Guest Al_Capone #1 Публикувано 4 Март, 2008 Да са ни живи здрави прави и така нататък. Много късмет и успехи и много нови Хонди!Специални поздрави на honda_huliganka, която е една от редовните в софийската група! Късмет момчета и момичета във вашите начинания.П.П. Тюлените бонбони не пият! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #2 Отговорено 4 Март, 2008 (Редактирано) 4естит рожден ден на вси4ки и от мен! живи,здрави и мнооооооого 6тастливи мигове с лю бимите ви хонди! Редактирано 4 Март, 2008 от hondajapan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #3 Отговорено 5 Март, 2008 еми живи и здрави наи важното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #4 Отговорено 5 Март, 2008 ЧРД Да сте живи и здрави и само хубави хонди Късмет и щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #5 Отговорено 5 Март, 2008 Честит рожден ден на вси4ки и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #6 Отговорено 5 Март, 2008 Мерсииииииииииииии Да сте живи и здрави и вие покрай нас Да можеше поне за днеска да спра да мисля за тая пуста хонда , земам се притеснявам и днеска щом мисля за нея(че и подаръци и прая , вместо на себе си) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #7 Отговорено 5 Март, 2008 Честито рожден ден на всички, които са слезли от конвейра днес! ! Желая ви основно здраве.....иии щастие разбира се! Другото се постига някак си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #8 Отговорено 5 Март, 2008 Живи и здрави да сте. Мн мн Успехи във всяко начинание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 5 Март, 2008 Живи и здрави!Много радост и успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vektor #10 Отговорено 5 Март, 2008 Живи и здрави,колеги и колежки. (party) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #11 Отговорено 5 Март, 2008 Честито и от мен на рожденниците Да сте здрави и нмого много усмихнати..... и да пиинете по едно и за мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #12 Отговорено 5 Март, 2008 (Редактирано) Честито на всички рожденници,да са живи и здрави и само хонди да карат!П.С.Хулиганката и прилича да е зодия Риби,много е мълчалива Редактирано 5 Март, 2008 от darius Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #13 Отговорено 5 Март, 2008 Хехехе тихите води са най-дълбоки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #14 Отговорено 5 Март, 2008 Да сте ни живи и здрави, само успехи навсякъде и много безаварийни километри с японските любими П.П. Кака, наздраве и мноооого безаварийно!! :P:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #15 Отговорено 5 Март, 2008 Благодаря ви приятели! Честито и на другите рожденници! :) Хората, които ме познават лично знаят, че хич не съм мълчалива И понеже е Заговезни : Приятели прощавайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #16 Отговорено 5 Март, 2008 ЧРД на виновниците (много съм щастлив, че мога да добавя) и на виновничките. Да сте ни живи и здрави и все по-бързи и нови Хондета да карате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #17 Отговорено 5 Март, 2008 Честит рожден ден, дами и господа! Много здраве и любов!Рибите са ми слабост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1053 #18 Отговорено 5 Март, 2008 Бъдете живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #19 Отговорено 5 Март, 2008 Еее да сте живи и здрави, млади и красиви. Много Хонди ви пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest samux #20 Отговорено 5 Март, 2008 ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #21 Отговорено 5 Март, 2008 чрд живи и здрави :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове