oblaka 9 #1 Публикувано 21 Април, 2008 здравейте колеги,преди около две седмици случайно се сдобих с Honda civic coupe 1,6 vtec 125к.с. При което бях толкова приятно изненадан,макар че ми е малко тясна седалката че моментално реших да я задържа за себе си (даже продадох А4-ката закоето маалко съжалявам )и сега се започна едно лудо тунинговане с помоща на виновника за новата ми придобивка и сега ето ме сред вас.поздрави на всички.p.s. скоро ще кача снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 21 Април, 2008 Добре дошъл колега. Безаварийни километри. Айде снимки да видим придобивката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #3 Отговорено 21 Април, 2008 Добре те е ориентирал ще видиш .Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ando 0 #4 Отговорено 21 Април, 2008 честито и от мен и ти пожелавам да стане наи-добрата хонда в сливен :thumbs1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #5 Отговорено 21 Април, 2008 Ицо купе ти продадох като гледам и двигател 6ти осигуря само свирни Добре до6ъл ин дъ клъб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside LUDA #6 Отговорено 21 Април, 2008 ами хайде добре си дошъл. Бързо си се ориентирал за двигател виждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #7 Отговорено 21 Април, 2008 Честито колега , пожелавам ти безбройни и безавариини километри! И както един колега по-горе каза добре си се ориетирал към марката Евалата! Успех и с тунинговането Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #8 Отговорено 21 Април, 2008 ОООО,айде бе братко мой! От кога те чакам.... Добре дошъл при нас!Аиде до една седмица ще пуснеш снимки на колата преди-сега,че да видим най-бързата трансформация Да ти е честита колицата и да си я караш с кеф!И много хиляди безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #9 Отговорено 21 Април, 2008 благодаря многоза топлия прием от ваша страна.обещавам снимки до седмица. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #10 Отговорено 21 Април, 2008 Честито и добре дошъл... добре си се ориентирал и скоро няма да съжаляваш за А4-ката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #11 Отговорено 21 Април, 2008 (Редактирано) съвалявам затова, че парите който дадох за тунинг по нея сега можеше с тия пари да направя хондата нявероятна като визия и двигател и като продаваш кола никой не ти го признаваа, но нейсе кефа цена няма Редактирано 21 Април, 2008 от oblaka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #12 Отговорено 22 Април, 2008 Честито и от мен............изживяването е неописуемо за което виждам сам си се уверил!Чакаме снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #13 Отговорено 22 Април, 2008 Честито , честито и да си я караш с кеф и гледаш с мерак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #14 Отговорено 22 Април, 2008 честито и от мен няма да съжаляваш колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #15 Отговорено 22 Април, 2008 Добре дошъл!Закърмен си от Луд Фен ,но 100% няма да съжаляваш от избора си!Както каза кефа цена няма!Много безавариини км. и само във ВТЕК-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #16 Отговорено 22 Април, 2008 Ехеее....ти ли взема от Драгича купето..........мммм...то е много добро малко като се пипне и става скандално Хайде пожелавам ти много безаварийни километри а на есен Н22 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
oblaka 9 #17 Отговорено 22 Април, 2008 благодаря на всички за добрите думи. колегата трябжа да е пуснал тема с (най - бързия тунинг)тов как направихме фаровете супер яки днеска след обяд а скоро и снимки на цялата кола.смо дето немога д си намеря читави джанти 16' или 17' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #18 Отговорено 22 Април, 2008 Честитка и от мен, колега да си я караш със здраве.Няма по - голям кеф от това да си тунинговаш колицата!Аз бих пръснал от щастие като дойде и моя ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JK_HONDA 58 #19 Отговорено 25 Април, 2008 Честита и от мен.Много безаварийни и да пуснеш някойа снимка 4е да видим тaз TUNING MACHINES Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове