Jump to content

honda_girl7

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно honda_girl7

  • Ранг
    Страхливо зайче
  • Рожден ден 7.11.1984

Profile Information

  • Пол
    Женски
  • Място
    София
  1. Това звучи много интересно, каквото и да е, дори и да е оптическа измама, мисля, че трябва да се пробва. Аз лично мисля да го посетя това местенце в най-скоро време. Може и още тези дни, че и без това скоро не съм ходила към Банкя. Само да питам: Ако правилно съм разбрала това е точно преди отбивката за манастира, нали?!
  2. Миналата година бях, беше много яко, смятам тая да повторя!
  3. Недейте така бе хора! Аз още нямам билет, макар че то и да успея да си взема нещо нещата с другите се объркват та може и сама да трябва да ходя но дано пък да има все пак още билети.
  4. На мойта за щастие досега не са й се случвали такива неща, но в замяна на това на сестра ми колата още на втория ден беше издрана пред блока и след това още няколко пъти. Сега колата е на 2 години и е пребоядисвана 4-5 пъти заради такива изроди.
  5. Най-високите скорости, на които съм била свидетел са били 230км/ч с BMW 328 (не карах аз) и не ме беше страх, може би, защото имам доста вяра на шофьора. Аз със същото BMW посмях да вдигна до 150-160км/ч и почнах да се плаша. И всъщност най-високата скорост, с която аз съм карала е около 160кв/ч с това BMW и с С4.
  6. Ох и аз се надявам да успея да отида!
  7. Ех и аз мислех днес да направя една първа среща, но за жалост не успех.
  8. Честито! Много приятни и безаварийни километри с нея!
  9. Не пуша! За пиенето пия,но в рамките на нормалното!
  10. Честито на всички именници! Да сте живи и здрави!
  11. И при мен не излиза нищо. Да сте живи и здрави и само хубави неща
  12. honda_girl7

    ГЕРГЬОВДЕН

    Честито на всички именници! Да сте живи и здрави и всичко, което поискате да стане реалност! Много хубав празник ви желая и наздраве Честит празник и на всички военни!
×
×
  • Създай нов...