a4oTo 1 #1 Публикувано 15 Юли, 2008 Малеееееееееееееееееееееееееееееееееее ...... днес станах ГОРД собственик на ХОНДА СИВИК 5ген. !!!!!!!!!!!!!! 2 години чаках дози момент ..... е , дойде Утре ще кача и снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #2 Отговорено 15 Юли, 2008 Честито колега,на всички тук ни е ясно колко яко е усещането което изпитваш в момента,желая ти мн километри и мн приятни емоции с количката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #3 Отговорено 15 Юли, 2008 Браво на теб.4естито,направил си правилният избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #4 Отговорено 15 Юли, 2008 Честитооооо :P колега с здраве да си е караш , с злоба да наказваш и много безаварийни километри :( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doctor #5 Отговорено 16 Юли, 2008 Аиде даваи снимките нали каза УТРЕ-е вече доиде.Много радост да ти носи и винаги чиста да е. Браво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
a4oTo 1 #6 Отговорено 16 Юли, 2008 Много БЛАГОДАРЯ на mischaiko за указаната помощ ! МЕРСИ колега Снимките след малко .... като я поизмия малко че снощи валя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 16 Юли, 2008 Честита придобивка. Да си я караш със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #8 Отговорено 16 Юли, 2008 Честито колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #9 Отговорено 16 Юли, 2008 Честито колега, кефи ме как се радваш, а къде са снимките ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #10 Отговорено 16 Юли, 2008 Честито..........съсздраве да и се радваш!!акаме снимков матрял Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoePass 0 #11 Отговорено 16 Юли, 2008 Колега Честито, много безаварийни километри и на двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #12 Отговорено 16 Юли, 2008 Честито колега,със здраве да си караш колицата и с акълХиляди безавариини километри ти желая,успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #13 Отговорено 16 Юли, 2008 Ако трябва някой да разбира какво ти е, то аз съм перфектния човек... не две, а три години чаках и като си я купих чак не повярвах, че е моя. Много трилиарди безаварийни километри, и когато пожелаеш да я смениш с нещо пак \-/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #14 Отговорено 16 Юли, 2008 Ееееее, честито, колега И аз чакам моята до края на седмицата, да я регистрирам и застраховам другата седмица, но нещо се бави. Да ти е здрава и да си я обичаш като жива и поне милион километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #15 Отговорено 16 Юли, 2008 честито колега, добре дошъл в отбора . много безаварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #16 Отговорено 16 Юли, 2008 Айде къде са снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #17 Отговорено 16 Юли, 2008 Честито и от мен,колега! Даи,боже да врътнеш безпроблемно много километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #18 Отговорено 16 Юли, 2008 Честитооо Добре дошъл и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest a4oTo #19 Отговорено 16 Юли, 2008 не мога да и се нарадвам.... цял ден съм в нея .... просто ..... не мога да го опиша :-) и за това не я снимах днес , но утре ...задалжително :-) Благодаря на всички Honda - The Power Of Dreams ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #20 Отговорено 16 Юли, 2008 честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockDrive 12 #21 Отговорено 16 Юли, 2008 браво колега разбирам как се чувставш честито много безаварийни км! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasko91 0 #22 Отговорено 16 Юли, 2008 Браво колега мн безаварийни и от мене и само приятни мигове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #23 Отговорено 17 Юли, 2008 Пак стана утре и пак няма снимки, слез малко от колата бе човек, ама ти маи там и спиш и после юргана в багажника и гас... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #24 Отговорено 17 Юли, 2008 пич честито и аз от два дена сам горд собственик на хонда civic която беше на баштами далги години но наи на края разбра 1е триабеа да се раздели с нея .колата е супер чук червена 5ген 1.6 16винтила абе ниамам думи . скоро ще има и от мене снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #25 Отговорено 18 Юли, 2008 опа сори изльгал сьм 4та генераця е моя грешка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
X A X O 17 #26 Отговорено 18 Юли, 2008 чакаме снимки :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #27 Отговорено 18 Юли, 2008 абе как се качват снимки че не зацепвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
audioslave50 4 #28 Отговорено 18 Юли, 2008 в галерия "my car" там са снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #29 Отговорено 18 Юли, 2008 Добре дошъл в Хондамания честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове