Jump to content
daddy

Бургас

Recommended Posts

и аз ще дойда с удоволствие ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ко ше кайете за 28 така всички дето са от други градове ще могат да дойдат

27 е по-добре от 28 (макар, че си е все Велик Ден) защото на 28ми тези от другите градове ще трябва да запразняват рано рано и им се разваля бирения, ракиения ... рахатлък!

на 2, 3-ти сам на Бакаджика на Мото събор, а на 4-ти на Хонда събор, после една седмица няма да мога спя ;)

П.С. 4-ти е супер дата, удоволетворява най - много хора, ама ОМВ няма достатъчно място, предната среща беше на ЛУК ОИЛ - следващата бензиностанция след ОМВ, там мястото е по - удобно!

лелееееееее ама вие мрънкате повече от мен бе хора ;);) датата е пусната и мястото се знае коъто може да дойде а и това няма да е последната среща все пак,нали!Все ще се намира някой на който да не му изнася!Хайде със здраве! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е мрънкане, а само предложения :P - моята мисъл беше, че ако ще е на 28ми е по-добре да е на 27ми, а че 4.05 си е хубава дата спор няма :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С това се надявам,че темата за нови дати и място на среща ПРЕКЛУЧИХА :P 04.05.08 НЕДЕЛЯ 13:00Ч. ОМВ :P п.п:Благодаря на всички за подкрепата :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

супер ще бъде весело после конвой до капаните да пием по 1 бира,може 2-3 може и ракия :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

змей ти пак ли ще седнеш до жорко да сте като 2ма....... хахахахахах нали помниш :rolleyes:ПП:Ачо ти ако тръгнеш да се връзваш на змея доникаде няма да стигнеш той е триглав змей и все някак ще те прекара,а и нали 3 е повече от една глава докато се напие едната другите 2 са трезви нямаш шанс :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

е как неи4о трябва да е до жоро няма на4ин :fun::drunk:

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:):censored::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо се умълчахте ;) Има ли манияци Хондажий в Бургас или не? :rolleyes: п.п:Онзи ден (17.04.08 четвъртак) бях в Бургас и освен на брат ми сивика и на още едно гажес черен сивик,други не скивах ;) Къде сте се покрили бе хора? ;);););)

Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я да вдигнем малко темата че нещо поизпадна надолу,а и ако някой не я е видял досега нека я разгледа :lol::lol::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin

БУРГАС КЪДЕ СТЕ ...?! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на 1-ви се прибирам и отивам да си купувам някви гуми,правя един регулаж,една автомивка и на 4-ти съм там. :lol: Бургасссссс, къде стеееее?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така като гледам,май се очертава национална среща на хондажий те в Бургас :) :) :)

Редактирано от daddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:blink: Хайде момчета и момичета  :lol:  на 04.05.08 и аз ще ви гостувам  :lol: Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dida81

:P Хайде момчета и момичета  ;)  на 04.05.08 и аз ще ви гостувам  ;)

така е редно все пак си от Бургас! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tols

;) Хайде момчета и момичета  ;)  на 04.05.08 и аз ще ви гостувам  ;)

така е редно все пак си от Бургас! ;)
Бъркаш се ;) не съм от Бургас и не съм в Бургас :P от Велико Търново съм и съм си във Велико Търново ;):P брат ми живее в Бургас "daddy" мочето което пусна тази тема ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам така ще минем 25 Хонди......А дано! :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оп Оп сега виждам темата крайно време беше пак да се саберем :fun: :fun: ;) Там сме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,последно за неделя ли остава срещата,защото смятам да взема с мен и още двама приятели с хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

маи не са променили датата :):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest daddy

Няма никакви промени :lol: 04.05.08 Неделя ОМВ 13:00 :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не объркам, става въпрос за OMV-то до Метро нали? То се е видяло че ще бягам от работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги :) Аз се нагърбвам с пускането на тази тема :) Нека да се съберем на 04.05.08 неделя 13:00ч. бензиостанця ОМВ на изхода Бургас (патя за Софя) :) Нека се упознаем и се надявам за напред да стане традиция............! :) След това ще се пуснем из града (разумно :) ),а ако някои знае някоя писта за гонки може да отскочим до там :) Ами това е от мен,нека се СЪБЕРЕМ ;)

Дам така като гледам за там става въпрос Редактирано от tols

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имааааааааааааааа ли хонди в бургас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма :P :P :P :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е мен вече ме има из Бургаските улици :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сега видях темата и със сигурност ще съм там,ама ме е яд,че още няма да съм сложил мазните джанти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

:( Хайде момчета и момичета :) на 04.05.08 и аз ще ви гостувам ;)

Цецо не сме се разбирали така!Защо бягаш :)И на мен ми се идва на среща в родния ми град,ама трябва да уча за изпити :) .Към 20 ще съм в Бс така че ще се видим :) Редактирано от PeXa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега да не ви спре дъжда и лошото време и да бъда аз на ОМВ :):lol::D ДА ВДИГНЕМ ТЕМАТА :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се намери ли някои самарянин да мине да вземе и мене. Иска ми се да доида, ама сефте и без кола, така сам да се изтърся ще ме досрамее. Така че МОЛЯ помагаите!Ако някои реши да ме приюти да ми пише тук или на лични или да остави тел или да поиска моите :). Айде че е време и аз да изляза "ин дъ риъл уърлд" и да спра да съм само онлайн фен. Предварително мерси на отзовалите се.П.С. Живея на ул. Мария Луиза ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще се намери ли някои самарянин да мине да вземе и мене. Иска ми се да доида, ама сефте и без кола, така сам да се изтърся ще ме досрамее. Така че МОЛЯ помагаите!Ако някои реши да ме приюти да ми пише тук или на лични или да остави тел или да поиска моите ;). Айде че е време и аз да изляза "ин дъ риъл уърлд" и да спра да съм само онлайн фен. Предварително мерси на отзовалите се.П.С. Живея на ул. Мария Луиза ;)

Ако ти са вози на Д13-ска ще те зема ;) ;) :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еййййй да не са откажете ще ни върви по вода,да не ви спира дъжда:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много вали днес :) ,да не се откажете.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никво отказване, отивам да пия едно кафе и в 13:00 сме там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Никво отказване, отивам да пия едно кафе и в 13:00 сме там.

Kade ste be?Da ne smenihte miastoto.ps:niamam kirilica na telefona,pls bez warn Редактирано от Marcus

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...