Funkmaster 0 #401 Отговорено 13 Декември, 2008 ами колеги накрая кога ще се събереме...аз имам възможност на 21 а за 28-ми съм извън града... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #402 Отговорено 14 Декември, 2008 мен мъ кефи 28 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #403 Отговорено 14 Декември, 2008 значи на 28 а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #404 Отговорено 14 Декември, 2008 Крайната дата мисля е 21-ви за да е най спокойни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #405 Отговорено 15 Декември, 2008 На 21-и сякаш е по-добре.28-и е след Стефанов ден и няма да можем да станем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #406 Отговорено 15 Декември, 2008 Така ли. Представям си ако го празнувате с алкохол Сега сериозно - значи до 21-ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #407 Отговорено 15 Декември, 2008 Така ли. Представям си ако го празнувате с алкохол Сега сериозно - значи до 21-ви.Точно така Пламка 21-ви сме там апак ако някой има мерак и на 28 ще дойда но оговорката е 21-ви 13:00ч в на паркинга на МетроАйде Бургазлии и тук там някой от Айтос Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #408 Отговорено 15 Декември, 2008 И аз ще дойда на 21-и!Надявам се да се съберем повечко хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #409 Отговорено 15 Декември, 2008 И аз се надявам да съм налице,че имам да се хваля,а междувременно ако е сухо може да пробвам някои на старта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #410 Отговорено 15 Декември, 2008 Някой от Айтос ще пропуснат този път на кръчма съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #411 Отговорено 15 Декември, 2008 супер и аз съм там на 21-ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #412 Отговорено 15 Декември, 2008 И аз се надявам да съм налице,че имам да се хваля,а междувременно ако е сухо може да пробвам някои на старта Аххх тиии лошо момче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #413 Отговорено 16 Декември, 2008 аз ще ходя до турция на пазар на 21, така и на двете дати няма да мога да присъствам. Извинявам се за заявката за 21-ви по-горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #414 Отговорено 17 Декември, 2008 Айде Бургазлий и Бургазлийки 21-ви в 13.00ч на метро :) :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #415 Отговорено 18 Декември, 2008 там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #416 Отговорено 19 Декември, 2008 ако има кои да ми кара бегачката ще доида Не използвай 4-ки и 6-ци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #417 Отговорено 20 Декември, 2008 Хайде Примоско,хайде Бургас всичките кръчми бачкат за нас Утре ще се видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest z1atko #418 Отговорено 21 Декември, 2008 Пишете ме и мен колегитоя път ще я пръсна малкоче много мрасотия има по нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #419 Отговорено 21 Декември, 2008 Аааааааааа слабациии неска най сериозните бяхме z1atko pamo daddy gitobg Аз и Антон с прелиуда пак най серизните Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #420 Отговорено 21 Декември, 2008 СЛАБАЦИ !!Пак най-сериозни те се събрах ме !Но най-важното е че пак ни беше готино на тези които бях ме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #421 Отговорено 21 Декември, 2008 аз нямаше как да се пребера толкова рано Пътувах от Велинград и си бях в Бургас чак към 15ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #422 Отговорено 21 Декември, 2008 Аз бях в София и се качвам на автобуса и той ми вика закъде? и аз....Емиии за Стара Загора или за Бургас...и той е как така. и аз му викам ми и аз незнам ще реша в движение..Както и да е 6 часа до бургас ми се видяха много и слязох в зарата в 11 и нещо и си легнах пак по тва време, ама на другия ден...баси запоя в тая Зара уеееее. винаги... и се прибрах снощи вечерта...И нямам и нет и изобщо незнам кво става,ама сега ще наваксам.Аз съм за 28 също, че пропуснах срещички, докато бях в шопарландия Ама нито една хонда, минала покрай мен не съм пропуснал и да си мисля за марката и незнам просто и като колата ми седи в бургас, а аз съм в софия и за жени не мисля май толкова, колкото за колата,ама всъщност еднакво за 2-те мисля.Утре сигурно ще джиткам из града и Някой да Не се Уплаши,ако види сив седан 5-та да го преследва няколко километра...споко.. АЗ СЪм. Кирил беше 1-ви на мушката - от изгрев до М.Р. и му святкам отзад и никъв не ма вижда.... Аре Весело на Всички.. ПийС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #423 Отговорено 24 Декември, 2008 аз да пиша ли че се успах и да ми се смеете :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #424 Отговорено 24 Декември, 2008 Аз пък трябваше да работя че няма пари за тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #425 Отговорено 24 Декември, 2008 аз пък малко устанах без книшка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #426 Отговорено 24 Декември, 2008 Ааааааааааа само извинения чета тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #427 Отговорено 25 Декември, 2008 Според мен с тея оправдания само няма как да стане за да бъдете извинени от всички които седяхме на дъжда и ви чакахмеП.П. Така че другият път го дайте малко по-сериозно :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #428 Отговорено 25 Декември, 2008 Има ли вероятност да се спретне една срещичка набързо до към 2-3 че да мога и аз да се вясна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #429 Отговорено 25 Декември, 2008 Има ли вероятност да се спретне една срещичка набързо до към 2-3 че да мога и аз да се вясна Ако има други желаещи аз сам винаги на среща за такова мироприятие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #430 Отговорено 26 Декември, 2008 Аве важно е да се събираме от време на време,ясно е че не можем винаги да сме в пълен състав важно е да се карът хонди весело посрещане на новогодишните празници и за всички дрифтари аиде на вънима сняг и някои да внимават с бордюрите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #431 Отговорено 27 Декември, 2008 Последно утре ще има ли среща и ако има да е кум 2-3 понеже доста празнуват стефанов ден, май и аз имам като станислав,ама съм на Стоян сега и доста хора ще са се опукали у няма да станат за 1 часа.И другото е, че е такъв студ и незнам срещата...да не протече да седим в колите на включено па(о)рно...Аз утре така или иначе ще ходя до метро да си купувам сивик 8-ма тайп-Р с дистанционно,така че ако има коли - има...количката има и Турбо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #432 Отговорено 28 Декември, 2008 Последно утре ще има ли среща и ако има да е кум 2-3 понеже доста празнуват стефанов ден, май и аз имам като станислав,ама съм на Стоян сега и доста хора ще са се опукали у няма да станат за 1 часа.И другото е, че е такъв студ и незнам срещата...да не протече да седим в колите на включено па(о)рно...Аз утре така или иначе ще ходя до метро да си купувам сивик 8-ма тайп-Р с дистанционно,така че ако има коли - има...количката има и Турбо Станке маи маи маи няма да има среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #433 Отговорено 28 Декември, 2008 ква среща утре я кажете ще има или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #434 Отговорено 29 Декември, 2008 Здравейте дружина Искам да поздравя всички с коледните и новогодишни празници и да ви пожелая от все сърце, само хубави неща да ви се случват през новата 2009 година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #435 Отговорено 30 Декември, 2008 Пожелавам на всички ви весело изкарване на новогодишната вечер и през 2009 да ставаме все повече и повече :P party partyyyyyyyyy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #436 Отговорено 30 Декември, 2008 Здравейте дружина Искам да поздравя всички с коледните и новогодишни празници и да ви пожелая от все сърце, само хубави неща да ви се случват през новата 2009 годинаБрат ми! Ще има бой! Весело посрещане на новата 2009 година и от Търновската дружина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #437 Отговорено 30 Декември, 2008 Весело на всички и дано имате къде да празнувате, че аз май ще празнувам с телевизора мисля да отида на центъра да видя дали ще има хора и фоеверки.И не карайте пили...вчера оставих хондата уж, за да пийна по едно питие и хванах такси,дет шофъора беше насран направо,едвам говореше....ужас.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #438 Отговорено 31 Декември, 2008 Аре весело посрещане на новата година и ще се видим след празниците.Ако можем да гледаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #439 Отговорено 1 Януари, 2009 За много години тайфатааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #440 Отговорено 1 Януари, 2009 За много години на всички и безаварийна 2009г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове