dida81 0 #81 Отговорено 4 Май, 2008 Беше много готино,събрахме се 16 хонди(поне аз толкова преброих).........хайде на снимките че аз си забравих фотото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #82 Отговорено 4 Май, 2008 аз преброих 20;)ама няма зна4ение беше добре very nice :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #83 Отговорено 4 Май, 2008 Наистина беше екстра ся ще сложа малко снимки :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #84 Отговорено 4 Май, 2008 да и аз искам да видя какви мутри сме излязли на снимките ПП: ако имаше някой да снима и колоната до капани Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #85 Отговорено 4 Май, 2008 (Редактирано) Това е от мен Редактирано 4 Май, 2008 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #86 Отговорено 4 Май, 2008 (Редактирано) Ехееееееееее! Браво колеги Доста сносна збирчица сте спретнали Много се радвам за вас п.с: Абе Брат,много тъпо сте направили,че сте се приместели на паркинга на Метро от 20 дена пише,че сте на ОМВ ,а вие да се преместите,някои задава ли си вапроса колко хора са останали излагани? Редактирано 4 Май, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #87 Отговорено 4 Май, 2008 Басии и тъпото дето се получи!! :) ;) 6 човека с 3 хонди дремахме на ОМВ-то и си тръгнахме.постоянно минаваха някви случайни хонди,даже се запознах с единия докато зареждаше и само се оглеждахме за пристигащи,ама нямаше такива.така ме е яд че се разминахме.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #88 Отговорено 4 Май, 2008 Басии и тъпото дето се получи!! :) ;) 6 човека с 3 хонди дремахме на ОМВ-то и си тръгнахме.постоянно минаваха някви случайни хонди,даже се запознах с единия докато зареждаше и само се оглеждахме за пристигащи,ама нямаше такива.така ме е яд че се разминахме....това защо се е полу4ило и кога ?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest daddy #89 Отговорено 4 Май, 2008 Колеги разминаването стана, защото уговорката беше за 13.00 часа, а не за 15.00 часа! Седяхме 40 мин. да ви чакаме на ОМВ да дойдете и се преместихме на паркинга на МЕТРО за да си направим снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #90 Отговорено 4 Май, 2008 daddy,хайде пусни снимчици че и ти беше един от основните папараци на сбирката,защото малкия фен няма търпение да ги види Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #91 Отговорено 4 Май, 2008 Ето и от мен малко: Колкото до разминаването, мисля че до към 13:35 стояхме на ОМВ преди да мръднем до метро за да се направят снимките. Кофти се е получило наистина. Дано за следващия път тва да го изчистим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #92 Отговорено 4 Май, 2008 Е и аз бях от чакащите... В 13:40 паркирах, малко след това видях 4 хонди да минават по кръговото... ама като нямах ничий телефон Дано следващата среща е по-скоро, тоя път ще съм точен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #93 Отговорено 4 Май, 2008 daddy,хайде пусни снимчици че и ти беше един от основните папараци на сбирката,защото малкия фен няма търпение да ги види Аз приказвах с брат ми daddy по телефона и ми каза,че апарата с които е снимал не е бил негови незнам си ково там,бутнал и изтрил всички снимки от срещата ви в Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #94 Отговорено 4 Май, 2008 (Редактирано) Добра среща се получи и добре, че времето беше така зле за да може да намерим капан с толкова свободни места. П.С.: Ще чакаме по-големия проект в края на лятото Редактирано 4 Май, 2008 от emko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #95 Отговорено 4 Май, 2008 Нищо,майната му,другия път няма да има такива бъгове.Пък и като гледам снимките,мойта хонда определено не беше за снимка.В4ера зареждах акумулатор,после неможех да си отключа колата,че беше свършила батерията на алармата,гумите ми са за изхвърляне шот са криви,едната ми джанта е по-голяма,но си казах че ако трябва на 2 гуми ще я закарам.На мен и без това ми е първа среща,така че и 3 коли пак е нещо.После си джитках из града и видях толкова много хонди които не са във фенклуба,а пък 100% и те много са запалени по колите си и ако се включат и ще станем цял един народ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ronik22 0 #96 Отговорено 4 Май, 2008 И нашето мнение с mad е ,че се получи прилична среща.А за тези които закъсняха Sorry! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #97 Отговорено 4 Май, 2008 да добре се получи другия път дано и повече снимки да имаме А за закъснялите наистина това говори колко са несериозни ! а от наша страна голям пропуск че неоствихме нито един телефон в темата за връзка! но малко по малко ще се ошлайфат нещатаПП: Пък оня бавния джип дето водише колоната другия път няма да можете да го стигнете и няма да можете да се оплаквате че карам бавно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #98 Отговорено 4 Май, 2008 Браво приятели!Добра среща сте си спретнали Аз също мисля , че трябваше да присъствам понеже бях казал , че ще опитам да дойда , нооооо .... множко ми дойде адреналина и алкохола горе на мотосъбора на Бакаджика и беше невъзможно да си дотътря задника до Бургас.Следващия път живот и здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #99 Отговорено 5 Май, 2008 daddy,хайде пусни снимчици че и ти беше един от основните папараци на сбирката,защото малкия фен няма търпение да ги види Аз приказвах с брат ми daddy по телефона и ми каза,че апарата с които е снимал не е бил негови незнам си ково там,бутнал и изтрил всички снимки от срещата ви в Бургас Здраве да е! Другата среща ще си укротим емоциите и няма да забравим фотото П.П:Относно карането на бавния джип мисля че се получи жестоко задрръстване по околовръсното,другите колине можеха да включат в движението защото карахме близо един до друг,но поне разбраха коя е марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #100 Отговорено 5 Май, 2008 П.П:Относно карането на бавния джип мисля че се получи жестоко задрръстване по околовръсното,другите колине можеха да включат в движението защото карахме близо един до друг,но поне разбраха коя е марката Нали това беше целта,да ни видят ХОНДИТЕ.... А за следващият купон в края на лятото задържителна резервация в някоя кръчма,така и да закъснее някой ще ни намери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sam 0 #101 Отговорено 5 Май, 2008 Последната идея ми допада доста Eто малко фото и от мен http://www.bgphoto.net/photos/32177/o633455830070532500.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/32177/o633455831905220000.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/32177/o633455833253970000.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/32177/o633455834700532500.JPGhttp://www.bgphoto.net/photos/32177/o633455836641001250.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest madrugada #102 Отговорено 5 Май, 2008 що чак на края на лятото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitobg 9 #103 Отговорено 5 Май, 2008 Да бе даите да е лятото когато ще могат да доидат много други фенове на марката които почиват по морето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin #104 Отговорено 6 Май, 2008 Хубава среща стана Най-накрая и ние да се разбудим малко и да направим сбирка. Аз също си забравих фотото за което много ме яд. Предлагам следващата път да е към средата на лятото - имам предчуствие, че ще е доста мащабна ако е по това време и ще направим още по-мощен кордон (като военния днес) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Remus 0 #105 Отговорено 16 Май, 2008 а и мойта бивша красавица била на сабора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #106 Отговорено 16 Май, 2008 някой от Бургас,случайно да има намерение да ходи на националната? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #107 Отговорено 16 Май, 2008 доста ще сме от 2 3 години непропускаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Brutalism 1 #108 Отговорено 16 Май, 2008 Аз имам намерение да ходя на национална,ама или ще си закарам колата до софия и ще тръгна от там,или направо може да тръгнем една групичка от бургас,че и без тва незнам пътя изобщо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #109 Отговорено 17 Май, 2008 можем да се разберем нещо да тръгваме заедно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #110 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) Така да се чува Нямам търпение за националната Врънкам брат ми да си оправя нещата и за националната да е на линия Така че и тои ще пътува от Бургас,вземете се оргънизираите и се съберете заедно да пърувате на сам Айде до 6-8.06.08 Узана Редактирано 17 Май, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #111 Отговорено 17 Май, 2008 Така да се чува Нямам търпение за националната Врънкам брат ми да си оправя нещата и за националната да е на линия Така че и тои ще пътува от Бургас,вземете се оргънизираите и се съберете заедно да пърувате на сам Айде до 6-8.06.08 Узана Ами то ще е срамота "виновника" на бургаската среща да не дойде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #112 Отговорено 17 Май, 2008 Нещо се замислям дали да не се организира месечна постоянна за Бургас.За седмична сме малко, но за месечна става,давайте нова тема!Опс,пропуснах И РЕГИОНА Така всеки който желае,ще си прави планове кога да дойде!не е лоша идея ;П+ ;) (снощи се събрахме 4-ри хондички ;ППП за месечна ще се сме повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tols 2 #113 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) Извинявам се,че се намвсвам,но.......................как да се съберете повече от 4 Хонди на седмична,при положение,че събирате "тайно" нито сте писали в Бургаската тема,че смятате да се събирате нито нищо Айде следващия път напишете,че ще правите седмична да видим дали ще сте 4 Хондавелки Поздрави от Велико Търново Редактирано 17 Май, 2008 от tols Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #114 Отговорено 17 Май, 2008 събрахме се май 3 хонди бре кире ама колеги не се сърдете то стана буквално за 30 минути организацията а и беше не за среща а за гонки в 22:00ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #115 Отговорено 17 Май, 2008 според мен е рано за среща тъй като скоро имахме а сега идва националната ! ще вземе много да се събираме и да ни писнем един от друг затова според мен ще е най добре към средата на юли месец,тъй като националната е началото на юни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #116 Отговорено 17 Май, 2008 ами кво му пречи да си пуснем една месечна пък който можеП.П.Иво ако ходиш с джипа на националната имам едно сакче за пренасяне............ще почерпя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
daddy 7 #117 Отговорено 17 Май, 2008 Здравейте и от мен колеги драго ми е да видя че има живот в Бургаската тема Аз предлагам така..........Какво ще кажите да си правим месечна среща,всяка последна неделя на месеца? Този месец последната неделя е 25.05.08 Ако искате да пусним тема.......... Бургас .... месечна среща! без да се определя дата и след това в нея да се уговаряме за месичните срещи Тази последна неделя,ако пуснем тема и се съберем,тъкмо ще обсъдим как и каде да се видимза националната и да се водим заедно до Узана (Габрово) п.с: Ако сте съгласни пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #118 Отговорено 17 Май, 2008 ами кво му пречи да си пуснем една месечна пък който можеП.П.Иво ако ходиш с джипа на националната имам едно сакче за пренасяне............ще почерпя дано да неходя с джипа искам да направя сивика да е за пред хора и да дойда с него ,но ако нямам нужните неща ще го взема сака стига да не е нещо незаконно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M.R.Tuning #119 Отговорено 17 Май, 2008 (Редактирано) Момчета и момичета нещо за тази вечер се пак събота вечер ????? !!! :rolleyes: Редактирано 17 Май, 2008 от M.R.Tuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #120 Отговорено 17 Май, 2008 ами снщи имаше инцидентни мании дето се видка в 21;30 излязахме в 22 се събирахмемалко стартове това онова; ) все пак в бс наи бързата колад до 2.0 е хонда !!!за тази вечер евентлано на гочо иванов но сигурно се очертава доста постно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове