Jump to content
ShEfA

Кой отбор поддържат Хондаджиите

Recommended Posts

Айййдеее, само тук не бях виждал този спор, сега стана лошо. Много мразя тази вражда! И за да отговоря... аз не симпатизирам на нито един от двата, не гледам футбол, малко разбирам от него... аз съм винаги за Българския отбор, когато играят две държави, ако ще и отбора на село Горно Нанадолнище да играе.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BlooD_ReD
Отговорено (Редактирано)

Неее ваобще не става въпрос за вражда :cool: мисля че тук сме достатъчно интелигентни за да спорим или да се псуваме...просто ми е интересно.ако операторите решат че темата е неподходяща да я изтрият, няма да се сърдя ;)

Редактирано от BlooD_ReD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Most_Wanted

Само Етър :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отбора е чуждестранен -> Хонда. За щастие няма нещо общо с футбола

Ако въпроса ти е на кой футболен отбор симпатизира хонда фенклуба замислял ли си се какъв отговор ще получиш от 5000 човека? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gearborn
Отговорено (Редактирано)

Подкрепям Shefa и YordanIvanov, НЕ ме интересува футбола и най-малко в този форум съм очаквал да срещна такава тема :cool: Все едно да питаме, коя марка автомобили, предпочитат ЦСКА-рите или Левскарите или които там си искате ...

Редактирано от gearborn

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само това не беше се появявало тук :cool: , също съм на мнение да се трие темата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам....не знаех че футбола е толкова мръсна дума тук....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай колега, ама и аз смятам, че тази тема е неуместна! ;) Колегата по горе е прав, все едно да питаш някой отбор коя марка харесват ;);) Аз също няма да дам отговор! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е ясно какво сте се шашнали толкова за тая тема? Ако сме прости хора (или средна възраст 16год) и само се чудим за какви глупости да се караме хубаво, но си мисля, че сме вече пораснали и може да водим нормално разговор на тема футбол?А това, че на някои хора не им харесва футболът, това не значи, че и другите трябва да са вързани с тяхното мнение?! :cool: Единствено може да бъде преместена в офтопик раздела, но модераторите си знаят най-добре.оф: Дори си мисля, че няма да е лошо, ако има кандидати да направим и отбор за форумната лига. Бях гледал преди, че е имало подобна тема ;) Времето вече се оправя и не е лошо да поспортуваме малко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....ЛЕВСКИИИИИИИИИ :cool: и Интер и за всеки чуждестранен в който играе български футболист ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В : "Левски или ЦСКА"О : -Боооотееееев Враааацаааа, Боооооотеееев Врааааацааааа !! ;);):cool:Шегувкам се ... и аз съм като Шефчето ... не гледам (не обичам) фурбол щото е една голяма простотия ... само търчат тама по 90 минути на полето и псуват съдии, играчи, хора се трепят .... тва футболните запалянковци са най-грозното племе на света което съм виждал...и за това въобще не ги гледам. ;) Повече ми харесва баскетбола, но не съм фен ... не следя мачове или разни подобни, но поцъквам от време на време. ;)НАПЪЛНО подкрепям и DjSprite...тази тема само ще създаде ненужни дразги, караници и тем подобни детски изгъзици от големи хора...просто я махнете и нека всичко да си е като по старо му, тамън малко се поуспокоиха нещата със *разните други* спорове и ся нови 20... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен футбола е 25 идиота тичащи след 1 топка. (25 защото все пак и съдиите са там) :cool: , но щом хората се кефят на футбола ок, нищо против

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми е ясно какво сте се шашнали толкова за тая тема? Ако сме прости хора (или средна възраст 16год) и само се чудим за какви глупости да се караме хубаво, но си мисля, че сме вече пораснали и може да водим нормално разговор на тема футбол?А това, че на някои хора не им харесва футболът, това не значи, че и другите трябва да са вързани с тяхното мнение?! ;) Единствено може да бъде преместена в офтопик раздела, но модераторите си знаят най-добре.оф: Дори си мисля, че няма да е лошо, ако има кандидати да направим и отбор за форумната лига. Бях гледал преди, че е имало подобна тема ;) Времето вече се оправя и не е лошо да поспортуваме малко ;)

благодаря ти за подкрепата , че още малко щях да се разплача :cool: иначе идеята за отбор е чудесна, ама така като гледам май няма никак много фенове на спорта...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОТБОРА НА ХОНДА ПИЧ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Черно море варна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, че гледам футбол, ама що да не уважа темата

БООТЕВ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моряците естествено :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стига с тоз футбол.Наработа говорят за футбол,в кръчмата за футбол........айде поне тук дане говорим за него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

който не го кефи футбола и нито гледа нито може, да не пише бре, никой не ви кара.Аз пък от едно време помня как на дербитата, за да не е празен отсрещния сектор докарваха войничетата от 4-ти километър и ги караха да викат :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мненията до тук ясно обясняват факта защо опитите да направим отбор на форума по футбол удариха на камък :D Иначе за мен има само един отбор в Света АЯКС АМСТЕРДАМ (и Нефтохимик) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Локомотив Пловдив

Байерн Мюнхен

Реал М

Интер

от националните - Германия

да, темата наистина не е за тук или поне не във този вид. Може да се отвори една обща на тема "Футбол" в Off Topic и там да си плямпаме за всичко, защото и съм болен запалянко. Иначе тая да се изтрие!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...