Jump to content
Honda_Z

Сивик 5ген. хеч фейслифт?

Recommended Posts

От някъде бях чувал за 5ген "преди и след фейслифта". Търсих в търсачката и в интернет, но нищо не намерих... и никакви подобрения не съм видял до момента.Единствената разлика, която забелязвам е, че към '94 задният спойлер над стъклото вече е боядисан в цвета на колата. Някой да знае нещо по въпроса? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко си объркал генерациите, това за "фейслифта" се отнася за 6ген.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ни6то не е объркал колегата,по скоро не знам дали фейс лифт е то4но да се каже но си има разлики.Тапицерията на седалките,пластмасата зад волана (сивата ) е грапава,спойлера на задното стъкло е цял метален от горе.Тези разлики мисля важат и при купетата и американски и канадски Сивици,при тях пък закрепването на предните колани към пода не е на 6ина както другите........ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

малко си объркал генерациите, това за "фейслифта" се отнася за 6ген.

И не само ... като се започне назад за трета незнам, но и 4та и 5та и 6та си имат фейслифт. Нагоре моделите също не ги знам какво представляват и дали имат нещо такова. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....моята старата хечбека беше 95г и имаше дълъг метален спойлер отгоре над задното стъкло корите ми вътре бяха целите от изкуственна кожа на предните врати и имаше оригинално за тонколони място отзад с решетки!По старите по година го нямат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен изброените по горе разлика, аз съм забелязал още една. На хечовете след фейслифта, когато седалката пада напред за да се качат пътници отзад, не само облегалката пада напред а и самата седалка се мръдва малко напред. Незнам дали на всички е така, но това е разлика, която съм забелязал в моята и една след фейслифта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Драгич,при купетата има логика наистина да са така, защото май започват да се произвеждат направо от 94г (мисля), когато фейслифтът при хечбеците би трябвало да е направен. Омбре веднъж ми обясняваше в едно купе, че материалът на пластмасата зад волана е различен от този на хеч-а (някакъв по-устойчив на драскане)Иначе до тук разбирам, че и задният спойлер, не само е в цвета на купето, а и не е пластмасов, а метален.Това с тонколоните ми стана интересно - как така оригинално място за тонколони отзад - на кората или в страни от нея?Калмара,7-а също има фейслифт (и хечбека и седана)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Пропуснахте и дръшката за отваряне на стъклото на задната врата(багажника) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно аз съм в грешка, випреки че под "фейслифт" визирам по съществени разлики по външният вид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Honda-z, колоните отзад са в корите под стъклата... ето така: Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Публикувано изображение

:blink:

Публикувано изображение

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...