tols 2 #361 Отговорено 30 Ноември, 2008 Искам снимкииии........ Айде бе хора някой да качи малко пикчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #362 Отговорено 30 Ноември, 2008 понасабрахме се днеска...хареса ми (освен студеното време)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #363 Отговорено 30 Ноември, 2008 (Редактирано) М да за първи път идвам и доста бяхме извинявам се за мръсния ми вит но от много дрифт в дъжда така става Редактирано 30 Ноември, 2008 от z1atko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #364 Отговорено 1 Декември, 2008 Много съм доволен от срещата !Събрах ме се доста автомобилчета !Искам да благодаря и на новодошлите,че най-вече се престрашиха и дойдоха Стана добра среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #365 Отговорено 1 Декември, 2008 Наистина беше добре и пак искам да благодаря на колегата M.R.Tuning за услугата,много пекан тип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #366 Отговорено 1 Декември, 2008 Еееееееееееееееееееееее! Не може така Само говорете колко добра била срещата ..... ами айде деее... дайте и ние да видим,качете малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #367 Отговорено 1 Декември, 2008 Искам снимки от събирането в неделя хайде качете :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #368 Отговорено 1 Декември, 2008 И аз искам да видя снимките, че ми домъчня за вас. За жалост все нямам време да дойда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #369 Отговорено 1 Декември, 2008 Jikata no problemo винаги когато мога сам на среща А ето и далго очакваните снимки Кака Дидааааааа Това са снимките от апарата на pamo И други хора снимаха да не се спотайват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #370 Отговорено 1 Декември, 2008 (Редактирано) Еееее.....! Разгеле Благодарности на "M.R.Tuning" за снимките Много хубава гледка наистина се е получила сносна среща толкова народ не се бяхте събирали от лятото Браво,браво Редактирано 1 Декември, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #371 Отговорено 2 Декември, 2008 Извинявам се за лошото качство,от тел-а са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #372 Отговорено 2 Декември, 2008 Извинявам се за лошото качство,от тел-а са Как може да качите снимки с толкова лошо качество срамота п.с: Много са си добре снимките Кака нема да се шашкаш Много се радвам,че се е получила толкова добра среща и взех да се замислям,че май трябваше да остана в събота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #373 Отговорено 2 Декември, 2008 един път да недоида и доста хора е имало а попринцип скръб... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #374 Отговорено 2 Декември, 2008 един път да недоида и доста хора е имало а попринцип скръб...Какъв е извода.......? Ходете редовно на срещи Поздрави от Търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jikata 0 #375 Отговорено 5 Декември, 2008 daddy трябва да ми дадеш лепенка и за буса че неможеш да ме познаеш инъче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #376 Отговорено 5 Декември, 2008 Eх, как ми се идва и на мен,ама...че даже и комп нямам..една седмица като не съм влизал във форума ми се струват като месец.Яка среща е станала...Ей, честито на дади,страшна е новата придобивка..Аве намерете ми и на мен един US седан вти 5-та, ве майка му стара. до националната искам да го имам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #377 Отговорено 6 Декември, 2008 Благодаря за пожеланието!Тази предобивка (ХОНДИЧКАТА),я имам благодарение на tols (брат ми) той ми я намериза което му благодаря от сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #378 Отговорено 6 Декември, 2008 Благодаря за пожеланието!Тази предобивка (ХОНДИЧКАТА),я имам благодарение на tols (брат ми) той ми я намериза което му благодаря от сърце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #379 Отговорено 6 Декември, 2008 значи вече мога да ви нареждам в колонка един по един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #380 Отговорено 6 Декември, 2008 значи вече мога да ви нареждам в колонка един по един да да време е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #381 Отговорено 6 Декември, 2008 Да ни е честит празника на Бургас бе, бургазлии :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street_Live 1 #382 Отговорено 6 Декември, 2008 (Редактирано) Като идвам на гости на маика ми.И ас мога да се явя на някоя от срещите че може да се каже че 50% съм Бургазлия и ще ми е приятно да се запознаем... Редактирано 6 Декември, 2008 от Street_Live Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #383 Отговорено 7 Декември, 2008 Заповядай !Добре дошли на всички новодошлиПоканата се отнася за всички фенове от страната и Бургас ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #384 Отговорено 8 Декември, 2008 Момчета и Момичета Никой нищо неказва за последна сбирка за тази година!Предложението е за 21.12.2008 или за 28.12.2008 ОЧАКВАМ ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vallski 0 #385 Отговорено 8 Декември, 2008 аз на 28 съм дежурен на работа и няма да успея да дойда, ако е на 21 съм с вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Funkmaster 0 #386 Отговорено 8 Декември, 2008 и аз съм навит за 21-ви тъкмо ще съм в града Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #387 Отговорено 8 Декември, 2008 Един глас за 28-ми да уравновсим малко нещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #388 Отговорено 9 Декември, 2008 Здравейте аз предния път бях за първи път и видях че има сериознибяхме 15 хонди(аз съм с сивата с черния таван и капак и малко тунинг)по добре на 21 защото после всеки има работа за празници кои заминал кой още не викам на 21 че и другите от поморие ще доидат или казано 4-5 хондиреше вие но пак казвам на 21 е най удачно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #389 Отговорено 9 Декември, 2008 И моето мнение е!Че на 21.12.2008 е най-добре!ОЧАКВАМ ПОВЕЧЕ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИИначе мястото и времето е същото..........!ПАРКИНГА НА МЕТРО 13:00ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #390 Отговорено 9 Декември, 2008 За мен и Антон е без значение. По-добре да е тогава, когато повече хора могат да дойдат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #391 Отговорено 9 Декември, 2008 И аз сам навит за 21-ви по спокойно ми се струва че ще е А Киро да не се прай много много щот чакам от сумати време да ма повози на барзата кола ама се са измаква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #392 Отговорено 9 Декември, 2008 ще те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
z1atko 7 #393 Отговорено 9 Декември, 2008 Да разбиръм ли че на 21 решаваме да а може да се съберем повече този път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #394 Отговорено 9 Декември, 2008 На 21 сам на банкет на Бялата каща и няма да мога да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #395 Отговорено 10 Декември, 2008 (Редактирано) На 21 сам на банкет на Бялата каща и няма да мога да дойдатц тц тц имам да ти давам 3 лв от срещата пазя ти ги много остави Редактирано 10 Декември, 2008 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #396 Отговорено 10 Декември, 2008 И аз сам навит за 21-ви по спокойно ми се струва че ще е А Киро да не се прай много много щот чакам от сумати време да ма повози на барзата кола ама се са измаква Само когато превъзмогнеш страхът си да се пускаш и те види на старта с някой иначе няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #397 Отговорено 10 Декември, 2008 И аз сам навит за 21-ви по спокойно ми се струва че ще е А Киро да не се прай много много щот чакам от сумати време да ма повози на барзата кола ама се са измаква Само когато превъзмогнеш страхът си да се пускаш и те види на старта с някой иначе няма Охооооооооооооооо мойта ся бий лощо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nemeca70 0 #398 Отговорено 10 Декември, 2008 Няма защо да ги пазиш на 21 пий едно от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #399 Отговорено 11 Декември, 2008 и аз май няма да мога да дойда............но ще направя квото мога все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #400 Отговорено 11 Декември, 2008 И аз няма да мога. Що не го направите между коледа и нова година. Не е неделя ама са почивни дни, а и тези които не са в бургас ще са се прибрали за празниците - като мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове