pamo 346 #1161 Отговорено 6 Април, 2010 Аз нямам против. Свободен съм във всеки смисъл. Ако и други се навият ще се заформи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1162 Отговорено 7 Април, 2010 Май ще ми доиде малко рано. Ако я бутнем към 5часа може и да успея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1163 Отговорено 7 Април, 2010 Това го разбирам като намек за преминаване към лятно време за срещи. Защо пък не? Само дано и други колеги четат темичката и пишат по нещо, че напоследък почти никой zIatko, дано си прочел личното. Това е което можах да направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1164 Отговорено 8 Април, 2010 За 17h и аз ще имам шанс да се вясна. Тя моята малки киха и кашля от към трети цилиндър ама пак ще се дотътри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1165 Отговорено 8 Април, 2010 Ако се реши за лятно време не е казано че трябва да е в 5ч. Може и по късно(6 или 7). Нека народа да каже! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1166 Отговорено 8 Април, 2010 Така или иначе вече е светло, хайде да е в 19:00 ч., и ние да преминем на лятно време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1167 Отговорено 10 Април, 2010 (Редактирано) Това ли е? 4 коли? Добре, ще дойда в 19:00. Редактирано 10 Април, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1168 Отговорено 11 Април, 2010 Това ли е? 4 коли? !!! Добре, ще дойда в 19:00.17 ; 19, последно колко часа бе хора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1169 Отговорено 11 Април, 2010 Като гледам остава 19h, на линия съм ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1170 Отговорено 11 Април, 2010 В 19ч. ще се видим тогава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #1171 Отговорено 11 Април, 2010 Съгласен !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1172 Отговорено 18 Април, 2010 Fast quiz: Да земем да ги направим сяка седмица ли тез срещи?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1173 Отговорено 18 Април, 2010 Друго си е сега с Хондата, а? Не се издържа... И аз не издържам, кара ми се, и затова ще си направя лека екскурзиика - исфирясвам към Пловдив, може и Габрово после (ако стигне ценната течност ) На шипка е готино, пък и да се видя чат/пат с феновете, и като се върна може да изплякам едно заглавие за тема седмична среща. Тя да е освен месечната, и който му се "сбира" по-често - enjoy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #1174 Отговорено 20 Април, 2010 Аз съм съгласен да се събираме всяка седмица.То е ясно кои се събират постоянно било то за седмична,междуседмична и месечна сбирка.Общо взето съм ЗА. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #1175 Отговорено 20 Април, 2010 (Редактирано) Колеги,не е лоша седмичната среща,само че си изберете ден на които повече хора да са свободни за да има купон!И час подходящ за това!В Пловдив ни бяха в сряда от 19.00 и нямаше много желаещи в повечето пъти и после я направихме в неделя от 15.00 и така мисля че се получи по-добре!Аиде със здраве и поздрави от Пловдивските фенове пп-съжалявам за колегата рамо ,че идването му в Пловдив не бе чак толкоз приятно колкото е очаквал!Кофти е за добър ден да имаш работа с ченгетата и за добро утро пак. . . Редактирано 20 Април, 2010 от Riko_Chervenia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1176 Отговорено 20 Април, 2010 (Редактирано) Мерси И аз мисля Неделята за удачна Редактирано 20 Април, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1177 Отговорено 20 Април, 2010 Това няма нищо общо с прекарването. Пътя, и пътуването на обратно... всичко беше гладко, и повече от приятно. (е, престоя малко ме трогна - почувствах се специален... много нежни и внимателни "сили на реда" Но просто така се случи.. Аз взимам само положителното - с вас си изкарах добре, с приятелите от града ви също добре. Всяко ядосване си е за моя сметка, а смисъл няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1178 Отговорено 21 Април, 2010 седмичните срещи не са ли обречени на провал ?на 2-е седмици не е ли по добрепреди нали се събирахме и всяка седмица.. и идваха по 2-3 коли то 1-н път в месеца идват 4-5-6 ...... (малко !)какво остава.. за всяка седмица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #1179 Отговорено 21 Април, 2010 седмичните срещи не са ли обречени на провал ?на 2-е седмици не е ли по добрепреди нали се събирахме и всяка седмица.. и идваха по 2-3 коли то 1-н път в месеца идват 4-5-6 ...... (малко !)какво остава.. за всяка седмицаОбричате си ги сами! Щом никои не идва,значи няма интерес,щом няма интерес значи няма фенове. . . . . така мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1180 Отговорено 22 Април, 2010 (Редактирано) Не виждам кво лошо има да са всяка седмица! Ние така или иначе сме си около 10ина коли по редовните. И три коли да се съберем за два часа и една приказка пак си е далавера. Така и така сме по капаните цаца и картофки нали има, лято е А и ще се прави сверка тука кои ще присъстват. Почти сигурен съм че поне по 3ма-4ма без работа ше се намерят секи път да убият малко време. Редактирано 22 Април, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1181 Отговорено 22 Април, 2010 (Редактирано) седмичните срещи не са ли обречени на провал ?на 2-е седмици не е ли по добрепреди нали се събирахме и всяка седмица.. и идваха по 2-3 коли то 1-н път в месеца идват 4-5-6 ...... (малко !)какво остава.. за всяка седмицаОбричате си ги сами! Щом никои не идва,значи няма интерес,щом няма интерес значи няма фенове. . . . . така мисля глупости говориш щом няма интерес значи няма ФЕНОВЕ - !! ( това да ходиш по разни срещички не те прави фен.)мен ме кефи хонда карам хонда (Фен съм на хонда не на срещички) и ся кво правим не съм фен ли ??? Редактирано 22 Април, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1182 Отговорено 24 Април, 2010 Ооо аз си мисля, че няма смисъл от официални срещи всяка седмица. Малко коли се събираме попринцип. Според мен е по-добре срещите да си останат както е сега - през седмица. Но това не пречи някой ако има иедя да пише тук, може и да се съберем извънредно. Айде, приятно прекарване на срещата, аз не е сигурно дали ще успея да дойда, но няма значение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #1183 Отговорено 24 Април, 2010 това според мен трябва да го обсъдим утре на срещата а последно дали ще има ? и в колко е чесът е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1184 Отговорено 24 Април, 2010 Окей, засега не виждам някаква инициатива за час, или въобще инициатива за среща утре, така че си пиша каквото ми хрумне. В 15.00 съм там, понеже ако никой не дойде да използвам малко от неделята, и да си спретна един маршрут извън града.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1185 Отговорено 25 Април, 2010 Окей, засега не виждам някаква инициатива за час, или въобще инициатива за среща утре, така че си пиша каквото ми хрумне. В 15.00 съм там, понеже ако никой не дойде да използвам малко от неделята, и да си спретна един маршрут извън града.. Дайте ако искате да е към 17 часа че да има време за разходки преди това. Аз вече съм пълноценен "ХОНДАДЖИЯ" с кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1186 Отговорено 25 Април, 2010 Най-после... Не си само ти. Още един хеч е изкаран на пътя. Дано дойде Добре, нека е 17:0017:00 първи път ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #1187 Отговорено 25 Април, 2010 Момчета и момичета срещата остава за 19:00 часа на МЕТРО ТАКА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ П.П. И АЗ ЩЕ ДОЙДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1188 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) Мен и 17ч и 19ч ме устройват, така че чакам потвърждение за някой от двата! Редактирано 25 Април, 2010 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #1189 Отговорено 25 Април, 2010 И аз съм в играта само кажете точно в колко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #1190 Отговорено 25 Април, 2010 И аз съм в играта само кажете точно в колко Дидо каза 19 така че нека да е 19 часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1191 Отговорено 25 Април, 2010 (Редактирано) и аз наи вероятно ще мина Редактирано 25 Април, 2010 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1192 Отговорено 25 Април, 2010 Айде бе, само аз ли липсвах Ама поне пак бях заедно с две хонди,че и се возих в едната Я споделете как мина срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #1193 Отговорено 25 Април, 2010 Повече от добре. Без подробности Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1194 Отговорено 26 Април, 2010 Екстра беше, аз съм доволен! И време е за поредния FAST QUIZ! Какво ще кажете за тази локация, като за място за срещи: Паркинг (бивша спортна площадка) пред психото в Морската Градина! Мястото е просторно и обикновено е празно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #1195 Отговорено 29 Април, 2010 вечер е пълно с комари и други неща :D за през деня за срещи сякаш е добре игрището не е малко но дали някои не го използва през деня да играе или нещо подобно ?(все пак е игрище) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EK4 0 #1196 Отговорено 29 Април, 2010 Как ми се идва и на мен ама все още нямам хонда след месеци може да се видим.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #1197 Отговорено 16 Май, 2010 Абе днес ще се съберем ли? Нали е средата на месеца? Много сме несериозни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #1198 Отговорено 19 Май, 2010 Така е, несериозни сме Но какво да се прави...трябва да пишем в темата в началото на седмицата, за да може евентуално да се съберем в неделя. Схемата е сложна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #1199 Отговорено 22 Май, 2010 Ще има ли среща скоро или не? И кога ще е, къде ще да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #1200 Отговорено 23 Май, 2010 Да на 30.05.2010 ! НО НЕЗНАМ КАДЕ ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове