HondaFanatic 0 #41 Отговорено 29 Февруари, 2008 Като повдигнахме темата с ограничение на скороста....ми идва един много интересен въпрос...и За едха депутатска кола не см чул да кара с макс. позволената скорост...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #42 Отговорено 10 Май, 2008 (Редактирано) понеже тази тема е актуална поне при мен днес-ето малко снимки от днес на моя мотор.и не бързайте със заключенията че съм карал бързо,карах с 60-70км/ч.просто един джип реши че ще дойде в мойто платно без мигач и без да гледа,защото някаква кола пред него го бави.... иначе изглеждаше ето така: отваряйте си очите и си опичайте акъла-и мотористи и автомобилисти..... Редактирано 10 Май, 2008 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #43 Отговорено 10 Май, 2008 Добре, че си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #44 Отговорено 11 Май, 2008 Добре, че си жив и здравда,така е,но все пак мотора ми пострада много и ми е много криво.....иначе да поясня,това червеното не е кръв макар да прилича на такава.това е маслото от двигателя,което е червено.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dotz 4 #45 Отговорено 11 Май, 2008 ффффф,много грозно,дано да ти ниама нищо,чак на мен ми е гадно ,като се сетиа 4е мотора беше почти нов! Ти ще го направиш пак ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #46 Отговорено 11 Май, 2008 лелее братле, добре че си жив и здрав Грозна картина е това От 2 месеца насам няколко мои познати мотористи ги сглобяват по болниците и май накрая ще се откажа да си купя чопър и или някой скутер ще взема или най-добре нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #47 Отговорено 11 Май, 2008 Ей,Иво,добре че си жив и здрав!Джипа избяга ли и к'ва марка беше?Тез великите с джипове са много опасни.Височината ги прави непобедими!Аз ти звънях по тел,явно си бил точно в ситуацията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #48 Отговорено 11 Май, 2008 И на мен ми е интересно този с джипа отървал ли се е безнаказано както в повечето случаи. Дано повредите да не са много сериозни колега. Най важното си остава това че ти си добре, останалото се прави и купува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #49 Отговорено 11 Май, 2008 Колеги,може би не точно тук е мястото (случката не е с мотор, а с кола), но ще напиша какво ми се случис две думи ме засече кола, която изпреварвах след подаден от мен ляв мигач на Цар Борис по посока центъра (просто решил да мине в лявото платно и той). Навлезнах дори в насрещното и едвам намалих (аз, родителите ми+ 200 кг багаж в Хонделата). След като спрахме на една линия на следващия сфетофар, от другата кола свалиха прозореца и ми казаха: нали ти се извинихме (след множество псувни и "добре известни" жестове от тяхна страна), какво искаш повече ?В колата бяха 4 млади момчета и едно момиче, около 20 годишни... Аз само го попитах: ти какво возиш? хора ли, животни ли, какво ли ?- застрашаваш не само твоя, но и техния живот...Дано това момче си е взел поукаСлед това 30 мин не можах да се успокоя- не защото щеше да се случи най- лошото, а защото все още има МЪРЛЯЧИ, УТРЕПКИ ... не знам как да ги нарека по пътищата, коити не РАЗСЪЖДАВАТ без никакво значение какво МПС управляват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LordVetinari 5 #50 Отговорено 11 Май, 2008 Жалко за CBR-a ама не се коси щом си жив и здравИначе по темата:По пътищата е пълно с некадърни шофьори и комплексари, ама няма какво да се направи...Обаче има и добри и толерантни шофьори. Аз лично когато срещна такова поведение се старая винаги да благодаря .Дълги и безаварийни километри на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове