harabijta 1 #401 Отговорено 18 Юни, 2009 Дано тая месечна да цъфнат малко хонди на паметника, аз ще съм горе със сигут мноо добра е станала поздрави моита мое и да не стане че нема пари за саединител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #402 Отговорено 22 Юни, 2009 Мерси колега, а на колегите, викам да се съберем на месечната а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #403 Отговорено 25 Юни, 2009 то хубо викаш ама кои ли те чува.Аз моа дода с комбито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #404 Отговорено 25 Юни, 2009 ае ае неделя в 13:00 на информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Devil_RX 1 #405 Отговорено 26 Юни, 2009 Егати няма да мога да дойда !!! А така ми се идваше А Хондичката наистина е станала невероятна. Преди няколко дена я видях на паркинга на кристал, че отбих да отида да я оггледам. СТРАХОТНА е! На външен вид от целия град тази най ме грабва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Project.H 0 #406 Отговорено 26 Юни, 2009 Момчета, нещо което преди няколко дена ме разкърти и реших тука да спомена само: рено старо не помня модел пък дори и не съм сигурен, дали беше рено колата, ама ме уби отзад с изрязани букви от хартия за стикери изписано HONDA KILLER ПС: Кризата удря всичко у Шумен Работа нема и нема как си изкарам парите за да си купя хондичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vali4a 0 #407 Отговорено 16 Юли, 2009 хайде една сериозна организацийка за тази месечна срещичка да се видим че ще се забравиме вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivaylo_Iliev 5 #408 Отговорено 17 Юли, 2009 Здравейте, аз много искам да се запозная с Вас. Аз живея във Варна, но на 24.07 се прибирам в Шумен. Много пъти съм мислел да дойда но незнам кога ще има хора, къде, и кога. Отделен е въпросът, че и малко се притеснявам защото не познавам никой от Вас но ако в периода 24 - 26.07.09 има среща съм решен да дойда. Поздрави и до скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #409 Отговорено 17 Юли, 2009 Здравейте, аз много искам да се запозная с Вас. Аз живея във Варна, но на 24.07 се прибирам в Шумен. Много пъти съм мислел да дойда но незнам кога ще има хора, къде, и кога. Отделен е въпросът, че и малко се притеснявам защото не познавам никой от Вас но ако в периода 24 - 26.07.09 има среща съм решен да дойда. Поздрави и до скоро.Колега , срещите ги правим последната неделя от месеца. Горе на паметника. Ела и не се притеснявай ,ще се запознаем и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #410 Отговорено 17 Юли, 2009 Дори и да не е на хонда среща, винаги можеш да пишеш за едно кафе към civic_1994 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #411 Отговорено 17 Юли, 2009 еиии тя тая тема се раздвижила бе. хора де останахте жегата ли ви мъчи. аде да се сбереме бе и аз се охондарих вече наи сетне.Ако искате да правим среща ама не по обет че е 40 градоса да го е...ш.Нещо към 19.00 часа примерно а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vali4a 0 #412 Отговорено 19 Юли, 2009 да да 19ч е идеалното време да изпием по някоя бирка и да побъбрим малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #413 Отговорено 21 Юли, 2009 (Редактирано) за къде с тая бира по хладно .... бирата е за жегите имате си работа ли неделя или какво че искате чак 19:00 ? бях решил да се кача тая седмица ама явно ще пропусна ... Редактирано 21 Юли, 2009 от Ivaylo Yovchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #414 Отговорено 7 Август, 2009 В тоя град хонди има ли !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harabijta 1 #415 Отговорено 7 Август, 2009 абе то хонди има ама няма мераклии за срещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #416 Отговорено 7 Август, 2009 Стимул няма момци , стимул Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #417 Отговорено 27 Септември, 2009 Днес горе на информация в 13:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pro_filer 0 #418 Отговорено 28 Септември, 2009 (Редактирано) Здравейте и от мен!има ли свестен газаджия в Шумен, който да разбира от BRC, че ми писна да обикалям по "майстори" вече. Трябва просто да се настрои изпарителя, че гасне супер досадно и взе да ми гори качествено след последната "центровка" Поздрави! Редактирано 28 Септември, 2009 от pro_filer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #419 Отговорено 22 Октомври, 2009 Тази Неделя ще има ли някой горе и към колко часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #420 Отговорено 22 Октомври, 2009 При интерес на хората в темата , може и аз да се качаа.Но едвали ще се засилят хондаджиите нагоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #421 Отговорено 22 Октомври, 2009 Ще следя темата да видим кой ще се качи, аз съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #422 Отговорено 22 Октомври, 2009 Ще следя темата да видим кой ще се качи, аз съм ЗАИ все пак към колко часа, че аз съм на работа За това питам дали ще успея да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #423 Отговорено 23 Октомври, 2009 Роско, ако за неделя ще е до 2-3, пиши ме и мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
respawn 26 #424 Отговорено 23 Октомври, 2009 Принципно срещите са към 13 часа горе на паркинга, ако има навити и аз ще се кача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #425 Отговорено 24 Октомври, 2009 Еми аз ще отида тогава, ако има някой добре, ако ли не ще слизам надолу. Значи към 13ч. горе на паркинга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #426 Отговорено 24 Октомври, 2009 Еххххх... на работа съм тогава. Ако искате елате при мен ;) ще пием по едно кафе на бензиностанцията :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #427 Отговорено 24 Октомври, 2009 Че там и кафе ли правите еми хубаво тогава, аз ще дойда в 13ч. Надявам се няма да съм сам. Ставаше въпрос за АЛиКО-то в тракията нали. В един часът съм там. Само да не си останем двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #428 Отговорено 24 Октомври, 2009 Че там и кафе ли правите еми хубаво тогава, аз ще дойда в 13ч. Надявам се няма да съм сам. Ставаше въпрос за АЛиКО-то в тракията нали. В един часът съм там. Само да не си останем двамата E да не те..... надявам се и Ванко и Пламен да дойдат И най-новият хондаджия( Чочо) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #429 Отговорено 24 Октомври, 2009 ко стана сега...утре 13ч на АлиКо то на булеварда дето е в тракийския така ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #430 Отговорено 24 Октомври, 2009 Нещо против "новите Хондаджии" ли долавям Чочко го викай ти, да му видим бегачката, че аз съм назад с материяла и несъм я виждал още Иначе да защо не утре 13:00 на АЛиКО-то в тракията на булеварда, дано се съберем повечко, че да става лафа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #431 Отговорено 24 Октомври, 2009 Що ли така имам някакво лошо предчувствие, че никой няма да дойде. Незнам защо ама нещо като са ни възпитавали не са наблегнали на това да се подкрепяме. Пак се радвам, че този форум не е заприличал на останалите (повечето останали), където някой да каже нещо, което не се нрави на останалите и всички се нахвърлят върху него като глутница и го разкъсват направо. С гордост мога да заявя, че това е единственият форум, който посещавам с желание и се надявам така и да си остане. Поздрави на всички колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #432 Отговорено 24 Октомври, 2009 Е па на който му е кеф да идва 3-ма щя сме 100% Тъкмо може да обсъдим кой ще ми помогне в понеделник за смъкването на мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #433 Отговорено 24 Октомври, 2009 Тая тема се размърдала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #434 Отговорено 24 Октомври, 2009 (Редактирано) Тая тема се размърдала Ако не сме ние новите хондаджии.....вие няма да се обадите.. А между другото.... нещо взех да си мисля за една черна интеграла с 28 крачета и много информация на нея Редактирано 24 Октомври, 2009 от Ростислав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #435 Отговорено 25 Октомври, 2009 А не знам аз не му разбирам на тия интеграли , то всъщност как им се вика на тях и за какво служат ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #436 Отговорено 25 Октомври, 2009 А не знам аз не му разбирам на тия интеграли , то всъщност как им се вика на тях и за какво служат ? Незнам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #437 Отговорено 25 Октомври, 2009 В тоя Шумен, никой нищо неразбирал !!!, Не! просто нейскат да помогнат на колеги, за да не им вървят колите повече от техните! Колкото до срещата съжелявам колеги че неприсъствах бях в болницата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #438 Отговорено 29 Октомври, 2009 Роско, тази неделя там ли ще си, пак да направим едно кафенце. Ама да е към 12, че нещо зор я сколасах предната седмица Пък дето викаш новите хондаджии да поразбутаме малко старите и да се съберем този път повечко народ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #439 Отговорено 30 Октомври, 2009 ихаааа ! тая тема се размърдала младото поколение набира скорост само така Тряа да има надъхани хондаджий може да спетнем една седнична срешта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ростислав 86 #440 Отговорено 31 Октомври, 2009 Ами както решите аз съм си там и няма мърдане до 7 вечерта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове