Mr.OFF 539 #1 Публикувано 11 Март, 2008 М дааа .. седя и си мисля ... дали им е скучно на приятелчетата ! Дали им се идва на парти .. да "береме" пак ягодки !Та ква е идеята ... 5-6 април ... лека сбирчица , репетиция за национала ! Аре да видиме "обичайните заподозрени" ,сърбят ли ги петите ... пък и секви екземпляри се приемат ..хихи ! Отворена оферта ! Значи да опресниме : базата побира 45 мушморока ,засега е свободна цялата ! Има леко покачване на цените за нощувка .. но не е особенно страшно ! Леглото излиза приблизително 25 кинта ! Срок за лафове .. записвания и ала-бала ... една седмица ! Ако има кворум , има среща ! Тоя път меню нема да има ... така че споко .. ше гризем кот ни скефне !Ето и едно линкче пак за непросветените : к-с Ягодките тик-так...тик-так ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #2 Отговорено 11 Март, 2008 Идвам, бате! Ако има място за палатки още по-добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #3 Отговорено 11 Март, 2008 ша са окумите от студ април месец на палатки ве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #4 Отговорено 11 Март, 2008 ииххх как ми са приядоха ягоди,като видях темата.Аз съм навит.Други кандидати от Сливен,има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #5 Отговорено 11 Март, 2008 аааа Иво тоя път ма пишете и мене за 2 места с жената и 1 за колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #6 Отговорено 11 Март, 2008 Ако сме живи и здрави,дотогава......................и сме си на Ямбол,може и с RAZORSEDGE да сме там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 11 Март, 2008 Много мислиш веееее...аз одеве измих щайгите и съм готов да бера ягоди...с жената ъф корс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 11 Март, 2008 Racer-e, oт склада на Била ли ги берете тия ягоди?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #9 Отговорено 12 Март, 2008 Пиши ми едно бунгало ,че полудях вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 12 Март, 2008 Опа кво става тука а ???За къде без нас???Я едно бонгалце и за нас,бройката ще ти я кажа по-късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #11 Отговорено 12 Март, 2008 Аз със сигурност ще съм в сервиза!Ако съм свършил по-рано което много ме съмнява ще доида...ама за сега ц... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #12 Отговорено 12 Март, 2008 Опа кво става тука а ???За къде без нас???Я едно бонгалце и за нас,бройката ще ти я кажа по-късно Малиии, пак се очертава яка сбирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #13 Отговорено 12 Март, 2008 Ще дойда да ви видя без преспиване и ще съм ссъс шофьор така че .............. А и господин policeman да си види старата (за мен нова) зелена кукла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borislav_STZ 27 #14 Отговорено 12 Март, 2008 И аз може би ще присъствам ама без преспиване . Ако намеря някоя мома да ме приспи там може ина4е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #15 Отговорено 12 Март, 2008 Racer-e айде и аз може да намина /може би без преспиване/ поне да се видим и да с е похваля с новата придобивка от подписа Айде поздрави на всички колеги от СЗ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #16 Отговорено 12 Март, 2008 Добре ... добре , виждам че отбора се събира лека-полека ! Приканвам пак ... хората които ше преспиват да заявят това най-късно до другата сряда .. за да можем да уточним бройката и да фърлим некво капаро за нощувките ! Мерси за ф'ниманието ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #17 Отговорено 12 Март, 2008 Ех и аз искам да видя какви са тия ягоди дето ги берете вие ОБАЧЕ не знам пътя плс ако има някой покрай шумен да пише едно лс да си чукнем некаде среща и да пътуваме заендо , че и шуменци да поберем малко ягоди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #18 Отговорено 12 Март, 2008 (Редактирано) Драгича и брат ми ме предадоха тоя път Ще съм сам с преспиване.Преди малко Матео си тръгна от Варна и се оговорихме да мина през Търново да ги взема.По-късно като се прибере той ще оточни за него колко места ще трябват. Редактирано 12 Март, 2008 от MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #19 Отговорено 12 Март, 2008 Ех и аз искам да видя какви са тия ягоди дето ги берете вие ОБАЧЕ не знам пътя плс ако има някой покрай шумен да пише едно лс да си чукнем некаде среща и да пътуваме заендо , че и шуменци да поберем малко ягоди ами батенце ей варненската група там се уговорете някаде по пъте дя те земат ей къде им е шумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #20 Отговорено 12 Март, 2008 Драгича и брат ми ме предадоха тоя пътАааа ... нема такъв филм ... издърпай им ушите , да не идвам аз да ги пляскам ! Не приемам липси от такава величина ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #21 Отговорено 12 Март, 2008 Драгича и брат ми ме предадоха тоя път Ще съм сам с преспиване.Преди малко Матео си тръгна от Варна и се оговорихме да мина през Търново да ги взема.По-късно като се прибере той ще оточни за него колко места ще трябват.Нещо и мене ако може така лекинко да ме подберете по пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #22 Отговорено 13 Март, 2008 Две места за мен - спалня естествено със здрав матрак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #23 Отговорено 13 Март, 2008 Айде и аз да се запиша 2-ма и повечко ягоди за бране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #24 Отговорено 13 Март, 2008 Ти нали беше с черна EG3 бе градски?Бях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #25 Отговорено 14 Март, 2008 Тва ли бяха мераклиите .... ... по смело ... ягоди ше има за всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #26 Отговорено 14 Март, 2008 мисля и аз да взема да дойда а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #27 Отговорено 14 Март, 2008 мисля и аз да взема да дойда а ?Еееееее айде бе Жоре,забравих ме се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #28 Отговорено 16 Март, 2008 Има още време който не се е записал да се запише Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #29 Отговорено 17 Март, 2008 хеххехе че вие пишете Старозагорско парти - какво искате - пийте си тогаз!p.s. наздраве и от мен като се съберете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #30 Отговорено 17 Март, 2008 Ади ,мислиш ли че тва е проблема .... Ягодите 1 беше сериозно мероприятие ! Имаше гласност тъй да се каже ! Но все пак да прокламираме : Колеги ... поканата е отправена към целия форум , така че молим заповедайте ! Айде ся да видим кво пречи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #31 Отговорено 18 Март, 2008 (Редактирано) Хора ,утре ... макс вдругиден тряя да дам няква бройка на хората , които ше ходим да "берем ягоди" ! Както е видно тоя път нещо слабо желание от ваша страна ! Така че ше синтезирам лекичко списъчето до момента и ако някой се е отказал да казва и да решаваме дали ше има събитие или не ! Ей ва на : 1.Big Blonde Wolf 2.nikolai_fox 3.Iceman4o 4.Plevelcho 5.MAD DOG x 2 6.policeman x 2 7.MIYAMOTO 8.Krelion с ??? 9.GeFi 10.Matheo x 2 11.Draik 12.gkb 13.Road®aceR x 2 14.Иван x 2 ...не разбрах само Didko кви са му мислите ??? Дотук горе-долу 17-20 човечета , което си е прилично ! Аре да ми кажете ако някои се отказва , пък аз ше опитам да удължа срока до края на седмицата и ше го замеря с няква бройка моя "голям приятел" У-ля на Ягодките ! Мерси ! Чакам коментари ! Поздрави ! Редактирано 18 Март, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #32 Отговорено 18 Март, 2008 Малка поправка :Plevelcho и RAZORSEDGE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman4o 0 #33 Отговорено 18 Март, 2008 За съжаление вчера разбрах че ще съм на работа до късно и няма да имам възможност да дойда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #34 Отговорено 18 Март, 2008 Бате, Иво, пиши ме и мене 2 места .Аз ще ти звънна утре да се чуем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #35 Отговорено 18 Март, 2008 (Редактирано) Ееее мой ... мноо ма зарадва ! Х-са има нужда от разходка !Ей ва на :1.Big Blonde Wolf2.nikolai_fox3.CLS x 24.Plevelcho5.MAD DOG x 26.policeman x 27.MIYAMOTO8.Krelion с ???9.GeFi10.Matheo x 211.Draik x 212.gkb13.Road®aceR x 214.Иван x 2 Редактирано 18 Март, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gkb 37 #36 Отговорено 19 Март, 2008 Ееее мой ... мноо ма зарадва ! Х-са има нужда от разходка !Ей ва на :1.Big Blonde Wolf2.nikolai_fox3.CLS x 24.Plevelcho5.MAD DOG x 26.policeman x 27.MIYAMOTO8.Krelion с ???9.GeFi10.Matheo x 211.Draik x 212.gkb13.Road®aceR x 214.Иван x 2гаражи за мотоциклетчета има ли ? че мисля д дойда с цебеерчето ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #37 Отговорено 21 Март, 2008 Та има ли още мераклий ..........................???????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #38 Отговорено 24 Март, 2008 Така ! Картината е ясна ! Днес бръмнах до Ягодките и резервирах 10 двойни стаи , за да е по-лесно настаняването + един апартамент за резерва ! Дотук по мои сметки сме 20-22 парчета ! Нощувката излиза по 25 кинта ! До края на седмицата трее да метна капаро от 200 кинта ! Предлагам да не се занимаваме с глупости на парче ,а направо да ми пратят всички кинти и да действам ! Апропо ... шъ въ замола .. да ми пратите парички тези дни ! Няма да ви занимавам с банкови сметки ... направо ми ги пращайте като паричен превод по Еконт до поискване на името на Ивайло Иванов. Гесемето е 0899 461 961 ! Аре отивайте да кихате ! ! Чакам потвърждение от всички тук в темата ! Мерси ! И са стягайте в кръста ! п.п... ако има отказали се нека да споделят също молим !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #39 Отговорено 24 Март, 2008 Така,маи и аз ще мога да се освободя за 5-6 април и следователно ще доида и аз да досаждам.Ако не е късно ще дам потвърждение до 3 дни,ако пък е късно пак ще доида и самостоятелно ще си намеря къде да спинкам,така че кво и да става няма мърдане .п.с.Моля не ме посрещайте,сега няма да има сняг и няма да се налага някои да ме избутва до паркинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #40 Отговорено 24 Март, 2008 Аве знаех си аз че няма да удържиш на "ягодовия порив" ! Мой ... само ми уточни бройката до петък плииз !Чудя се тромпетиста що са скатаа ! Па за бутането ... никога не е късно времето да ни изненада ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове