Guest dida81 #121 Отговорено 2 Юли, 2008 еееееееее изядохте го,пишман стана човека че дойде на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #122 Отговорено 2 Юли, 2008 няма страшно тои носи на базик, и друг път ще идва : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #123 Отговорено 2 Юли, 2008 Той добре че е убав иначе нямаше да го пуснем! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rogue #124 Отговорено 2 Юли, 2008 Ще си купя емблема на хонда обещавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lefter0v 0 #125 Отговорено 2 Юли, 2008 за старт правата няма смисал, ама за кебабчетата незнам, може да ти са опане се пак работи в СКАТ!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #126 Отговорено 2 Юли, 2008 за старт правата няма смисал, ама за кебабчетата незнам, може да ти са опане се пак работи в СКАТ!)щом, работи там се отказвам )) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rogue 0 #127 Отговорено 2 Юли, 2008 ок ок сменям подписа а за кебапчетата може да поспорим за правата - не! Jeepers и аз искам стоп от англия ама нема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rogue 0 #128 Отговорено 2 Юли, 2008 аааааааа щом работи там искам да ми направи по силна връзката моляяяяяяяяяяяяяяя а за кебапчетата според мен Стамбето няма кой да го победи ! помня на един 8ми декември как изяде на всичките пържолите ! пазете се опасен е киро пред него е като някое малко беззъбо пале Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #129 Отговорено 3 Юли, 2008 Иво колкото по дърт ставаш повече изтапяваш,малко са съобразявай ко говориш тъпан както искам така ще спирам,бъзиците ти както винаги са тъпи и неумесни порасни малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #130 Отговорено 3 Юли, 2008 ще ме извиняваш ама тва ти си го каза тоз път нищо несъм казвал аз има и свидетели които го чуха с ушите си !Аз мисля че ще е по добре ти да не се изказваш така за себе си защото виш кво става ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #131 Отговорено 3 Юли, 2008 Вижте сега ако ще се ядат кебапи съм съгласна и аз да се включа .........ама аре да не си разменяме в темата "любезности" МОЛЯ ВИ...........НАЛИ ЗАТОВА СА СБИРКИТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ, ДА СЕ ПОСМЕЕМ,НЯКОЯ ГРУГА ГОНКА (АКО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ).........И ТВА Е ! Айде мир! Поздрави на всички от Бургас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest madrugada #132 Отговорено 3 Юли, 2008 на края на месеца 6е има ли сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #133 Отговорено 3 Юли, 2008 Живи здрави-там сме.......пада се 27.07.....на паркинга на метро! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sanchesss #134 Отговорено 3 Юли, 2008 Аз пуснах тема ама и тук ще предложа: Искате ли да си организираме седмични срещи? И през седмица може да са? Одобрявате ли идеята? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #135 Отговорено 3 Юли, 2008 (Редактирано) Аз пуснах тема ама и тук ще предложа: Искате ли да си организираме седмични срещи? И през седмица може да са? Одобрявате ли идеята?НЯМА Смисъл няма да се събират повече от 3-4 коли мисля че варианта с месечните е приемлив за всички просто Е лято много хора бачкат без почти никакви почивки Редактирано 3 Юли, 2008 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #136 Отговорено 3 Юли, 2008 а и ако се гледаме толкова много ще ни писне един от друг все пак нека да не си изнасилваме късмета със месечните като почнахме да се сабираме по толкова пак добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #137 Отговорено 4 Юли, 2008 мисля че вече и аз мога да се вклиоча станахме с едно хонди повече ще следя кога и каде са срещите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #138 Отговорено 4 Юли, 2008 Така колеги............ Реших така да си съчетая одпуската,че на следващата ви месечна среща да съм в Бургас Така,че очаквайте гостенче от Търново Очаквам да ме посрешните подобаващо с хлаб и сол ..... червено килимче и фанфари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #139 Отговорено 4 Юли, 2008 Моля те да не прекаляваш с гостоприемството ни братле!Ще почерпя с цацка и бира,но эа келимчето ще прощаваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #140 Отговорено 4 Юли, 2008 виждам че има много 1.3 и 1.5 защо не ги борите ? на старт линията или ?!?! не си падате по такива неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #141 Отговорено 4 Юли, 2008 Лелеее с какво уважение ще ни удостои tols.............e ся кво ,не за килимче ли а?Човека ще си нагласи отпуската за да ни види и надари с пресъствие ако трябва и оркестър ще свири !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #142 Отговорено 4 Юли, 2008 Така,че очаквайте гостенче от Търново !!!Браво на теб,щом чак от Търново се мяташ !!! !Ама да питам що я няма Ямболската агитка,може и некой от Сливен да прескочи и т.н.региони!Дида81(като най-добрия организатор) да вземеш да ги поканиш официално,щото ми се струват сърдити нещо. ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #143 Отговорено 4 Юли, 2008 виждам че има много 1.3 и 1.5 защо не ги борите ?!!! на старт линията или ?!?! не си падате по такива неща Аз сам винаги готов !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #144 Отговорено 4 Юли, 2008 И аз искам да потренирам малко стартове с някой,даже одеве на околовръстното я опънах малко,ама нещо имам проблем газта и оборотите и ако не я оправя и 1.2 да има пак ще ме бие !!! Айде до 27 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #145 Отговорено 5 Юли, 2008 Моля те да не прекаляваш с гостоприемството ни братле!Ще почерпя с цацка и бира,но эа келимчето ще прощаваш За нялои хора може спецялни табели за място в кръчмето,а за други килимче не може Искам си червеното килимче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #146 Отговорено 8 Юли, 2008 аз предлагам да ти направят паметник на колелото в бс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #147 Отговорено 8 Юли, 2008 Ще видим какво ще измислим за гостенина,нама да има деление я! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivanski0648 0 #148 Отговорено 9 Юли, 2008 Сега разбирам за тези месечни срещи и се включвам и аз . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest daddy #149 Отговорено 9 Юли, 2008 братле ще те чака ме с най голямо ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rogue 0 #150 Отговорено 10 Юли, 2008 (Редактирано) Иха и аз ще доида с мустаГа ПП знам, че не е за тук и е оффтопик ама гледам повече бургазлий тука та таковата ..... си харесах ДЕНСО свещи от автохита (мисля че така се казваше, по Мария Луиза дето е) ... некои купувал ли е от там ... "аджеба" истински ли са мерси предварително Редактирано 10 Юли, 2008 от rogue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #151 Отговорено 10 Юли, 2008 Eла да те жигосаме с една лепенка на ХОНДА ФЕН КЛУБ..........мисля че добре би подхождала на мустанга отзад П.С.Ти аджеба свещи ще намериш ама дай да измислим нещо относно таксите за кабелната и нета на хора от форума..............не мои то така! Поздравииииииииии! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rogue 0 #152 Отговорено 11 Юли, 2008 Немога да мисля когато гърлото ми е пресъхнало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #153 Отговорено 11 Юли, 2008 Eеееееее върти -сучи все черпнята му в главата......ама то ако с това става съм готова да се набутам и да си имам нет цяла година аванта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dacata 0 #154 Отговорено 13 Юли, 2008 Вчера бях в бургас ехх ако знаех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #155 Отговорено 13 Юли, 2008 Хора, не мога повече да я карам таз кола...БЕЗ Лепенки! искам 2 по възможност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #156 Отговорено 14 Юли, 2008 другата неделя ще минавам през Бургас и ще донеса лепенки.разберете се колко искате и ще ги имате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #157 Отговорено 14 Юли, 2008 Оооооооооо и в Бургас ще има и хонди с лепенкииии искам и моята да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tols #158 Отговорено 14 Юли, 2008 (Редактирано) Аз имам доста лепенки на Хонда-фен клуб Нали ще ви гостувам на този месечната среща и ако ме посрешните подобаващо мозе да ви дам Редактирано 14 Юли, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #159 Отговорено 14 Юли, 2008 "подобаващо" с червено килимче ли значеше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rogue #160 Отговорено 19 Юли, 2008 Хора, не мога повече да я карам таз кола...БЕЗ Лепенки! искам 2 по възможност.Лепенки МОМО РЕКАРО и прочие +5 кс. Лепенки Хонда Фен Клуб + 15 кс, Цитат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове