Greenwater 0 #1 Публикувано 8 Юни, 2008 жив и здрав и да си купиш още по яка Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
el_gieva 24 #2 Отговорено 8 Юни, 2008 честит рожден ден.. много щастие ти желая и приятни емоции на празника ти.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 8 Юни, 2008 Жив и здрав, прав и корав. Само нечупливи хонди ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #4 Отговорено 8 Юни, 2008 Айде честито и от мен Като гледам в календара рожденника е само един 'darius's', та сигурно той е 'бате Божо'. Абе с две думи: жив и здрав и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #5 Отговорено 8 Юни, 2008 Честито и от мен!Много здраве щастие и нови хонди Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #6 Отговорено 8 Юни, 2008 честито, жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 8 Юни, 2008 Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #8 Отговорено 8 Юни, 2008 Айде и от мен Честит Рожден Ден !!! .Много здраве,щастие любофф и успехи във всяко едно започнато начинание.Весело изкарване . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #9 Отговорено 8 Юни, 2008 да си жив и зрав и много щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 8 Юни, 2008 Айде честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #11 Отговорено 8 Юни, 2008 Хайе честито и наздраве и от мен! Желая всичко най- най- иии естествено много хонди !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #12 Отговорено 8 Юни, 2008 ЧРД да си жив и здрав и всичко най :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 921 #13 Отговорено 9 Юни, 2008 Благодаря на всички?Живи и здрави и многооо ХОНДИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vmax 0 #14 Отговорено 9 Юни, 2008 (Редактирано) Честит рожден ден и от мен на патерица ама от сърце :) Редактирано 9 Юни, 2008 от Vmax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове