rollin 463 #41 Отговорено 10 Май, 2010 (Редактирано) Тука при нас тая Събота имаше Рок фест с участието на 6 групи.... мнооо яко бешеhttp://www.katehizis.com/lives/livedet.php?id=1857пп... малко видеоhttp://www.vbox7.com/play:64c206b4http://vbox7.com/play:81615e2ahttp://vbox7.com/play:bfbeb5a8http://vbox7.com/play:594113bb Редактирано 10 Май, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #42 Отговорено 11 Май, 2010 И аз съм за фронт ъф стейдж. +1 Front of stage Left Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #43 Отговорено 11 Май, 2010 Уууу, лоши хора беее, на АЦ ДЦ ще ми ходят... да ви е мноооого шумно, мнооооого рокаджийско и мноооооооооооого бираджийско, демек ма мноооооу гадно Аз пък съм с билет за Сонисферата, а освен това мисля да се пусна на Спирит оф Бургазъм тази година, (Продиджи, Систем оф а Даун и т.н.).Тъй чи...до скуро пиенйе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #44 Отговорено 13 Май, 2010 И аз съм некъде там на зоната от 75 кинтас около сцената сърчащ. До утре железари! И яко АЦЕ/ДЕЦЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #45 Отговорено 13 Май, 2010 (Редактирано) Front of the stage - left Редактирано 13 Май, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #46 Отговорено 13 Май, 2010 Афтъра на Партиту ... най-вероятно ше е ТУК ! Ма за по сигурно .. ше се чуем по тИлИонитИ !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #47 Отговорено 13 Май, 2010 For those about to rock, we salute you!Ще се видим утре :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #48 Отговорено 13 Май, 2010 Късно е вече,ама айй тъй на някой да му се намира излишен билет за продан за сектор "В".... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #49 Отговорено 13 Май, 2010 Що за сектор В .. ве Мишо .. земай за ливадата и да пием бири на краче .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #50 Отговорено 13 Май, 2010 Остават 15-16 часа до AC/DC :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #51 Отговорено 13 Май, 2010 Щото ....,дълга и широка...,търся билета за моя колежка,на коята хем и се идва,хем сама не и се стои,а пък на мен ми подариха билет за сектор "В"...,виж че не е лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #52 Отговорено 13 Май, 2010 Схемата сложна ... емии , ако не са скиаме .. на "трена" .. скачай на афтърпартиту !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #53 Отговорено 13 Май, 2010 Схемата сложна ... емии , ако не са скиаме .. на "трена" .. скачай на афтърпартиту !! Ако чуеш нещо свиркай ,0888 949205 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #54 Отговорено 14 Май, 2010 Колега Paulaner а и всички,Продавам билет за Сектор А, Блок 15. Ето я темата: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48001Който го урежда - да звънка.For all about to rock...До довечера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #55 Отговорено 14 Май, 2010 Само за инфо :АС/DC променят движението в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OptimusPrime 2 #56 Отговорено 14 Май, 2010 ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #57 Отговорено 14 Май, 2010 Ей да не си забравите билетите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #58 Отговорено 14 Май, 2010 Тръгвамеееее . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #59 Отговорено 15 Май, 2010 Не мога да го възпроизведа, затова само ще напишаАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VoDo 5 #60 Отговорено 15 Май, 2010 Който не дойде изпусна АДСКИ МНОГООООООО !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #61 Отговорено 15 Май, 2010 Организма ми произведе оргазъм - Ангъс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #62 Отговорено 15 Май, 2010 (Редактирано) Първи клипчета в нета .... / качеството е отвратително , но поне дава някаква представа..... / за нивото на концерта http://www.vbox7.com/search/?completed=0&a...x_q=ac+dc+sofiq Редактирано 15 Май, 2010 от kokodaf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo33 0 #63 Отговорено 15 Май, 2010 Концерта беше супер. Чакаме Металика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #64 Отговорено 16 Май, 2010 Ето малко снимки от мен, за съжаление от към края на концерта, защото нещо ми се скапа SD картата на апарата и се затри всичко и само това е което успях да възстановя: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #65 Отговорено 18 Май, 2010 Концерта беше много як,но новината за смърта на ДИО направо ме попари.......................... Жалко за големия пич с невероятен глас.................... R.I.P. DIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #66 Отговорено 12 Юни, 2010 София Rocks наближава кой ще ходи и в кой сектор. Аз съм Fornt of the stage. Някой друг там? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #67 Отговорено 12 Юни, 2010 София Rocks наближава кой ще ходи и в кой сектор. Аз съм Fornt of the stage. Някой друг там?Епа язе баце, ама не помна дали отлЕво бех или отдЕсно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #68 Отговорено 12 Юни, 2010 Лева и десно имаше на AC/DC, тука е просто Front of the stage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #69 Отговорено 12 Юни, 2010 Сега си проверих билета, пише Front of stage - Left. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #70 Отговорено 13 Юни, 2010 И аз съм там и двата дена .Билета не ми е под ръка и не съм сигурен , ама май беше Front of the stage.Взех го преди 3 месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #71 Отговорено 13 Юни, 2010 И аз съм там и двата дена .Билета не ми е под ръка и не съм сигурен , ама май беше Front of the stage.Взех го преди 3 месецаАко си дал 179лв значи е Front Of Stage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #72 Отговорено 13 Юни, 2010 Ц.ц.ц .. ей само гъзари у тоя форум , аз цървула с Конова по бедност ше търками скамейкити на сектор Б с бинокли под мишница ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #73 Отговорено 13 Юни, 2010 Ц.ц.ц .. ей само гъзари у тоя форум , аз цървула с Конова по бедност ше търками скамейкити на сектор Б с бинокли под мишница ! Ако ме смачкат 1вия ден отпред, 2рия правим бартер с твоя билет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #74 Отговорено 13 Юни, 2010 И аз съм там и двата дена .Билета не ми е под ръка и не съм сигурен , ама май беше Front of the stage.Взех го преди 3 месецаАко си дал 179лв значи е Front Of Stage ДааааБлагдаря за подсказката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #75 Отговорено 13 Юни, 2010 (Редактирано) Ние също сме там - и за двата дни Чакам го с нетърпение!@ iVo®o©KonOff - И ние сме в сектор В, но не мисля, че ще има нужда от бинокли Редактирано 13 Юни, 2010 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #76 Отговорено 13 Юни, 2010 (Редактирано) Ц.ц.ц .. ей само гъзари у тоя форум , аз цървула с Конова по бедност ше търками скамейкити на сектор Б с бинокли под мишница ! Ако ме смачкат 1вия ден отпред, 2рия правим бартер с твоя билет Нема да ни смачкат,бреШа напрайме боен Хонда-Хеви квадрат Па и админа е там да ни варди Редактирано 13 Юни, 2010 от marto_1.8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #77 Отговорено 13 Юни, 2010 @ iVo®o©KonOff - И ние сме в сектор В, но не мисля, че ще има нужда от бинокли Братле , има вервай ми ... земи си един за всеки случай , инак ние сме в блок 18 ... Абе , ко ше каете да спретнем мошна среща преди кУнцертЯ в кръчмицата "Баба Яга" пред стадиона в парка ! Предния път на ДицитУ там са сбиргахме и мушкахме лимунатки ! Начи , ако цугу-мигуту почва в 17:00 , както е обявено , можем към/след 14:00 да са посберем и да си спретнем групова бирена оргия .... ам ??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #78 Отговорено 13 Юни, 2010 @ iVo®o©KonOff - И ние сме в сектор В, но не мисля, че ще има нужда от бинокли Братле , има вервай ми ... земи си един за всеки случай , инак ние сме в блок 18 ... Абе , ко ше каете да спретнем мошна среща преди кУнцертЯ в кръчмицата "Баба Яга" пред стадиона в парка ! Предния път на ДицитУ там са сбиргахме и мушкахме лимунатки ! Начи , ако цугу-мигуту почва в 17:00 , както е обявено , можем към/след 14:00 да са посберем и да си спретнем групова бирена оргия .... ам ??! Можееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #79 Отговорено 13 Юни, 2010 Ех само колко трудно ни навива тоя Иво брее. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #80 Отговорено 13 Юни, 2010 Аз съм в сектор А, блок 12, каквото и да означава. Исках да съм седнал някъде и да си поркам биричка. Не съм вече на години за "пред сцена" а и спомена които имам от Мейдън, нещо не се изкефих на това си място. А инъче за бирата - на линия съм. Само да се организираме - къде точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове