Jump to content
Didko

Търся Accord Coupe

Recommended Posts

Едва ли ще го намеря тук, но все пак да опитам...Та, търся си Accord Coupe, желателно е след 99-та. Изтървах два до сега, но вече ножа опря в кокала !!! Сякаш вече нямам и претенции за цвят. И да не е 3.0 V6, че...P.S> Оферти с десен волан и/или автоматик за сега не ме интересуват :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

up

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение Searching...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest burner

0889999379 - Боби Матеев . Обади му се продава акорд купе какъвто търсиш. Мисля 2002-ра година , Ф23А1 ръчка, клими раоти абе един телефон и ще разбереш всичко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ф23А1

2.3L?До колкото знам за ЕУ са само 2.0 и 3.0 V6?! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е да ама не е еу ;) обади му се на пича и ще ти кажи за колата ,аз се чуват от времена време с него доколкото бях чул искаше нещо да я турбинира ама май се е отказал ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си вдигна обявата... Не съм се отказал! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте купе, че ако не си намеря до пролетта се мятам на последен модел седан... 'ма нещЪ! :hondarulez:

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте купе, че ако не си намеря до пролетта се мятам на последен модел седан... 'ма нещЪ! :D

;) гледай само да не е с малкия мотор и автоматик , че ич не върви и харчи 15-16 градско ;):):D по-добре си търси това което търсиш в момента,въпреки че е почти невъзможно да се намери такова купе читаво и на нормална цена !!!успех ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

браво бе, с такива изказвания ще помисли човек че си влизал в такова купе някога, или караш кола над 250кс!!!Акорда харчи не 15-16 а точно 12 градско и 7-8 извънградско и си върви колицата точно като за 147 коня. Единствено на старта изостава малко от ръчката - дърпахме ги с диджея, но кефа от автомата и облекчението в задръстванията................безценно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda5500

браво бе, с такива изказвания ще помисли човек че си влизал в такова купе някога, или караш кола над 250кс!!!

Акорда харчи не 15-16 а точно 12 градско и 7-8 извънградско и си върви колицата точно като за 147 коня. Единствено на старта изостава малко от ръчката - дърпахме ги с диджея, но кефа от автомата и облекчението в задръстванията................безценно

...не искам да спамя,но искам да кажа ,че ставаше въпрос за "ПОСЛЕДЕН модел седан".....той харчи толкова (автоматик)......"Майната" ,не си ме разбрал колега !!!

Успех на "Дидко" :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това купе си струва парите поне на снимките, няма да се задържи повече от седмица!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest h3ll1

Струва си парите? По европа купетата са по 5000 евро. А по дупница - 7000 лева... А тия тръгнали на 16...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато писах поста казах че случаино видях колата и нямам отношение към продажбата и.А ако в дупница ми намериш купе тази година с тези екстри и поне близко до това състояние ще я купя отма за тези пари където си ги казал.Бате почини си от такива изказвания и провери преди да пишеш.

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе какво не му харесвате на купето. Особено тва сивото е супер, поне на снимките. Нормално да е на тая цена. 2001 фейслифт,4ерен салон, ситема Босс. Тая кола ако беше черна отивах да си продам единия бъбрек...

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кола в такова състояние не мож струва 7000 ако ще да е незнам каква, един приятел миналата година взе такова купе но 99г. за 14000 лв, но тази изглежда доста добра!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sorry за спама, ама дали не може: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2 ?Да си призная и на мен ми се иска да бяха по евтини хубавите хонди ама уви.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Айде спрете се малко :hondarulez: И сам мога да си вдигам темата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...