Jump to content
THE BEAST

ЧЕТЕТЕ ХОРА КВИ КОЛИ КАРАТЕ!

Recommended Posts

В началото на тази година Honda изпаща на ринга за нов съперник на Golf и компания осмото поколение на Civic. Новият модел с четири врати обаче ще трябва да дели терен с досегашната версия с две врати, която вероятно ще остане още една година в производствената програма.Със своята елегантна каросерия с ясно изразени форми, радващият се на траен пазарен успех автомобил има славата на любимец на жените. Тази клиентела малко се интересува от това, че по отношение на вътрешния простор Civic не може да се мери с Golf IV или Astra. Цени се преди всичко концепцията на равният под, която превръща Civic в една от най-многовариантните коли за пазаруване в компактния клас.Гарант за успеха се оказва многообразието от каросерии, чиято гама се разпростира от вариантите хечбек и седан, през комбито Aero Deck, чак до версията Coupe. Положително е и обстоятелството, че на бързооборотните задвижващи агрегати, чийто спектър се простира от 75 до 200 к.с., не им липсва и темперамент. Според статистиката на Dekra към проблемните места спадат лошокачествени гуми, слабости в осветителната уредба, както и износване на елементи от задния мост.История на модела:1999 Подобряване на звукоизолацията и серийното оборудване.2001 Ново поколение с две и четири врати, спортна версия Type R с изключително бързооборотен двигател (200 к.с.)2003 Рестилизация, предлага се програмата ESP, 2.0-литрова (150 к.с.) и хибридна версия (83 к.с.)2004 Новост: 1,7 CDTI (100 к.с.)Препоръчвани двигатели1,7 CDTI със 100 к.с. Турбодизел с мощно ускоряване, равномерен ход, добри динамични показатели разход около 6,5 л/100 км2,0 със 160 к.с. Четирицилиндров агрегат със спокоен ход и бързи реакции, темпераментни динамични показатели, разход около 9 л/100 км.Типични слабости: * лошо спирачно действие * разбити окачвания на колелата * износване при задния мост * дефекти по електооборудването и осветлението * корозирала ауспухува уредбаОценка: * висока степен на надежност * темпераментни двигатели * много варианти на каросерията (с две и четири врати, купе, комби) * добра управляемост * удобно обслужване * тясно задно пространство (модели до 2001 г.) * малък багажник при моделите с две врати * шумни двигатели * посредствен комфорт на окачването :D:P:D:rolleyes: :rolleyes: :P:unsure::rolleyes::rant::guns::ppp:tease: има тука там нещо верно ама немам думи ето и линка:rolleyes:!http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...&pid=229178 МАЛКО ПО НАДОЛУ В СТРАНИЦАТА :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе... четох и останалите ревю-та... незнам кой драскач ги е писал ама са бахти съчиненията. Само хора които не са сядали зад волан биха се заинтересували.Само ще посоча две-три качества на ситроен и ще ви стане ясно за автора:"износване на елементи от спирачната уредба" - това само ако натискате спирачката!"със серво - изключително лесно управляем" - е мах си хас!"добра пъргавина при движение" - а когато е на място едвам мърда!... no comment :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми изглежда като че ли има някаква завист у човека който е писал статията. В форума почти всички караме хонда и не ми се вярва някой от нас да напише отзив в такъв дух. А по добро наблюдение върху тези коли от нашето няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво да четем писанията на некомпетентни хора.Дефектите в съвременните коли отдавна не сапосочените по горе!Мнението е супер не компетентно.Дефектите са явно смешни.А това,което цитира колегата за спирачките говори за това, какви тъпи журналисти драскат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мен пък ей тва ме "кефи": "Alfa 156 2002 е снабдена със специфичната горивна система JTS (Jet Thrust Stoichometric), чрез която горивото се впръсква директно в горивната камера. Двигателят е с работен обем - 2.0 л. и мощност 165 к.с. Това е двигателят с най-голяма литрова мощност сред бензиновите двигатели с директно впръскване - от 82 к.с. на литър и въртящ момент по-висок от 100Nm/l."

Мога да кажа само:" Dream on italians!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те тва последното ме застреля ахахах !! п.п Не трябва да е "Dream On Italians" ...те не твърдят че е с най-много коне от литър...ТЪПИТЕ български журналисти твърдят това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iondrive

Абе пич е тоя дето го е писал, няма спор!Странно как историята на модела е от 1999, като тогава нито почва 7мото, нито има фейслифт на 6тото поколение (освен май на японката, но 7мото май е наследник на англичанката(тук може и да бъркам)).Иначе за това с литровата мощност на алфата може и да е вярно (освен ако Тайп Р и С 2000 не са с директно впръскване)Добре ги реди обаче :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Е неее ,много се дразнят от такива тъпотиии ,ууф:lol: От ей такива т*п*н*р* хората се манипулират!Регистрирах се и нямам право да публикувам ,аман...

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе какво се нервите?! Човека преписва от някое онлайн издание (я мобиле, я аутобилд)

Е, вижте какво пише за Ауди и БМВ... кола без слабости НЯМА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

* лошо спирачно действие * разбити окачвания на колелата * износване при задния мост * дефекти по електооборудването и осветлението * корозирала ауспухува уредба

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАлеле ще повърна от смях :) тоя ако го видя някъде ще го сгазя (защото спирачките ми са с много слабо действие и не съм успял да спра като съм го видял) и докато лежи под колата ми ще го накарам да ми покаже къде точно ми е износен тоя заден мост, че ми стана много интересно, и гумите ще го накарам да погледне щото явно нещо по окачването им се е разбило 0_о сигурно граифера им е намалял ... и после ще го кача в колата да го закарам до болницата и да намери нещо електрическо което не работи в колата ми която е на 1000 години, а пък ако намери и 1 петно ръжда, ще му платя таксите в болницататоя маи е писал за форд или опел :o това го е писал някой лйохман според мен ... не мога да повярвам, че са написани подобни глупости ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...