saaron 36 #1 Публикувано 11 Май, 2008 (Редактирано) Сложих на моята хонда калобрани и реших да я покажа понеже много рядко се срещат коли с такива в БГ ,така аз поне мисля а и малко такива съм виждал.Ето и няколко снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245546 Редактирано 11 Май, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #2 Отговорено 11 Май, 2008 мойта си има 4 и на секи си пише HONDA не бях обръщал внимание че нямат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 11 Май, 2008 Хич не изглежда зле. Не е лоша идея да има калобрани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #4 Отговорено 11 Май, 2008 (Редактирано) ами да Редактирано 11 Май, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #5 Отговорено 11 Май, 2008 И аз имам на задните гуми... Честито на теб за придобивката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #6 Отговорено 11 Май, 2008 Представете си пред Вас на магистралата джип или висока кола без калобрани --> кофти за вашето предно стъкло, а и от предните гуми фарчат камъчета, много кал и мръсотия по праговете и долната част на вратите, но масова практика при новите коли(и старите също така) е да са без калобрани може би от естетическа гледна точка, но както при новия Тайп Ер на задното стъкло няма чистачка (поради аеродинамичната си форма задното стъкло няма нужда от такава екстра) така може би и въпросните коли са конструирани така че, да не цапа колата ви и тази зад Вас или по скоро да не хвърля на високо вода от гумите и според мен това е постигнато с по широки брони, под които напълно влизат гумите и по ниски брони и ако се загледате при по-новите коли си е така не се цапат на тези порочни места за старите модели. Въздуха които влиза да охлажда отпред и отзад спирачките според мен също така издухва до някаква степен прахта от гумата доколкото е възможно, но не това е главната роля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #7 Отговорено 11 Май, 2008 (Редактирано) е така малко по-лесно Мерси колеги ,ами и аз сметнах че е по добре с тях отколкото без тях Редактирано 11 Май, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #8 Отговорено 12 Май, 2008 Да и мойта има 2 предни на които пише хонда, жалко само, че повечето коли в БГ нямат калобрани и като кара някой пред теб съклото ти става с извинение на гъз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #9 Отговорено 12 Май, 2008 а откъде намери калобрани? много рядко съм виждал 5г с калобрани отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tazzz #10 Отговорено 12 Май, 2008 Това с калобраните и мен ме кефи, някой знае ли откъде може да се намерят нови, изключвайки варианта за поръчки през Бултрако и трицифрени числа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #11 Отговорено 12 Май, 2008 Аз си купих и предни и задни, абсолютно оригинални, от американско хондово представителство. Използвайте услугата на Иво и си поръчайте и вие, абсолютно си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #12 Отговорено 12 Май, 2008 (Редактирано) Моите не са чисто нови втора ръка са но са ок ,щото за нови чух некви басиии цифрите. Иначе с малко помощ от някои колеги от форума ....мерси на Maniak и още на един колега от Ст. Загора пак става Редактирано 12 Май, 2008 от saaron Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #13 Отговорено 13 Май, 2008 Някой ако има за 6-та хечбек да пуска ли4ни? )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #14 Отговорено 13 Май, 2008 Аз имам комплект,предни и задни за хе4. 5-та генерация.Пишете на ли4ни за да не обръщаме темата на пазар..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoto #15 Отговорено 19 Май, 2008 Ако има някой с калобрани на задните колела, да каже има ли ефект - предпазва ли задното стъкло от бързо зацапване с вода и кал, когато е мокро?Става въпрос за Сивик 6 ген. хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #16 Отговорено 20 Май, 2008 Аз имам комплект,предни и задни за хе4. 5-та генерация.Пишете на ли4ни за да не обръщаме темата на пазар.....Колко кинта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #17 Отговорено 24 Май, 2008 Колега аз съм с 5та но откакто ги сложих ,определено колата в аждовно време е по-чиста.Имам в предвит врати, калници,брони за стаклото незнам 4ак дотам не ми е хварляло кал но опеделено мисля че си заслужава да има калобрани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emilio78 0 #18 Отговорено 12 Ноември, 2009 Колега аз съм с 5та но откакто ги сложих ,определено колата в аждовно време е по-чиста.Имам в предвит врати, калници,брони за стаклото незнам 4ак дотам не ми е хварляло кал но опеделено мисля че си заслужава да има калобрани.от къде мога да си закупя калобранимговоря за чисто нови и колко вървят като цена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #19 Отговорено 12 Ноември, 2009 (Редактирано) Чисто нови от Хамериката,красотааааа...Благодарение на Иво Редактирано 12 Ноември, 2009 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #20 Отговорено 12 Ноември, 2009 Моята ги има откато е купена преди 17 години.Баща ми ги поръча навремето от германия и вършат много работа наистина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alex civic 1 #21 Отговорено 14 Ноември, 2009 колега колко пара изленаха тея халобрани че и аз искам ама 100 лв за втора рака малко няма да дам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове