sCoff 38 #1 Публикувано 22 Април, 2008 Преди Сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 22 Април, 2008 Колко пари ти излезе тунинга колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 22 Април, 2008 Яаааа. Добре е станало. Колко пари излезе тунинга? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #4 Отговорено 22 Април, 2008 Е наистина е "лек" Да ти е честита колега и сако безавариини километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #5 Отговорено 22 Април, 2008 Ха-ха Честито, колега!Първо видях снимките на рендето и се зачудих какво дири тази тема тука, а и какъв тунинг да очаквам.Но после като видях за какво става въпрос... направо извадих килимчето и взех да се кланям на изгряващото слънце Много безаварийни километри и доволно самочувствие от тази мааазна колица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #6 Отговорено 22 Април, 2008 Браво красавица........аз имам една Шкодичка дали че мога да я Pimp-на че да стане NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #7 Отговорено 22 Април, 2008 е вече можеш гордо да си смениш "кара : ренде 5" честито и много безаварийни ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sonse #8 Отговорено 22 Април, 2008 (Редактирано) Дай Боже всеки му такъв тунинг!Евала колега!Успех и здраве на всички! Редактирано 22 Април, 2008 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Isi 0 #9 Отговорено 22 Април, 2008 Добре е станал! Да ти е честита и много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dilqn_Mitev #10 Отговорено 22 Април, 2008 Добър тунинг колега ))) милиони безаварийни километри ти желая радваики се на уникалната кола!! Да ти кажа преди и аз да си взема истинска кола карах рено 19 има известна разлика сега хахахах Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #11 Отговорено 22 Април, 2008 Е, не е от най-леките тунинзи. Определено тежи около тон ,че и повече. Между другото се е получил перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #12 Отговорено 22 Април, 2008 Много ми харесва че е съвсем лек тунинга не е натрупан :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #13 Отговорено 22 Април, 2008 ....аз що си мисля,че е закъсняла 1 априлска шега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BAD_BOY 1 #14 Отговорено 22 Април, 2008 къде прави тунинга ,ако не е тайна, 4е имам един велосипед да видя в какво може да се превърне а ина4е сега сериозно колата е уникална със здраве да си я търкаляш и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #15 Отговорено 22 Април, 2008 Хехехех дай боже на всеки такива леки тунинги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #16 Отговорено 22 Април, 2008 ....аз що си мисля,че е закъсняла 1 априлска шега Недей толкова скептично колега!Благодаря на всички за пожеланията, да ви се връща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #17 Отговорено 22 Април, 2008 Да, наистина... сега ебаваш ли се, или си сериозен, защото сякаш си малко съркастичен и всички така повеждат надолу и сега не знам да се радвам ли, да гледам тъпо ли? Кажи сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #18 Отговорено 22 Април, 2008 много семпличак тунинг... мисля да си направя на колелото такъв дано да го докарам поне до една 5та генерациика 1.5 90 кончета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #19 Отговорено 22 Април, 2008 Some interesting facts about Honda Civic 8th Generation Only in Singapore and Egypt, 1.6 liter (R16A1) is available. Епа честит уникат , ако не се ебаваш все пак ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #20 Отговорено 22 Април, 2008 Some interesting facts about Honda Civic 8th Generation Only in Singapore and Egypt, 1.6 liter (R16A1) is available. Епа честит уникат , ако не се ебаваш все пак ! Не се ебавам, взех я преди десеина дни. Сега сколасах да я снимам, че покрай дъждовете беше малко мръсна. Днес тамън я измих и то пак заваля и стана .... Между другото и аз незнах, че Бултрако педлагат Сивик с такъв двигатал. Мислех, че са само с 1.8, но когато отидох там да оговарям Джаза и подметнх за Сивик ми педложиха този. Дойде ми малко по скъпо от мъника. Но място за двоумене ми се струва, че няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #21 Отговорено 22 Април, 2008 Честито ! Остана да видим, какво разбираш под "силен" тунинг ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #22 Отговорено 22 Април, 2008 Ах, колеги, какви сте скептици Честита да ти е, колега, тази красавица, и да се грижиш за нея подобаващо, а тя да те радва дълго (без съмнение ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #23 Отговорено 22 Април, 2008 Ееее Нееемааа такъв тунинг,евала напрао паднах като като видях разликата.Само така. И да се грижиш добре за нея от тук нататък и само безаварийни километри. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #24 Отговорено 23 Април, 2008 аз мойта 6та дали ше успея да я докарам до Legend щом от рендето си докарал 8ма Айде честита да ти е и много безаварийни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #25 Отговорено 23 Април, 2008 Още веднъж благодаря за пожелаията на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #26 Отговорено 23 Април, 2008 Честито колега ! Пожелавам ти все на такива тунинги да ти върви И приятни изживявания с колата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #27 Отговорено 23 Април, 2008 Лелеее това Рено колко стени е отнесло докато му докараш тая форма на самолет Честита придобивка и много приятни километри с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #28 Отговорено 23 Април, 2008 Със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MnQk 4 #29 Отговорено 23 Април, 2008 еее колега да дам и моита ли да и направиш 1 лек тунинг ;) да ти е честита новата колица и мнн безавариини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #30 Отговорено 23 Април, 2008 ееее сега вече няма да ми се оправдаваш че няма какво да замерваш с джитека ЧЕСТИТО.................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #31 Отговорено 23 Април, 2008 еееее ЧЕСТИТОООО чакаме те да се появиш на среща с него баааахти и тунинга си тряснал на рендето ...това ми напомня на оная реклана ма пежо дето от едно древно пежо ссъс слон и желание направиха 206 ... айде много милиони безавариини и да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове