dida81 0 #881 Отговорено 22 Август, 2009 Оооо ти се авърна бе приятелю,напусна я тая София и ся нямаш търпение да ни видиш......ми трябва да има нещо нали е последната неделя! п.с.Ачо къв е тоя парадкос бе хем изтънчени дами хем хабургери маат в Макдоналдс.....виш ква била днешната младеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #882 Отговорено 22 Август, 2009 хмммм и на мен ми се приходи в Макдоналдс щом хондаджийките редовно го посещават..........кога е следващата среща? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #883 Отговорено 22 Август, 2009 Хаха, Диде ... ужасна работа ти казвам.. децата немат спира4ки маат ли маат кифтета и фафли , а ти за Макдоналдс се 4удиш Майна, аре бе, ей къде е Бургас. Ела да са намааме кат манекенки в Макдоналдс Таа к´во викате за утре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #884 Отговорено 22 Август, 2009 Еми дайте да се съберем в 19:00 на метро ако искате както обикновенно а нали се говорише нещо за това че ще се събираме с маздите смисл ще ходим на тяхната збирка или те ще дойдат на нашата дайте да оточним нещата че да не стане пак някво объркване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #885 Отговорено 22 Август, 2009 Само на мен ли ми се струва, че не утре (23.08), а следващата седмица е последната Неделя (30.08). Пък когато кажете, тогава ще се съберем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #886 Отговорено 22 Август, 2009 не бе и аз знам ама дайте по често да се събираме че почнахте да ми липсвате ;( :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #887 Отговорено 22 Август, 2009 Нямам нищо напротив. Даже мисля, че веднъж бях предложила да се събираме всяка втора и последна неделя, ама..... Но сега мисля, че ако се уговорим за утре, най-много да сме 2-ма, 3-ма, защото повечето колеги си знаят за последната неделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #888 Отговорено 22 Август, 2009 е като сме 2-ма 3-ма не означава че неможе да си прекараме добре :whistle: :whistle: :ppp :ppp Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #889 Отговорено 22 Август, 2009 Само на мен ли ми се струва, че не утре (23.08), а следващата седмица е последната Неделя (30.08). Пък когато кажете, тогава ще се съберем. НЕ! И на календара тъй му се струва Но и аз така - когато кажете...А, да, и благодаря на феновете на другите две марки за идеята, мястото и т.н.! Добре изкарахме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #890 Отговорено 22 Август, 2009 (Редактирано) Добре. Ще дойда утре на Метро, но трябва да обещаете да ме черпите един сок. А ако нямате нищо против, може да се съберем (силно казано ) по-рано. Редактирано 22 Август, 2009 от Sanchesss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #891 Отговорено 23 Август, 2009 еми както прецените намен ми е се тая просто да сме повече хора аз ще се обадя на красимир и на анна да им кажа че неска ще се събираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #892 Отговорено 23 Август, 2009 Моля,моля,идеята беше лично моя,не че си прося благодарности,хахаха!Та станало е недоразумение,никой нищо не е запомнил,явно защото много се е забавлявал :РТа припомням ви,че говорихме как днес има саунд-тунинг-фест в лъка,на който ще ходят не само "наши" Извинявам се,че не влязох по-рано да ви припомня,щях да се радвам да ви видя там... ,но нямах тази възможност.Аз следобед заминавам (без кола),ако някой успее да дойде...ще е супер. Ако ли не,ще пробвам да снимам. ))А вие довечера не се забавлявайте прекалено много без мен :Р:Р:Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #893 Отговорено 23 Август, 2009 Сега научих,че маздаджиите се събират в 18 часа на паркинга на капани,ако някой има възможност и желание...А това те да са ни на гости беше наистина за позледната неделя-30.08.'09 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #894 Отговорено 23 Август, 2009 Ще се събираме ли днес в 19:00ч. ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #895 Отговорено 23 Август, 2009 еми както кажете аз искам но кажете ако няма да знам да се оговарям за кафе ла у ;( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #896 Отговорено 25 Август, 2009 Тази неделя, 19:00ч. Метро ??? Вече е официалната ни месечна среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #897 Отговорено 25 Август, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ,КОЛЕГИ ПРИПОМНЯМ ВИ,чЕ ТАЗИ НЕДЕЛЯ, 30.08'09 щЕ ИМАМЕ ГОСТИ ОТ МАЗДА-КЛУБА, КАКТО СЕ УГОВОРИХМЕ НА ПРЕДНАТА ЯПОНСКА СРЕщА В КРАЙМОРИЕ.НАДЯВАМ СЕ ДА СЕ ПОЛУчИ ПОНЕ ТОЛКОВА ХУБАВО И ДА ИМА ПОНЕ ТОЛКОВА ХОНДИ,КАКТО КОГАТО НИЕ ИМ БЯХМЕ НА ГОСТИ А,ДА МЕЖДУ ДРУГОТО чУХ НЕщО И ЗА МИЦУБИшИТА,ТАКА чЕ...ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЯКА СРЕщА ОТНОВО ))))чАСЪТ И МЯСТОТО СА ВИ ПОЗНАТИ- МЕТРО,19:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phoenix_bs 0 #898 Отговорено 25 Август, 2009 при всички положения ще дойда но не гарантирам за колко време ! но със сиг. ще се запиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #899 Отговорено 28 Август, 2009 Искам само да почартая че миналата неделя 23 нямаше никой на метро аз аз останах с впечатлението че все някой ще дойде,ама на кисмет(както казва един френд).Надявам се тази неделя да стане добра сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #900 Отговорено 28 Август, 2009 Тази е последната неделя от месеца и би трябвало срещата да е на ниво.Ако вси4ко е наред и аз ще мина да ви видя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #901 Отговорено 30 Август, 2009 Еее и фаундър, ако успее да дойде много ще се изкефя А ще има ли и мазди, митсубишита последно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #902 Отговорено 30 Август, 2009 Ще има,аз повече се притеснявам хондета дали ще има,че нещо не се вясвате в тоз форум... Айде до после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #903 Отговорено 30 Август, 2009 Днес се получи доста добра среща.Направо се накефих... Само каде ни куца организацията за колоната ама кво да се прави не се разбрахме нещо....Следващия път ще се организираме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #904 Отговорено 30 Август, 2009 Мдам маздите няха далеч по строени. Правят ефектен "ентранс". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #905 Отговорено 30 Август, 2009 Ето това вече е истинска среща. Бяхме доста Хонди, дано да е така и занапред. Някои хора даже и не разбраха къхде ще се ходи, но аз по едно време изпуснах колоната (брех тия Хондаци много вървят ), добре, че зад мен имаше колега, който знаеше къде трябва да отидем.Следващия път ще се изчакаме да тръгнем всички заедно от Метро и ще караме баааавно. Аз ви предлагам следващата ни среща да е след 2 седмици, на 13.09., за да може да се виждаме по-често. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #906 Отговорено 30 Август, 2009 (Редактирано) организацията беше кръгла 0-ла ! :) иначе имаше доста хондички спрямо предишни срещи евала на неичо(змея) ачо (фоундер) и на другитре които направиха по късно шоуто Редактирано 30 Август, 2009 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #907 Отговорено 30 Август, 2009 какво са направили колегите,стрийптийз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #908 Отговорено 30 Август, 2009 Не. Обикаляхме сe по дупките и си близахме пръстите ;-]п.п. Другия път аз ще ви направя организацията, а пък вие за да ми се реванширате ще ми пуснете Ней4о Змея по прашки :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #909 Отговорено 31 Август, 2009 сефте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #910 Отговорено 31 Август, 2009 Бравооо момичета и момчета! Наистина стана добра среща! Ето малко снимки: http://outsider323f.snimka.bg/automobiles/...416277.14535556 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #911 Отговорено 31 Август, 2009 http://www.imgwiz.com/view.php?filename=99P1010775.jpghttp://www.imgwiz.com/view.php?filename=53P1010776.jpghttp://www.imgwiz.com/view.php?filename=34P1010777.jpgСнимки на "късното шоу" няма! Който видял - видял До скоро на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
анна 0 #912 Отговорено 31 Август, 2009 Не беше среща,а цяло събитие,ей! А аз така и не успях да преброя колите,но мисля че бяха над 30 общо...Силно !За организацията незнам,ама паркирането ни е под всякаква критика,хахаха!Май на късното шоу бяхме по-подредени :Р Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #913 Отговорено 31 Август, 2009 Абе следващия път дано да сме пове4е.Аз се надявам пак да имам възможност да ви навстя И който дойде последен той плаща сметките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #914 Отговорено 31 Август, 2009 И който дойде последен той плаща сметките Значи да съм на Метро още от 18:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #915 Отговорено 31 Август, 2009 Ееее толкова исках да дойда на тази среща, а не можах ... ама кво да се прави - работа надявам се ве4е другия път да дойда и аз с фОундера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #916 Отговорено 31 Август, 2009 (Редактирано) Аз искам пак, отново, да ви попитам дали имате желание и възможност да се съберем по-рано - на 13.09. "Не" не се приема за отговор! Редактирано 31 Август, 2009 от Sanchesss Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamemaniak1 0 #917 Отговорено 1 Септември, 2009 Поздрави от Мазда, и благодарим за веселата срещичка, аз бях единственият който се намърда между хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #918 Отговорено 2 Септември, 2009 поздрави и от поморие,и следващия път ако няма място повече няма да дойдем,то нямаше даже кой да базикна че втека му е като пракосмукачката ми само 1 чупен мустанг! )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #919 Отговорено 3 Септември, 2009 ангеле, как може да ти е токова бавна колата)))))))))))))))))))))))))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petrovasv 0 #920 Отговорено 4 Септември, 2009 (Редактирано) В неделя 06.09.2009 г. Мазда клуба се събираме на бензиностанция Лукойл на изхода за Поморие и после ще отпрашим към Сарафово за по биричка! Който има желание за разходчица да заповяда! Редактирано 4 Септември, 2009 от petrovasv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове