policeman 1052 #1 Публикувано 7 Март, 2008 Честито приятели!Пожелавам ви здраве,пари,хубави жени и все по-добри Хонди :D Специален поздрав за Матю и приятелю,изкарвай по-скоро тръскачката от бокса Внимавайте с алкохола довечера!Наздраве на всички рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 7 Март, 2008 живи и здрави, прави и много курави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 7 Март, 2008 Живи и здрави,весело посрещане на празника :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 7 Март, 2008 Честит ви рожден ден , пожелавам ви много здраве и щастие и парички , другото се купува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #5 Отговорено 7 Март, 2008 ЧРД ! Живи и здрави момчета Мате специални поздрави брат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lafera 0 #6 Отговорено 7 Март, 2008 Честито Хондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #7 Отговорено 7 Март, 2008 ЧРД и от мен! Изключително специални поздрави на Матю, въпреки че не сме се виждали на живо Той знае каква страхотна помощ ми оказа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 7 Март, 2008 Живи и здрави да сте. Много здраве щастие и любов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #9 Отговорено 7 Март, 2008 Да сте живи и здрави колеги честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #10 Отговорено 7 Март, 2008 Живи, здрави и нови Хонди да карате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #11 Отговорено 7 Март, 2008 Ч.Р.Д. на всички,много здраве,щастие и скъпи спомени не само с любимата хонда............ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #12 Отговорено 7 Март, 2008 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави желая ви много щастие късмет любов и пари и бързи Хонди. ПП: Маtheo Ч.Р.Д и тук пожелавам ти да удвойш конските сили който са под капака ти в момента )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #13 Отговорено 7 Март, 2008 Честито, много парти довечера .....Бъдете здрави ,весели и верни на марката Честито колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #14 Отговорено 7 Март, 2008 Честито на рожденнисите и специални пожелания за Матьо, живи и здрави А аз другия месец ще идвам към Габрово така че може и тогава да ме почерпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #15 Отговорено 8 Март, 2008 Аааа ми чрд ... повечко алкохолец ше направи купоня готин ! Аре газ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #16 Отговорено 8 Март, 2008 Благодаря на всички за пожеланията. Да ви се връща всичко двойно. И като се видим ще почерпя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове