PIXIE 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2008 здравейте,колеги,след д15-ката и кратка пауза от хонда,новата ми придобивка еCountry of origin: Honda of America Mfg Inc - Passenger car Assembly plant: Marysville, Ohio Model: Accord Coupe 2.0 vtec Body type and transmision: coupe , manual transmision Year of production: 2000 Serial Number: 600474 Днес я капарирах на Горубляне,тия дни я регистрирам и скоро ще пусна снимки да и се поравдате и вие!Е,няма такава кола просто,все едно си в космически кораб,До скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 16 Юни, 2008 честито и аз карам такава кола адски яка е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sanchesss #3 Отговорено 17 Юни, 2008 Честита да ти е! Да си бръмкаш със здраве из улиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #4 Отговорено 17 Юни, 2008 Честото и от мен..........много безаварийни и със здраве да си я караш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #5 Отговорено 17 Юни, 2008 Честито и от мен..... много много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poznai 0 #6 Отговорено 17 Юни, 2008 еее валяк да та мачка! ... вчера говорих с човека да я зимам и хоп ... деба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest riquelme #7 Отговорено 17 Юни, 2008 еее валяк да та мачка! ... вчера говорих с човека да я зимам и хоп ... дебаТова беше грубо.... Колега като я вземеш дай една снимка да и се радваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poznai 0 #8 Отговорено 17 Юни, 2008 ето снимки:http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&a...&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 17 Юни, 2008 още един гъзар в отбора.....честито и с кеф да я ръчкаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 17 Юни, 2008 със здраве да си я караш а колата е ......... нямам думи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #11 Отговорено 17 Юни, 2008 Ааайде и от мен - Честито.С кеф и без проблеми! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIXIE 0 #12 Отговорено 17 Юни, 2008 на колегата POZNAI-sorry.знаеш как е-first come,first serve.от петък я гледам в нет-а,но бях командировка в бургас и бях сигурен че ще я клъвне някои.С много голяма изненада разбрах в понеделник на обяд че още се продава.В момента в който отидох и я отворих разбрах че това е моята кола.И веднага се събраха 6 човека да я оглеждат.Направо я купих на зелено,даже не съм я карал.Проверих дали всички копчета бачкат и това беше.Много съм доволен-утре я регистрирам и като я измия ще ви кача снимки.Мерси на всички за пожеланията!Пожелаван ви по една такава и на вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #13 Отговорено 17 Юни, 2008 Честито. Невероятна е! Ама това горе в ляво (11900) бар код ли е? Ако не е май скоро няма да мога да си позволя такава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 5937 #14 Отговорено 17 Юни, 2008 еее валяк да та мачка! ... вчера говорих с човека да я зимам и хоп ... дебаВ Монтана има една сребриста , искат и 12 000 пари. Беше прашна и без видими забележки - с нашенска регистрация е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #15 Отговорено 17 Юни, 2008 Евала, да ти е честита колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #16 Отговорено 17 Юни, 2008 Честито даже са и смъкнали и цената беше 13900 преди два месеца същата.Знам го човека аз ходих да я гледам. Много готина даже гъзарийка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #17 Отговорено 17 Юни, 2008 Пушка е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #18 Отговорено 17 Юни, 2008 Пушка е На Мъро нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIXIE 0 #19 Отговорено 17 Юни, 2008 колеги,моля ако някои има повече информация за тая кола да я сподели с мен,защото я купих едва ли не на снимка.Само седнах вътре и трябваше да реша бързо,защото се събраха много мераклии,а не исках да я загубя,Мерси предварително, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #20 Отговорено 17 Юни, 2008 честито колата е супер един ден пробвах на Диджея колата и останах очарован . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове