mallkiq 0 #601 Отговорено 23 Март, 2009 Какъв акорд я разправяите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #602 Отговорено 24 Март, 2009 Със черния сивик А62... бях аз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #603 Отговорено 25 Март, 2009 Айде момци тази неделя пак сме на манежа падасе месечната среща трябва да се уважи Аз сам там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #604 Отговорено 25 Март, 2009 И дано сме повече този път, а последното място не знам дали ще ни спечели като клиенти Но както и да е, така или иначе първо сме на Метро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #605 Отговорено 25 Март, 2009 Аз минах от там и свирнах ама имах работа в Метро, после вече ви нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #606 Отговорено 25 Март, 2009 (Редактирано) момчета понаже предизвиках от бмв клуба една 325 петица и ми каза пича че заминава извън бг и да доида в неделя на някакъв паркинг(кадето щели да имат среща на клуба им в неделя следобяд) ако искате направо на паркинга и направо да се тестваме срещу бмв-тата (тия 316-ки 318-ки и 320 ки.) и 325 за мене ;) :P :P :P :P Редактирано 25 Март, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sali1 0 #607 Отговорено 25 Март, 2009 Това ще е по-интересно и от "Формулата" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #608 Отговорено 25 Март, 2009 Срещата на БМВ е на паркинга на цурка в морската. Успех в рейса! Keep us updated! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #609 Отговорено 26 Март, 2009 значи да се подготвям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #610 Отговорено 26 Март, 2009 Естествено! Зяпнах и прогнозата за Бургас в неделя - слънчево и СУХО го дават и без валежи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #611 Отговорено 26 Март, 2009 (Редактирано) Последно може ли да ми кажете кога и къде ще се състой срещата и дали ще се варкате ако може дойда с баща ми да зяпаме щото едва ли ще се варкате пред цурка а пък още нямам книжка ... Ако недойда да знаете че ви стискам палци и изпапкайте някое друго бмв за следобедна закуска Редактирано 26 Март, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #612 Отговорено 27 Март, 2009 Последно може ли да ми кажете кога и къде ще се състой срещата и дали ще се варкате ако може дойда с баща ми да зяпаме щото едва ли ще се варкате пред цурка а пък още нямам книжка ... Ако недойда да знаете че ви стискам палци и изпапкайте някое друго бмв за следобедна закуска Срещата си е както си му е реда в неделя 13:00 на паркинга на метро а за нататака вече нищо не е сигорно предполагам че ще измислим нещо както винаги на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #613 Отговорено 27 Март, 2009 Последно може ли да ми кажете кога и къде ще се състой срещата и дали ще се варкате ако може дойда с баща ми да зяпаме щото едва ли ще се варкате пред цурка а пък още нямам книжка ... Ако недойда да знаете че ви стискам палци и изпапкайте някое друго бмв за следобедна закуска Срещата си е както си му е реда в неделя 13:00 на паркинга на метро а за нататака вече нищо не е сигорно предполагам че ще измислим нещо както винаги на място еее ок ако намеря някой приятелче с кола ще дойдем ще се постарая да е приятелче с хонда но нз ... пък може и с баща ми да дойда. Ще видим как ще се наредят работите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #614 Отговорено 27 Март, 2009 ем да се съберем в 1 и после ще го измислим аз лично ще звънна на тоя с бмв-то стига всичко да е наред; )) и наи вече времето да е добрре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #615 Отговорено 29 Март, 2009 Днес съм на линия , дане забравирте апаратите да снимаме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #616 Отговорено 29 Март, 2009 Приятно прекарване, аз пак съм на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #617 Отговорено 29 Март, 2009 аз пък не намерих аверче с кола и баща ми имаше работа и за това не дойдах пратете някой друго клипче после да не забравите и ви стискам палци дано да ги изядем за следобедна закуска Приятно прекарване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #618 Отговорено 29 Март, 2009 много добре мина )) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #619 Отговорено 29 Март, 2009 ако може пратете снимки и клипчета да гледаме и как свършихте :? изядахте ли БМВ-то :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #620 Отговорено 29 Март, 2009 Да днес беше много добре, Киро пускаи клиповете, не се прави на скромен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #621 Отговорено 29 Март, 2009 Айде дайте да скиваме дееЕЕеЕеЕеЕеЕеЕеЕеее..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #622 Отговорено 29 Март, 2009 еи пламен и тои прави клипове пусках се с едно бмв 318 ис турбо казаха ~240 коня..с шпер.- бих годругото беше е 30 с swap-нат двигател 2.5 192 коня с чип и генерация с къс диф и шпер.-бяхме на кантар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #623 Отговорено 29 Март, 2009 (Редактирано) Ей това вече се казва яка среща имаш стартове меренки яката работа.Пламката каза че ще пусне клипчетата в Вбокса когато може :worthy: Жалко че се получи малко кофти за 2-ма от бандата ама стават такива работи Редактирано 29 Март, 2009 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #624 Отговорено 29 Март, 2009 Ако броим и теб ставате трима .Пожелавам на Пламен и Дидо скорошно отстраняване на проблемите, а на теб още утре да си с две секунди по бърз до 100 :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #625 Отговорено 29 Март, 2009 Е момчета спрете малко че въввят хондичките да, ама чак да сте на били просто на старта тръгна по добре и дръпна с 1 кола ама до края въвяхме на такова разтояние. А иначе от летящ старт от 90 до 200км. губи стига така. А и моята е 1450кг. а тая хонда е сигурна не повече от 1000кг.И нещо друго има толкоз да върви пускал съм се с калибта чипосана 170кс. и я дърпам 30-40метра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #626 Отговорено 29 Март, 2009 Мисля че не трябва да има обидени и никои не казва че бмв-не е вървяло . Поздравявам момчетата с бмв-тата и им пожелавам да продължават да правят колите си и да има още стартове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #627 Отговорено 29 Март, 2009 (Редактирано) Е момчета спрете малко че въввят хондичките да, ама чак да сте на били просто на старта тръгна по добре и дръпна с 1 кола ама до края въвяхме на такова разтояние. А иначе от летящ старт от 90 до 200км. губи стига така. А и моята е 1450кг. а тая хонда е сигурна не повече от 1000кг.И нещо друго има толкоз да върви пускал съм се с калибта чипосана 170кс. и я дърпам 30-40метрада хахаха стига е маняк колата ти НЕ ТЕЖИ 1450 кг то е ясно 50-60 кг е по тежка от моита може ги качим на кантар.;п) бмв-то ти върви добре ) в междинните ускорения наи вече . !и на летящия от 80-90 до 200 ме друпна да без съмнение ! BMW 318is 16v Coupé {E36}Kerb weight 1240 kg 2734 lb Редактирано 29 Март, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dizzel 0 #628 Отговорено 29 Март, 2009 (Редактирано) :worthy: колата ти върви много добре ама само с чип и генерация доста ще е по слаба Кажи си сега какво друго има. Редактирано 29 Март, 2009 от dizzel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #629 Отговорено 29 Март, 2009 и дросел по голям скоро и валове ще има :worthy: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #630 Отговорено 29 Март, 2009 Да се извиня на някои колеги че малко ги изоставих...ама висчко друго днес беше доста добре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #631 Отговорено 29 Март, 2009 Та понеже не се сещат (не в момента) кой съм ...аз съм Кристиан с Д15-ката кадето много пуши... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #632 Отговорено 30 Март, 2009 даите снимки или клипчета да видим де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #633 Отговорено 30 Март, 2009 Първата истински пролетна среща Както се и вижда бяхме доста малко този път, не че това ни попречи да си изкараме добре де Тук могат да се видят и две клипчета, за съжаление без звук: http://vbox7.com/play:8c0b01f9 http://vbox7.com/play:d3d55ee8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #634 Отговорено 30 Март, 2009 pamo мерси за бързото инфо със снимките и клипчетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #635 Отговорено 30 Март, 2009 ххахахахахаха Киро с най бавната хонда ко сте го снимали е Пуши като някой цигански казан за ракия и тва ако ми е бърза хонда...........ПП: Киро ще ти викам вече бмв килъра и ведна лепенка ще ти направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #636 Отговорено 30 Март, 2009 Абе тва къде точно е снимано че нещо не мога да се ориентирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mallkiq 0 #637 Отговорено 30 Март, 2009 да е и аз тва штях да питам ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #638 Отговорено 30 Март, 2009 колите с ана паркинга на метро а клиповете са на КПП на изхода на бургас на пътя за Созопол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #639 Отговорено 30 Март, 2009 http://www.vbox7.com/play:22b5382b едно от мендругото и него скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #640 Отговорено 30 Март, 2009 Това е по-добро, снимано е от правилното място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове