Guest elmo #121 Отговорено 10 Юли, 2008 Довечера ме чакаите на полигона сори много ми се идваше на ФЕМИЛИ но ще сьм на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #122 Отговорено 10 Юли, 2008 там сме. . . . . . . . . . . . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #123 Отговорено 11 Юли, 2008 Здравейте извинявам се 4е не се вяснах никакав последните 2 седмици при4ината е малко ремонти.Искам да благодаря специално на Еди Ведар за оказаната помо6т и садействие и мисля 4е трябва да го направя тук Светлйо искрени благодарности Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAMAMOTO #124 Отговорено 17 Юли, 2008 (Редактирано) Хора от всички краища на Русе град сбирайте се на "Фемилито" P.S. Аз естествено ще закъснея Редактирано 17 Юли, 2008 от JAMAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh #125 Отговорено 18 Юли, 2008 Случилото се снощи:http://www.dnes.bg/article.php?cat=6&id=54405 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest elmo #126 Отговорено 24 Юли, 2008 Тази седмица пак стана време за срешта http://www.vbox7.com/play:837bc6f4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #127 Отговорено 24 Юли, 2008 ....искаше ми се да дойда този път и аз понеже съм отпуска ама колата е разглобена .Лорда на автомобилите утре те чакам да съберем колата ...ако ти се намира 100 грама хидр.масло може да донесеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #128 Отговорено 24 Юли, 2008 ....искаше ми се да дойда този път и аз понеже съм отпуска ама колата е разглобена .Лорда на автомобилите утре те чакам да съберем колата ...ако ти се намира 100 грама хидр.масло може да донесеш 6те я саберем но за маслото тря ми кайи6 кво е твоито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest artifuckt #129 Отговорено 26 Юли, 2008 Я някой да каже какво точно се е случило на полигона в четвъртък, защото вече получавам 3 различни версии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh #130 Отговорено 27 Юли, 2008 Един нисан примера засича едно А4 в задницата,аудито се движи по долната права посока противоположна на завоя на славата а нисана слиза от старта към долната права и удря аудито в задната част и го праща в онези стълбове дето някога е имало знамена на тях сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #131 Отговорено 27 Юли, 2008 ...а днес ще се събираме ли на месечна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phillip 1 #132 Отговорено 27 Юли, 2008 ...а днес ще се събираме ли на месечна???Би трябвало........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #133 Отговорено 27 Юли, 2008 Оле аз забравих бе,ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #134 Отговорено 27 Юли, 2008 Как ли пак не да изпусна че то до вкьщи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #135 Отговорено 1 Август, 2008 Тази седмица много слабо представяне беше на Фемили а и на полигона ве4е нестава да се ходи гадна работа според мен Вашето мнение какво е Bad boys HONDA tim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #136 Отговорено 1 Август, 2008 ...еми с тия изцепки и по вестниците взеха да пишат за Полигона все пак или трябва да направят писта ....или срещите да продължат по закон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #137 Отговорено 2 Август, 2008 Тоест срещите по какьв закон да продалжат требва поясни малко не можах да схвана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #138 Отговорено 2 Август, 2008 ...откъде да знам бе човек нали ти си закона ти кажи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #139 Отговорено 5 Август, 2008 Какво да ти кажа това което правим на полигона е незаконно както ние, така и дрифт клуба сьщо и тези които са дошли да си мерят колите.Според мен това трябва да става по законен на4ин тоест някои да иска разресшение от общината от кмета и да има някакви правила Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #140 Отговорено 14 Август, 2008 Айде да видим кой ще уважи събитието довечера? Ще ви чакам ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pano 24 #141 Отговорено 14 Август, 2008 каде ви са срещите?Аз съм от Търговище и мога да намина довечера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAMAMOTO 0 #142 Отговорено 14 Август, 2008 На "фемили" срещу Русенския университет в 19:00! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #143 Отговорено 14 Август, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iasho 7 #144 Отговорено 14 Август, 2008 Айде народееее , на Фемили е сбирката , както всеки четвъртък. Аз пак ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #145 Отговорено 21 Август, 2008 Аййййде пак на фемили и аз този 4етвьртак ще дойда но хаиде малко по сериозно бе то не останали хора вече в този клуб доколкото чувам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BassBoost #146 Отговорено 3 Септември, 2008 Айде да повдигнем малко темичката за тези които са забравили, че утре е седмичната на Фемили Аз лично искам да се извиня, че не присъствах на месечната тая неделя, не бях в града и нямаше как да се върна до тогава. Утре обаче съм на линия Айде до утре в 19.00ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #147 Отговорено 11 Септември, 2008 Priwet kolegi...dnes 6te se sybirate li 4e moje i nie da doidem???P.S. Izvinete me za maimunicata no ne6to mi se e***a pc-to Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #148 Отговорено 11 Септември, 2008 Да на Фемили с/у Русенски Университет от 19:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Autolord 0 #149 Отговорено 11 Септември, 2008 Да се надяваме 4е присаствието няма да е като на последната месе4на Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nelka26 #150 Отговорено 15 Септември, 2008 (Редактирано) здравейтеаз не карам хонда но идвам на срещитезабелязах обаче че последно време много по малко хора идват и вече никой не ходи на стайко като преди .каква е причината ??? ;) Редактирано 15 Септември, 2008 от nelka26 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest boban #151 Отговорено 15 Септември, 2008 Ами като няма кой да ходи на полигона ,няма и Стайко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nelka26 #152 Отговорено 15 Септември, 2008 ПРАВ СИ ДОНЯКЪДЕ,НО ЗАЩО СПРЯХА ДА ХОДЯТ НА СТАЙКО.НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е САМО ЗАРАДИ ПОЛИГОНА.ЗАЩОТО МОЖЕ БИ ИМА ДРУГИ МЕСТА НА КОИТО ДА СЕ ОТИДЕ.ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ.НАДЯВАМ СЕ И ДРУГИТЕ ДА ДАДАТ МНЕНИЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nelka26 #153 Отговорено 15 Септември, 2008 ами може би трбва и други да дадат мнение.все пак вече няколко седмици се гледаме почти едни и същи хорицане за друго-доскучахме си,нямаме кво да си кажем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #154 Отговорено 16 Септември, 2008 здравейте забелязах обаче че последно време много по малко хора идват и вече никой не ходи на стайко като преди .каква е причината ???....разпърдя се Задругата ,все повече мрака и злото навлизат в средната земя не останаха свестни Хондаджии,Знаменосеца ходи за риба вместо на срещи поне пръстена да успее да намери и да станем пак силни Еди ти пак вземи малко да идваш на срещи ко писшеш разни такива задруги прьстени каде отиде бе човек и за МИТАКА ДА ПОПРАВЯ МАЛКО НЕ (СЕМИЧНИ) А СЕДМИЧНИ СЕ ПИШЕ ЯЗЬК ЧЕ Я ИМА ТАЯ ТЕМА ПОНЕ ПОМОЛИ АДМИНА ДА Я ПОПРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh #155 Отговорено 17 Септември, 2008 Не бе Еди бъркаш,злото няма да покрие средната земя време е за завръщането на хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #156 Отговорено 17 Септември, 2008 Не бе Еди бъркаш,злото няма да покрие средната земя време е за завръщането на хондите ами хайде де-завръшането на хондите.покажете че не сте се разделили.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #157 Отговорено 17 Септември, 2008 Еди ти пак вземи малко да идваш на срещи...ми ти къде беше на месечната аз тях не ги пропускам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #158 Отговорено 17 Септември, 2008 Еди ти пак вземи малко да идваш на срещи...ми ти къде беше на месечната аз тях не ги пропускам На работа бях се някой трябва да ви пази нали така а и имам извинителна бележка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nelka26 1 #159 Отговорено 18 Септември, 2008 хайде днес е четвътъккой ще дойде на срещата????)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LENO #160 Отговорено 2 Октомври, 2008 НИКОЙ НЕ ПОВДИГА ТАЯ ТЕМА ЗАЩО ЛИ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ МАИ СМЕ СТАНАЛИ ДОСТА НЕСЕРИОЗНИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове