Jump to content
stan4o

Членска карта

Recommended Posts

Понеже всички започнаха да критикуват и да недоволстват отварям нова тема единственно за предложения без критики и нападки. Игнорирайте нещата предложени от УС.

Хайде давайте предложения/идеи ако вие бяхте в УС каква щеше да е идеята, организацията и целта на Клуба.

 

Факт е че 1 000 човека мислят по-добре от 10. Може пък да има ефект и някое предложение да се одобри :rolleyes:

 

Не искам да давате проценти цифри итн. достатъчно е идеята и ако е добра да се обсъди и осъваршенства.

 

П.С. аз имам няколко предложения, но искам да видя дали може да измисляме нови неща, а не да сме креативни само в критиките.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ще изчистя всяка тъпа забележка или безсмислена критика и още няколко които ми се поръча ... искам да видя критиците до къде ще стигнат с градивното П.П. Краси ще e-bay мащерката на всеки който пише не по темата с по 10% а за най-напористите и почивка

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам само едно да кажа, защо да не вземем пример от колегите от другите държави.Има доста какво да вземем като идеи и въобще много неща. непиша често във форума само от време на време се включвам.това е моето мнение.относнп членския внос нали живеем в България и става ли въпрос някои да взима пари другите започват да се съмняват къде и за какво ще бъдат похарчени и наи вече кои ще се възползва от тях.Просто живеем в България.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не Не Не.... не схванахте идеята...

 

Давайте предложения за какво да се харчат парите, а не как и по колко да се събират.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някакъв вид благотворителност според мен е силно препоръчителна, най-добре за деца или хора пострадали от катастрофи примерно, нещо което е свързано с Хондите, макар и не по най-приятния начин.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласявам се с мението на edikoisiКакто писах и в предната тема членския внос за България си е доста и е по-добре да бъде по-малък и да станат повече членовете отколкото по-голям с по-малко членове. Иначе целите за които ще се ползват парите Ombre много ясно ги е казал и аз съм напълно съгласен с тях. Все пак хората от управителния съвет по това което съм видял са си доста как да го кажа свестни и отговорни хора и ще оползотворяват парите по посочените цели. Като предложение примерно може да се пуска един път годишно анкета в която членовете да гласуваме какво да се прави с пари които са останали ако има такива или пък нови инициативи

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК ще ви дам една идея взаимствана от тук /форума/Компанията Хонда в световен мащаб провежда кампания за екология и опазване на околната среда. Преди време имаше предложение да се направи "Хонда горичка", естественно остана само предложение е не може ли това да е една от задачите...Ако развием малко идеята:1. Много общини ще се радват да се "Облагороди" някой парк или градинка, със люлки играчки за децата итн.2. Случвало ли ви се е да се разхождате из някой парк и най-близкото кошче за боклук да е на 200м? Какво ще кажете ако има кошчета "Хонда фен клуб" и всеки път като минеш покрай него да се зареждаш че и ти си част от това!3. абе нещо което да остане за поколенията и като минеш след 5 години да кажеш "Ето виждаш ли там зад онзи хълм е еди си какво, което направихме аз и няколко ентусиаста"... след 10 години като минеш и ще кажеш "Ето виждаш ли на мястото на този небостъргач, аз и няколко ентусиаста направихме еди си какво"

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Парите които се събират от членски внос според мен трябва да отиват САМО ЗА НЕЩА СВЪРЗАНИ С КЛУБА и за нищо друго. Това е клуб на феновете на Хонда, а не е благотворителна организация. Не искам никой да ме разбира погрешно, но нещата не трябва да се смесват. В тази връзка ето и някои от нещата за които могат да се харчат парите:1. Издаване на самата карта;2. Поддържане на сайта и форума;3. Рекламни материали за мероприятия организирани от клуба;4. Вероятно има и други неща, но трябва да са свързани със самия клуб, защото това е членски внос за фенклуб, а не за нещо друго.И още нещо, 60 лв. са прекалено много и точно затова таксата трябва да бъде символична, просто да покрива разходите по самото членство. Не разбирам защо се смесват неща като фен на марка автомобили и облагородяване на градинка или някаква друга инициатива?!!? Няма нищо лошо в това да се организират такива неща, но те по никакъв начин не кореспондират с целта на този форум и клуб. Ако някой искак да прави благотворителност, да създаде организация с такава цел!

Редактирано от FROSTY

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Парите които се събират от членски внос според мен трябва да отиват САМО ЗА НЕЩА СВЪРЗАНИ с клуба и за нищо друго. Това е клуб на феновете на Хонда, а не е благотворителна организация. Не искам никой да ме разбира погрешно, но нещата не трябва да се смесват. В тази връзка ето и някои от нещата за които могат да се харчат парите:1. Издаване на самата карта;2. Поддържане на сайта и форума;3. Рекламни материали за мероприятия организирани от клуба;4. Вероятно има и други неща, но трябва да са свързани със самия клуб, защото това е членски внос за фенклуб, а не за нещо друго.И още нещо, 60 лв. са прекалено много и точно затова таксата трябва да бъде символична, просто да покрива разходите по самото членство. Не разбирам защо се смесват неща като фен на марка автомобили и облагородяване на градинка или някаква друга инициатива?!!? Няма нищо лошо в това да се организират такива неща, но те по никакъв начин не кореспондират с целта на този форум и клуб. Ако някой искак да прави благотворителност, да създаде организация с такава цел!

Или ако ще да се направи страничен внос за благотворителностПодкрепям колегата FROSTY

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

Станчо :

Ако развием малко идеята:1. Много общини ще се радват да се "Облагороди" някой парк или градинка, със люлки играчки за децата итн.2. Случвало ли ви се е да се разхождате из някой парк и най-близкото кошче за боклук да е на 200м? Какво ще кажете ако има кошчета "Хонда фен клуб" и всеки път като минеш покрай него да се зареждаш че и ти си част от това!3. абе нещо което да остане за поколенията и като минеш след 5 години да кажеш "Ето виждаш ли там зад онзи хълм е еди си какво, което направихме аз и няколко ентусиаста"... след 10 години като минеш и ще кажеш "Ето виждаш ли на мястото на този небостъргач, аз и няколко ентусиаста направихме еди си какво"

Фрости :

1. Издаване на самата карта;2. Поддържане на сайта и форума;3. Рекламни материали за мероприятия организирани от клуба;4. Вероятно има и други неща, но трябва да са свързани със самия клуб, защото това е членски внос за фенклуб, а не за нещо друго.

Това са креативните предложения за 12-те часа от както е пусната темата е прочетена джмъ пъти.Нека в останалите 24 часа да бъдете малко по креативни. И не превръщайте тази тема в бозата в която превърнахте предишната. Този път няма да си затварям очите.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo
Отговорено (Редактирано)

на мен ми се върти идеята за организиране на мероприятия, няколко пъти в годината, на които да се набляга повече на HONDA, на спорта (може да се организират гонки в различни класове, и да се канят представитвли от други клубове), а не да се набляга на ядИнИето и пиенИето, за това разбирасе е нужно здрава организация, от хора с идеи, тука такива хора има много.П.С. bate_em4o даде много добра идея, трябва да се насърчават децата към автомобилния спорт и пистите за картинг, току виж са станали по уравновесени шофьори от нас

Редактирано от bat_gogo

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може на всяка национална организирана от клуба да се поставя някакъв знак на мястото за да се знае и помни какво е било :thumbs1:Ето това видяхме с колегите като се връщахме от Узана и минахме през дряновският манастир. Нещо като мини реклама на клуба12

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз предлагам да пускаме реклама по бтв и нова телевизия за набиране на нови членове на клуба :thumbs1: струва ми се много яко ..... Колеги моля ви се осъзнайте се !!! Подобни теми и подобни предложения според мен ще са актуални и трябва да се обсъждат от БЪДЕЩИТЕ членове на Хонда Клуб България !!! и след взимане на решение какво да се спонсорира , чак тогава може да се пусне тема в общия форум , който посещават и не членове на Клуба и който иска и може със сигурност ще отдели някой лев или стотинка за каузата !!! Същото се отнася и за предложения в каква насока да върви клуба , членовете на на Клуба ще взимат решения какъв път да поемат и когато вариянтите са 4 или 5 за справка кой от пътищата е предпочитан и от членовете на Хонда форума се пуска анкета и се разглеждат мненията и препоръките на съфорумците , но решението си остава на членовете на Клуба и т.н. У.С. !!! Според мен така трябва да излглеждат нещата :thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога ли ще има писта на която да се обучават състезатели?!? Може и да е следващата идея, да се обединят клубовете в вдна обща цел, автомобилна писта край София със всичко необходимо? Да има къде да се кара.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest inferno

съгласен съм, че в софия живеят почти 2 милиона Българи но защо трябва да е само в софия?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JoePass
Отговорено (Редактирано)

Защото от 1300 000 регистрирани автомобили са поне 300 000 по различни клубове и да речем съберат по 50-100 лв от човек може да се изгради такава писта като се привлекът и авто-мото спортни клубове спонсори и т.н може да се изгради такава писта без проблем. Като естествено всеки койнято се е бръкнал с някви пари ще ползва пистата >

Редактирано от JoePass

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Не Не Не.... не схванахте идеята...

 

Давайте предложения за какво да се харчат парите, а не как и по колко да се събират.

Моля,дами и господа,четете!

;) ;) ;):angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Редактирано от bate_em4o

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се моя грешка ;) Благодаря за забележката!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Емблема (лого) на клуба. аз не искам да е емблемата на хонда. Предпочитам да е готина стилизирана снимка на емблемата на Хонда например /ние сме фенове на марката не работници в завода за да носим емблемата на фирмата:angry:/. Но границата е много тънка да не стане нещо като "китайска" хонда или анцунг адибас. За пример вижте картата как ще изглежда (във другата тема), или примерно аватара на Матео.Проблем: трудно ще става с печата ако е много натруфено а ако е много изчистено пък ще си стане Хике или Рума ;) за това да се изкажат колегите дизайнери и хората които се занимават с предпечат. ОФФ -> ^^ да му мислят феновете на Рено тяхната емблема си е нещо друго стилизирано:angry: Другото ми се въртеше в главата, но Тино почти го каза:Какво ще кажете за нещо от сорта да има година на ... (анкета с предложения и гласуване)цяла година клуба се занимава с победителя от анкетата, ето и идея за първата анкета:1. година на децата сираци2. година на природата3. година на състезанията4. година на сигурноста на пътя5. ай дописвайте и вие де.... :angry:

Редактирано от stan4o

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя как функционира един малък бюджет:

1.Разходната част се определя и гласува,задължително публично от феновете на марката.

 

2.Прави се анкета и се прогнозира колко членове ще купят карта и какви други пари ще влязат.

Покрива се разхода минимум на 150%.

После да се радваме на излишък и да не си гризем ноктите зареди инфлацията и цената на петрола.

 

3.Приходна част:

3.1 От членски внос

3.2 От спонсорство(фирми)

3.3 От часни дарения

3.4 От държавни институции,представителства и т.н.

 

Всички тези точки мога да помогна да бъдат развити и осъществени.И няма да е лесно!

А и специалисти във форума всякакви,ще помагат!

 

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,всичко да се гласува чрез анкети.Така ще е най-демократично(сори за шаблончето :blabla: )

 

Благодаря на УС,че създаде и поддържа този форум и да им подскажа, че щом има критики значи работят.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...