Izanagi 389 #41 Отговорено 7 Април, 2008 Като ще сравнявате М-ки сравнявайте БМВ М пауър с Хонда Муген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #42 Отговорено 7 Април, 2008 Айде поредния недоразбрал. Муген-ките да не са серийни Хонди?!Докато М-ките СА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #43 Отговорено 7 Април, 2008 (Редактирано) добре,пак не разбрах като са си същите защо им лепват едно "М Пауър" ? ей така за кичене ли ?! Малко ми се струва че няма как ако са две еднакви Бмв М5 да е по бързо от Бмв 5-ца...за сравнение ще се обърна към Мерцедес - АМГ пакет.........М пакет.............аХъ ? Редактирано 7 Април, 2008 от HondaFanatic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanko_2 0 #44 Отговорено 7 Април, 2008 ЕЕЕЙЙЙ нямаш спиране майна . Хората ти обясняват нещо, ти си знаеш твоето. Идеята е, че М-Пауър е ЗАВОДСКО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БМВ. АМГ, Брабус, Алпин, Бертоне, Муген и т.н. са фирми, които хващат заводска кола и повишават фабричните конски сили и подобряват фабричното окачване, аеродинамика, интериор и прочие. Това е разликата. М-пауър моторите са фабрични, серийни или както там искаш да бъдат. Това е цялата философия. И БМВ М-5 и БМВ 5-ца не са еднакви, но и двете излизат така от завода. М-серията не са тунинговани БМВ-та, а фабрични такива. Сега ще се съгласиш ли или пак ще спориш . Без лоши чувства ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #45 Отговорено 7 Април, 2008 (Редактирано) голф 1.4 16V е 75кс, започва да се слага последната година на Г3 и ги има доста в БГ, ама не си длъжен да го знаеш.....спокоНяма 1.4 16в мотор на Голф3 за справка тук -> http://www.doppel-wobber.de/wbb2/golf_info.php?id=124 16в 1.4 има в Г4 от 97-ма година насам Всички 3-ки без GTI16v са с 8 клапанови еновалови мотори. Редактирано 7 Април, 2008 от mastorpetko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #46 Отговорено 8 Април, 2008 Аз затова ти казах! Има си модификации и една от тях е М за БМВ, забрави го това нещо, че е по-различна. Защотото още малко ще кажеш че ls е фабрично а Si е тунингована версия. Това са си фабрични изпълнения и там е малко неуместно да спориш, но както казах темата се "разплу" много. А до това за голфовете аз имах една 2-ка пълна инжекция 1.3 и беше 54 к.с. и си беше много ама много скопена с две думи пълен боклук. Добре че се отървах от нея ( без да се обждат хора ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #47 Отговорено 8 Април, 2008 Окей, поне ме разбрахте какво питам ся да ти го кажа нагледно Бмв 5та - 190-200 коня макс...не ги знам колко са , Бмв М5 - 320 коня е как стана като е най-обикновенна модификация бе пич ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stonez #48 Отговорено 8 Април, 2008 (Редактирано) Сега ще се опитам да ти го обясня по- простичко. Значи М- серията при БМВ, отговаря на Type- R серията при Хонда, тоест серийни коли, с "малко" по- натокани" двигатели, окачване и др. Сега разбираш ли?!Има Сивик Type-R, има Акорд Type-R, както има БМВ 3хх и БМВ М3, БМВ 5хх и БМВ М5 Редактирано 8 Април, 2008 от stonez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #49 Отговорено 8 Април, 2008 Сега ще се опитам да ти го обясня по- простичко. Значи М- серията при БМВ, отговаря на Type- R серията при Хонда, тоест серийни коли, с "малко" по- натокани" двигатели, окачване и др. Сега разбираш ли?!Има Сивик Type-R, има Акорд Type-R, както има БМВ 3хх и БМВ М3, БМВ 5хх и БМВ М5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Involver 0 #50 Отговорено 8 Април, 2008 еййййййй ,малииииииииииииии голяма тема, голям спор тука ве! щях да ви предложа линийка за замерване, ма то май стана така че и най-дългата ролетка на света няма да свърши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #51 Отговорено 8 Април, 2008 е аз какво казвам ?? Като сравнявате няоя ИНтегра примерно с Бмв - сравнявайте си Интегра Тайп-Р с Бмв М5 а не Бмв М3 с нормална итегра......докато пича направо тръгна с "пипнатата" версия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sexapilka 0 #52 Отговорено 8 Април, 2008 Брат ми само така:)В спора се ражда истината! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #53 Отговорено 8 Април, 2008 Порше са спец. в спортните коли.....докато Хонда не е развита само там......порше са автопроизводители ... освен спортни коли имат и разни други добре,пак не разбрах като са си същите защо им лепват едно "М Пауър" ? ей така за кичене ли ?! Малко ми се струва че няма как ако са две еднакви Бмв М5 да е по бързо от Бмв 5-ца...обясниха ти го Окей, поне ме разбрахте какво питам ся да ти го кажа нагледно Бмв 5та - 190-200 коня макс...не ги знам колко са , Бмв М5 - 320 коня е как стана като е най-обикновенна модификация бе пич ??въпроса ти е все едно " как така сивик ще е 75 коня, а сивик който е 160 няма да е "пипнат" ?" е аз какво казвам ?? Като сравнявате няоя ИНтегра примерно с Бмв - сравнявайте си Интегра Тайп-Р с Бмв М5 а не Бмв М3 с нормална итегра......докато пича направо тръгна с "пипнатата" версиядобре , но няма да ставняваме мугенска интегра с М-ка ако прочетеш какво си писал и на къде ти клони мнението ще разбереш какво се опитват да ти кажат всички - М серията символизира , най-яките двигатели на БМВ с леко пипнато окачване, НО това се орави в завода , както при Type-R ... което ще рече че всичко в спора е срещу теб VTI не е по нормална версия от Мтова което се опитвах да ви кажа е да не се изказвате крайно - ясно е че VW двигатели не могат да правят, но те вече са собственост на порше и нещата може да се пром Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #54 Отговорено 8 Април, 2008 това което се опитвах да ви кажа е да не се изказвате крайно - ясно е че VW двигатели не могат да правят, но те вече са собственост на порше и нещата може да се променят абе ти ми подари едно голфче с 1.4 TSI 170hp + 7-степенна DSG пък да видим ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nii 1 #55 Отговорено 9 Април, 2008 ... пък да видим ... ... дали двигателя ще доживее да излезе от гаранция 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #56 Отговорено 9 Април, 2008 (Редактирано) Сега ще се опитам да ти го обясня по- простичко. Значи М- серията при БМВ, отговаря на Type- R серията при Хонда, тоест серийни коли, с "малко" по- натокани" двигатели, окачване и др. Сега разбираш ли?!Има Сивик Type-R, има Акорд Type-R, както има БМВ 3хх и БМВ М3, БМВ 5хх и БМВ М5Хм, евала колега - нещо такова имах впредвид и аз със третият си пост по темата, ма просто съм бил прекалено разсеян та не съм чатнал на момента за Тайп Р, та казах мюген ... както и да е. Много правилно казано. Редактирано 9 Април, 2008 от kalmara Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове