна и колегата Стефан Милев ;-) Редактирано 23 Юли, 2008 от Dominic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #5 Отговорено 23 Юли, 2008 OK Утре вземам мултицета и... 12V---ПАЗЕТЕ СЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #6 Отговорено 23 Юли, 2008 При мен се получава нещо такова като пусна задната чистачка,но никога несъм търсил причината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #7 Отговорено 23 Юли, 2008 При мен се получава нещо такова като пусна задната чистачка,но никога несъм търсил причината.А двигателят гасне ли ти, или само загубва обороти?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #8 Отговорено 23 Юли, 2008 Само че всички забравяте едно нещо:голямо натоварване = голям токследователно, чистачките минават през предпазител който ще изгори при ток по-голям от изчисления за него.За мен проблема ще е някъде в електрониката, макар че този проблем си е направо извънземен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 24 Юли, 2008 Да предположим че проблема е извънземен. Възможно ли е ако изгори предпазителя при предишния собственик, да сложи дебел проводник за да "Подсили веригата"? Сигурно ли е, че бушона е с правилната стойност? Щом става с включването на чистачките, значи е проблем с консумацията им или ключа, който ги пуска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #10 Отговорено 24 Юли, 2008 При мен се получава нещо такова като пусна задната чистачка,но никога несъм търсил причината.А двигателят гасне ли ти, или само загубва обороти??Двигателя започва да прекъсва,все едно му свършва горивото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #11 Отговорено 24 Юли, 2008 Губиш ток от късо съединение някъде...търси братче...обаче перво си виж бушоните дали са с нормални стойности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hiti 3 #12 Отговорено 24 Юли, 2008 Направи както ти казва chopper1969 , после ако нормалния изгори проблема е в двигателчето на чистачките. Провери степените с гасящи съпротивления ли са или самия двигател е двускоростен-може и някое от съпротивленията да е укъсило някъде.Отдели си повечко време и действай.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #13 Отговорено 24 Юли, 2008 Хващаш минусовия кабел на моторчето и понего-понего до винта който го замасява На същия винт най-вероятно има още кабелчета, я помпа, я дюзи, а може и някоя от многото на компа п.п. Глупости пиша Дюзите ги замасява компа Абе провери я тая маса па после ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Damyan 0 #14 Отговорено 24 Юли, 2008 Ако имаш аларма питай там където са я слагали дали не е от нея или ако не знаеш къде са я слагали питай някой алармаджия дали ще се навие да ти я откачи за пробата защото имам някакви съмнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlaty 0 #15 Отговорено 24 Юли, 2008 Имах същия проблем колега ,само че при пускане на задната чистачка ми гаснеше двигателя на Кончертото. Оказа се от алармата. Не знам точно какво бяха объркали "майсторите" които я инсталираха, но като я закарах при кадърен ел техник след това ги псува половин час, преинсталира алармата и всичко се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #16 Отговорено 25 Юли, 2008 Благодаря на всички, за мненията Ви. Още не съм открил проблема, но вече знам къде да го търся. Когато има резултат, ще го споделя! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове