анна 0 #921 Отговорено 4 Септември, 2009 Къде сте бе,банда?! Тази неделя срещата на вече добре познатия ни Мазда-клуб ще се проведе в 18 часа на Лукойл (на изхода към Сарафово, до Пежо). Ще се ходи на някакво заведение в Сарафово, което някой от нашите (не помня кой) беше предложил на последната среща. Почти по традиция ВСИчКИ СМЕ НАЙ-ПРИЯТЕЛСКИ ПОКАНЕНИ на по студена бира (кола,сок или боза) и сладки приказки. Надявам се този път постът ми да не остане пост в пустиня , влизайте от време на време в този сайт, ей! :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #922 Отговорено 4 Септември, 2009 Ех,Светле, как ме изпревари начи! Това беше моя реплика,трябваше аз да...бадига-бадига...Ще ти го върна на отсечката към Сарафово ))))))))))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #923 Отговорено 4 Септември, 2009 Бързай бавно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #924 Отговорено 5 Септември, 2009 В неделя 06.09.2009 г. Мазда клуба се събираме на бензиностанция Лукойл на изхода за Поморие и после ще отпрашим към Сарафово за по биричка! Който има желание за разходчица да заповяда! Къде сте бе,банда?! Почти по традиция ВСИчКИ СМЕ НАЙ-ПРИЯТЕЛСКИ ПОКАНЕНИ на по студена бира...Малко "ъпче" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #925 Отговорено 5 Септември, 2009 еми тъкмо ако единият остане незабележим,поне другият...хахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #926 Отговорено 6 Септември, 2009 Колеги, за съжаление тази неделя ще трябва да я пиша дъждовна , 4е утре рано рано пътувам към Варна понеже имам изпит. Но на следващата ще се постарая да си домъкна задника Поздрави на вси4ки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tdt_76 0 #927 Отговорено 8 Септември, 2009 Поздрави на всички от клуба на мазда Тази неделя срещата беше скромна, но сплотяваща Надявам се да продължаваме така и за напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #928 Отговорено 9 Септември, 2009 нещо тази седмица ще праим ли или кога ще се видим пак че се затъжих за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tdt_76 0 #929 Отговорено 10 Септември, 2009 Ако има желаещи тази седмица сме на "Маргарита" в Славейков тази неделя! Намира се до " Златното пиле" срещу "Практикер"! /друго друго намира се до 11 блок/ - за всички който не разбраха да влязат във форума на мазда http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?p=174766#174766 и там я има и схемата - как да стигнете до заведението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tdt_76 0 #930 Отговорено 10 Септември, 2009 упс забрави да ви напиша в колко е срещата в обичайното за нас време 18:00 очакваме ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #931 Отговорено 10 Септември, 2009 еми нз дали ще успея да дойда ще се опитам но не гарантирам (най-вероятно няма да мога щото съм на рожден ден... ) а които се е затъжил за мен на 15 от 11-12 чеса съм на моста може мине ме види : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #932 Отговорено 13 Септември, 2009 Някой нещо за днеска ще се ходи ли някаде или не аз съм навит за ходене на някаде по всяко време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #933 Отговорено 13 Септември, 2009 Eй колеги бутнете едно рамо с търсенето на квартира тук в Бургас,ако някой знае нещо хубаво до към 300 кинта да пише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_ 0 #934 Отговорено 17 Септември, 2009 здравеи те колеги скоро ще имали няква среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #935 Отговорено 17 Септември, 2009 нз както кажете тоз път ще остана за повече време таз неделя май много е късно да се оговаряме ама ако има навитаци няма никъф проблем а пък ако не дайте другата неделя се видим че почнах да плачкам за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #936 Отговорено 18 Септември, 2009 Айде бе пичове,някой нещо няма ли да предложи-всички знаем да питаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #937 Отговорено 18 Септември, 2009 Еми аз предлагам другата неделя да се съберем в 19:00 на метро да се видим че вече се за тъжих за хондичките ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #938 Отговорено 19 Септември, 2009 Еми то другата неделя е 27-ми то тогава си е срещата определено ще се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #939 Отговорено 19 Септември, 2009 дам то аз неска се усетих (рофл) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tdt_76 0 #940 Отговорено 19 Септември, 2009 Здравейте Honda Клуб ;) Mazda Клубът ще се сабираме в неделя (20.09.2009) в обичяйния ни час 18:00 на паркинга на Капани Който желае може да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #941 Отговорено 25 Септември, 2009 Колеги тази седмица нещо ще правим ли??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #942 Отговорено 26 Септември, 2009 еми попринцип ще правим се пак е месечната ни среща аз ще дойда ама може малко да позакъснея ...смисл да дойда към 19:10-19:15... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #943 Отговорено 26 Септември, 2009 И аз, и аз ще дойда. Най-накрая! Много ми домъчня за вас. Че и във форума не бях влизала доста време... Айде до утре, колеги!П.п. Феникс, мойто момче, оглеждай се малко като вървиш из центъра, ако обичаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #944 Отговорено 26 Септември, 2009 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #945 Отговорено 26 Септември, 2009 И аз, и аз ще дойда. Най-накрая! Много ми домъчня за вас. Че и във форума не бях влизала доста време... Айде до утре, колеги!П.п. Феникс, мойто момче, оглеждай се малко като вървиш из центъра, ако обичаш! :О че къде си ме видяла тцтцтц еххх начи викай по силно другия път като ме видиш къде точно си ме видяла доло до хотел България предполагам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #946 Отговорено 27 Септември, 2009 (Редактирано) @Sanchesss неска ти що не гледаше по хубаво докато си караше хонделката а до НХК мина до мен точно и не се обади тцтцтц Редактирано 27 Септември, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #947 Отговорено 28 Септември, 2009 Колеги някой случайно да има познат който продава 14' ки лети 7.5ж???ако има някой нека се обади че ще изсипвам хондицата на земята... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #948 Отговорено 2 Октомври, 2009 Здравейте на всички от мен....та едно пиленце ми каза че ще получим хавлените кърпи в понеделник...моля ако някой от по-долу изброените се познае да ми се обади:Brutalism Станислав Недков Бургас 2dida87 Диляна Димова Бургас 3Fiend Кирил Димов Бургас 2MUGEN_ Валери Георгиев Бургас 1Rumaneca Павел Иванов Бургас 1Sanchess Саня Върбанова Бургас 1....за да може да се уговорим да си ги вземете от мен....аз се познах,сега да ви видя и вас!Опс тела ми е 0885 811290-Диляна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #949 Отговорено 5 Октомври, 2009 Напомням на всички които са поръчали кърпи(гореизброените)....обадете се да се разберем как да си ги получите.Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #950 Отговорено 9 Октомври, 2009 На последната среща бяхме говорили да вземем паста на 3М на партия някой да се вклиучи в играта за сега се аз и Пламката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #951 Отговорено 9 Октомври, 2009 (Редактирано) Дайте накави цифри за тая паста! Редактирано 9 Октомври, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #952 Отговорено 10 Октомври, 2009 Ами засега няма точна цифра. Ще видим в понеделник с Красьо нещата на "3М" и ще пишем. Грубо предположение е да ни излезе по около 10 лева на кола, но това зависи от конкретната нужда и дали ще вземем на грамаж или ще разпределяме цяла опаковка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #953 Отговорено 21 Октомври, 2009 Абе тая неделя гледам е последна. Ще се посъберем ли да се видим и разговорим? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #954 Отговорено 22 Октомври, 2009 (Редактирано) еми аз съм там ако ще и сам да съм само трябва да оточним чеса вече дали ще минаваме на зимното време тоест в 13:00 или още ще сме в 19:00 :? Аз предлагам тази седмица последно 19:00 и от другата вече в 13:00 За да може да няма объркани и т.н. и вече на срещата да мислим по въпроса дали ще сменяме чесът Редактирано 22 Октомври, 2009 от Phoenix_bs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #955 Отговорено 24 Октомври, 2009 (Редактирано) Две птички пролет не праят!Нулев респонс!Да разбирам ли че тоя месец пропускаме!?!?П.С. В 13.00ч. едва ли ще е подходящо точно тази неделя като се има предвид, че има рали в Бургас и сигурно ще има желаещи да гледат (като мен). Редактирано 24 Октомври, 2009 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #956 Отговорено 24 Октомври, 2009 Е що те сиг. ще дойдат и други просто не са погледнали темата ла у ще има хора най-вероятно така че по добре да отидем а и това за ралито съм съгласен щото и аз ще ходя на ралито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #957 Отговорено 25 Октомври, 2009 Айе в 7 сме там нали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #958 Отговорено 25 Октомври, 2009 много добре се получи срещата !!! надявам се да ви е харесало кафенцето в което отидохме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #959 Отговорено 25 Октомври, 2009 Ей голяма съм марда! Писах, писах и накрая кат стана време забрайх да дойда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #960 Отговорено 1 Ноември, 2009 е карай е случва се да забрай човек :P ама гледай да не ти става навик :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове