power dream 2 #1201 Отговорено 23 Май, 2010 сигорно на метро ще е ???? ;) ;) ;) :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #1202 Отговорено 23 Май, 2010 извинявам се че пускам този отговор тук но не намерих тема-срещи и колеги от Айтос.днеска бях цял ден в този град и ви казвам че не знам дали Перник е град на Голфа ама Айтос определено е.броих на 10 автомобила 6 бяха Голф. към колегите от бургас-я направете едно походче натам ,че да видят в този град ,че съществуват и автомобили с марката Хонда бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1203 Отговорено 23 Май, 2010 Е аз често минавам през Айтос по работа. Знам какво е положението. Мернат ли Хонда започва едно даване на газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1204 Отговорено 26 Май, 2010 На 30.05.2010 в 19:00 ч. на Метро ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1205 Отговорено 27 Май, 2010 На "Метро" или ще се пробва предложението на "ZaRRicK" ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1206 Отговорено 27 Май, 2010 Този път аз пропускам, че ще съм в Сф и може би там ще ида.И още едно предложениице:Освен площадката пред психото има и едно ново паркингче на колелото за Несебър, на края на велоалеята покрай парка. Правено е за желаещите да наблюдават пилета на езерото и солниците. Предполагам по тва време ще е празно. Капацитета му е малък, но нас ни устройва. Правата след лукоила за гонкаджиите е на 30м. Самия паркинг е на самото колело.Остава обаче и на двете места проблема с насекомите/комарите, както спомена и КИро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1207 Отговорено 27 Май, 2010 (Редактирано) Къде се засили пък ти в София? Поздрави на тамошните колеги Пък ако имаме нужда от разнообразие от място за срещите, нека го решим колективно на познатото "Метро"Не чрез форума, че е доста по-трудно Ако искате нещо по-екзотично след срещата, може да не се "капаньосваме" пак на обичайното място, а да отскочим до Сарафово например. Там сме ходили с някои от вас заедно с Мазда/Митсубиши клуб. Прилично е мястото за отсядане, и е с гледка към целия бургаски залив. Или където се събрахме ПАК с Мазда/Митсубиши малко след Черноморец. Друго приятно близко място са заведениицата преди Нефтеното пристанище - пътя след хижа "Странджа". Аз като цяло не си падам по заведенията, но от там останах очарован. Много видове риба се предлага, спокойно е, пък и гледката не е за изпускане. В една от следващите срещи ще ви офертирам и за ходене до "Медни Рид", ако естествено се намерят съмишленици на карането на места без светофари Пък който се навие До 30-ти Неделя! Редактирано 27 Май, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1208 Отговорено 30 Май, 2010 дано незавали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1209 Отговорено 30 Май, 2010 В 19ч. на метро ли е последно срещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1210 Отговорено 30 Май, 2010 дано незавали Май трябваше да не я мия моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1211 Отговорено 30 Май, 2010 много несериозни, никой не дойде а аз едвам стигнах до метро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #1212 Отговорено 30 Май, 2010 Айде бре ... къде са ви снимките да ви скиваме кво сте направили днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1213 Отговорено 30 Май, 2010 Бях там към 19:20 и се засякох с колегата "K1r1L". При този дъжд който се изсипа се предположи, че среща едва ли ще има и си заминахме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1214 Отговорено 30 Май, 2010 (Редактирано) Няма такива Голямо се изсипа точно за срещата. Пак добре, че не беше градушка. Житомире, аз се отбих до ОМВ-то. Никой не мернах на Метро и продължих Разминали сме се.. п.п. аз ли подраних ... както и да е Редактирано 30 Май, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1215 Отговорено 30 Май, 2010 не си струваше чакането в тоя дъжд0-> беше бедствено положение направо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #1216 Отговорено 30 Май, 2010 Тия ващи хонди неплуват ли е че бедствено полужение ?Аз нам един прелюд газеше яко във водата до прозорците и нищо не го спря.Кире само оправдания от теб ,ако имаш проблеми с водата да ти мотнираме перка бе :0 хахахахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1217 Отговорено 31 Май, 2010 че аз бях там водата ми стигаше до фаровете още единия е пълен с вода дори защото му бях забравил капачката отворена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1218 Отговорено 5 Юни, 2010 Утре в 17:00 на Лукойл-а по пътя за Созопол ще се събират японки Който има желание да заповяда. Сега научавам - сега пиша.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1219 Отговорено 6 Юни, 2010 от наще някои ще ходи ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1220 Отговорено 6 Юни, 2010 (Редактирано) Зависи от времето п.п. Аз мога ли да се причисля от "вашите" Редактирано 6 Юни, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1221 Отговорено 6 Юни, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1222 Отговорено 6 Юни, 2010 Някой ще ходи ли? Ако се задържи така стабилно (да не вали много) времето де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1223 Отговорено 6 Юни, 2010 Памо е тук при мен и каза, че ще ходи на 101%.Може би и аз ще отскоча с него.Дайде да се съберем някъде и да ходим заедно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1224 Отговорено 6 Юни, 2010 Добре звучи! Къде искате да се съберем, че да ходим заедно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1225 Отговорено 6 Юни, 2010 ако невали и аз сигурно ще доида !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
power dream 2 #1226 Отговорено 19 Юни, 2010 как е хонда фенове ще има ли среща на27.06.2010 ? :bg: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1227 Отговорено 20 Юни, 2010 Момчета и момичета, ще дойда на срещата за да се разберем там , но нека го напиша тук.Ако някой ще тръгва за националната още в петък може да пътуваме заедно.За сега сме се разбрали в 8.00 да тръгваме от ЛукОйл-а на магистралата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1228 Отговорено 25 Юни, 2010 В 19:00 ако няма порой, градушка или цунами елате да побъбрим за биг срещата, или просто така.. Метро, къде другаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1229 Отговорено 25 Юни, 2010 Много слаби срещи , много слабо записване за националната ... чувствам се ужасно все едно в Бургас феновете ги няма ...Памо да не сме само двамата на срещата - ела утре да пием кафе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #1230 Отговорено 26 Юни, 2010 (Редактирано) колко часа ше се трагва .... аз сигорно ще дойда но сам сам.. в колата за сега... но ще ме удари в кръста иначе сам ЗА ето линк за маршрута : http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=31c...acd07fc79bd18e5Ямбол,Сливен,Ст.Загора там кво става ще ни чакат ли да сме заедно ? Редактирано 26 Юни, 2010 от ecs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1231 Отговорено 26 Юни, 2010 Не бе , тва си говорим за срещата утре, месечна , на Метро в 19 часа Иначе тръгването нали ви писах.Който тръгва в петък може да пътуваме заедно.Аз тръгвам в 8.0 от Лука на магистралата, за да хвана ямболска, сливенска , старозагорска група и да сме преди голямата жега на място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1232 Отговорено 26 Юни, 2010 За утре и аз сигурно ще доида! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Inaff 13 #1233 Отговорено 27 Юни, 2010 И аз ще съм на НС 2010, но в събота. Кой знае стикерите как ще се получават? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1234 Отговорено 27 Юни, 2010 Аз ще ги раздавам Днеска на срещата ще ви кажа кога и как Ачо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boro76 0 #1235 Отговорено 27 Юни, 2010 здравеите колеги.ако има някои онлайн от Бургас,моля дами кажете днес ще имали срешта на метро паркинга и в колко чеса.Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #1236 Отговорено 27 Юни, 2010 здравеите колеги.ако има някои онлайн от Бургас,моля дами кажете днес ще имали срешта на метро паркинга и в колко чеса.Благодаря ви предварително. 19 часа на Метро Паркинга колега ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boro76 0 #1237 Отговорено 27 Юни, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги на мен се падна честа да пусна и тази тема за което ви благодаря МЕСЕЧНА СРЕЩАНека да се съберем на 25.05.08 Неделя в 19:00 ч ПАРКИНГА НА "МЕТРО" Силно се надявам да се съберем повечко Хондавелки п.с: Искам само да кажа,че занапреде месечните срещи ще се уговарят в тази тема Надявам се да стане традиция и нека правим месечни срещи всяка последна неделя от месеца БЛАГОДАРЯ КОЛЕГИ Редактирано 27 Юни, 2010 от boro76 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boro76 0 #1238 Отговорено 27 Юни, 2010 здравеите колеги.ако има някои онлайн от Бургас,моля дами кажете днес ще имали срешта на метро паркинга и в колко чеса.Благодаря ви предварително. !!! !!! 19 часа на Метро Паркинга колега !мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1239 Отговорено 27 Юни, 2010 (Редактирано) ЩЕ ИМА!ДНЕС В 19 ЧАСА !!!Да вземем да се посъберем, че направо ме е срам като знам колко коли ще ходят на национална от Бургас ... Редактирано 27 Юни, 2010 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1240 Отговорено 27 Юни, 2010 Момчета и момичета, правя всичко възможно за да задържа още 3-4 часа тоя порой който се заформя !!!Не се жалете, а елате да се видим !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове