Guest honda_huliganka #1 Публикувано 5 Май, 2008 ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН!Да са живи и здрави всички празнуващи и ние покрай тях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #2 Отговорено 5 Май, 2008 Значи на първо четене да честитя на Палеца и Джими (Георги и Георги) На всички останали, които празнуват, също Честит Имен Ден, да са живи и здрави, и да празнуват подобаващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #3 Отговорено 5 Май, 2008 (Редактирано) МЕРСИ Редактирано 5 Май, 2008 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MissCaprice 37 #4 Отговорено 5 Май, 2008 Хей, честит празник на всички, които празнуват. Пожелавам ви да сте живи и здрави и още дълго време да празнувате този празник Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #5 Отговорено 5 Май, 2008 4еститутка и от мен !ама то май и аз трябва да празнувам(нали все пак сьм soldier )а НАЗДРАВЕ ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #6 Отговорено 6 Май, 2008 Наздраве и честито от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #7 Отговорено 6 Май, 2008 Айде честит празник на Георги,Гарабет,Григор,Грую, абе за да не забравя някого , нека са живи и здрави всички които празнуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #8 Отговорено 6 Май, 2008 Честит празник на всички ИМЕННИЦИ и на всички ПОБЕДИТЕЛИ ПО ПИСТИТЕ ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #9 Отговорено 6 Май, 2008 Честит имен ден на всички именници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Olmy #10 Отговорено 6 Май, 2008 Честит имен ден и НАЗДРАВЕ на именниците и всички свързани по някакъв начин с Българската армия ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #11 Отговорено 6 Май, 2008 да ви е живо и здраво името и вие покрай него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest wierdo #12 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички адаши, аз отивам да гоня агнето с рекса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #13 Отговорено 6 Май, 2008 Честит Гергьовден на всички именници,военни и любители на крехкото агнешко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #14 Отговорено 6 Май, 2008 Благодаря на всички за пожеланията Честито и на всички адаши и адашки- да сме Живи и Здрави, и безаварийно пилотиране Айде със здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_girl7 0 #15 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и всичко, което поискате да стане реалност! Много хубав празник ви желая и наздраве Честит празник и на всички военни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sanchesss 3 #16 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на именниците! Желая ви здраве, щастие, късмет и любов (за Хондата - то е ясно )! Наздраве и да почерпите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #17 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички и от мен!Много здраве,щастие и късмет.........НАЗДРАВЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 920 #18 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички именници,здраве и късмет и много нови Хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
2fast2real 0 #19 Отговорено 6 Май, 2008 искам да поздравя наи вече всички именници и след това вси4ки откачалници на тема HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #20 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на печелившите! И наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #21 Отговорено 6 Май, 2008 Мерси за пожеланията и на останалите именници да са живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #22 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички празнуващи и от мен !Да сте живи и здрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev #23 Отговорено 6 Май, 2008 Живи и здрави. Щастливи мигове зад волана на вашата Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #24 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички празнуващи , да сте живи и здрави пък другото лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalmara #25 Отговорено 6 Май, 2008 Хихи, честит имен ден на всички именници ! Аз пък ще се черпя довечера със един приятел, който има рожден ден на Гергьовден и се казва...........Тодор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #26 Отговорено 6 Май, 2008 Живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #27 Отговорено 6 Май, 2008 мерси всичко добро и на вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Glupi 0 #28 Отговорено 6 Май, 2008 Честит Имен Ден и от мен на всички именници да сте живи и здрави и все така луди фенове на Хонда п.с. Paleca за теб пожелавам да си само жив и здрав, че вече си достатъчно луд фен.. незнам дали има накъде повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #29 Отговорено 6 Май, 2008 Честито на всички именници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #30 Отговорено 6 Май, 2008 мерси и честито на адашите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Katsko 1 #31 Отговорено 6 Май, 2008 наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове